Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 45 058
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Скъпи дами, моля споделете (за тези от вас, които са го приемали) как се чувствате по време на приема на Приломут-Нор...  Имам чувството, че съм толкова отекла и подуда и като че ли постоянно дъвча нещо... По-лошото е, че съм с ИР и преди приема се контролирах, а сега не успявам.. Лицето чак ми е потекло Confounded

# 331
Скъпи дами, моля споделете (за тези от вас, които са го приемали) как се чувствате по време на приема на Приломут-Нор...  Имам чувството, че съм толкова отекла и подуда и като че ли постоянно дъвча нещо... По-лошото е, че съм с ИР и преди приема се контролирах, а сега не успявам.. Лицето чак ми е потекло Confounded
Аз ги пих за 7 дни 2х1 и имах ужасен сърбеж по гърба и корема.

# 332
След като споделихте това, забелязах, че имам лек обрив по корема и под гърдите, дано да не са странични ефекти Flushed
Аз съм на същата схема за 7 дни 2х1 от 16 на МЦ
Скъпи дами, моля споделете (за тези от вас, които са го приемали) как се чувствате по време на приема на Приломут-Нор...  Имам чувството, че съм толкова отекла и подуда и като че ли постоянно дъвча нещо... По-лошото е, че съм с ИР и преди приема се контролирах, а сега не успявам.. Лицето чак ми е потекло Confounded
Аз ги пих за 7 дни 2х1 и имах ужасен сърбеж по гърба и корема.

# 333
  • София
Скъпи дами, моля споделете (за тези от вас, които са го приемали) как се чувствате по време на приема на Приломут-Нор...  Имам чувството, че съм толкова отекла и подуда и като че ли постоянно дъвча нещо... По-лошото е, че съм с ИР и преди приема се контролирах, а сега не успявам.. Лицето чак ми е потекло Confounded

На мен ми беше изписан за 7 дни, 2х1, дойде си ми на 27 ден, но! Чувствах се отекла, подута, много. Лицето ми щеше да хвръкне, поне така се усещах. Същото е било като пиех Дуфастон. Майка ми го пиеше за кратко и при нея беше така.
Страшно обилен цикъл беше, направо филм на ужасите, защото Ф се беше пукнал и на прегледа беше "забавно". 😄 Доктор Тихомирова, когато ми го изписваше си каза, че е силен препарат.

# 334
При мен имаше силна болка в едната гърда, което доста ме притесни.
Аз го пиех за да не ми дойде цикъла, а вие за какво?

# 335
  • На изток от Ада
Дойде ми Мц еи исках след няколко дни. Ами вас тъй ли ви боли след прием на Регулон и Летрозол/фемара?.  Имах си безболезнена менструация. Сега след 1 блестера Регулон ме болеше и 8 дни кървях. Сега пак ме боли доста

# 336
Трябваше за започна стимулация миналия месец и на 2 ден от МЦ остановихме наличието на киста, д-р Тихомирова го изписа за 7 дни, каза, че МЦ трябва да си дойде на време
При мен имаше силна болка в едната гърда, което доста ме притесни.
Аз го пиех за да не ми дойде цикъла, а вие за какво?

# 337
Момичета, къде може да се поръча копие на досието ми, в какъв срок става, може ли и по телефона да го поръчам, а да го взема на място?

# 338
  • Бургас
Момичета, къде може да се поръча копие на досието ми, в какъв срок става, може ли и по телефона да го поръчам, а да го взема на място?
И аз се интересувам от това. Ще звъня сигурно на регистратура да питам, ако тук никой не знае.

# 339
Здравейте Simple Smile
Повлияна от една група във фейсбук и един чат / модерно е Wink/
Имам въпрос
Колко от вас бяха насочени от лекуващия му лекар към биолог за коментиране на спермограма и евентуално отстраняване на проблем?
Или и при вас гинеколозите ви коментират спермограмите ?

# 340
Здравейте Simple Smile
Повлияна от една група във фейсбук и един чат / модерно е Wink/
Имам въпрос
Колко от вас бяха насочени от лекуващия му лекар към биолог за коментиране на спермограма и евентуално отстраняване на проблем?
Или и при вас гинеколозите ви коментират спермограмите ?

При нас имаше лек и съвсем на място коментар от гинеколога, който ни изпрати при андролог и после биолог, и смятам, че така е редно. Всички заедно да работят по проблема, а не като отделни отдели.

# 341

Здравей ivanel83 , аз исках да си взема досието свързано с последната стимулация и пункция, но категорично ми отказват. В кабината на д-р Цветков ми казаха,че може да се взема от манипулационната, от манипулационната ме изпратиха на регистратура, от регустратура на информация и там ми казаха,че не може. После звъннах на кол центъра,те също ми отказват.

# 342

Здравей ivanel83 , аз исках да си взема досието свързано с последната стимулация и пункция, но категорично ми отказват. В кабината на д-р Цветков ми казаха,че може да се взема от манипулационната, от манипулационната ме изпратиха на регистратура, от регустратура на информация и там ми казаха,че не може. После звъннах на кол центъра,те също ми отказват.

Очевидно трябва по друг начин да си търсим правата. Ще видя и мен ли ще ме замотаят. Това са наши документи, за които сме платили не малко пари. Има си и други институции.

# 343
Другото ,което ми направи впечатление. По време на стимулация заплащах част от медикаментите, които не се покривали от фонда. На фактурите пише: 'лечение с медикаменти'. Стойността им е около 1000 лв. Когато попитах кои инжекции заплащам и защо във фактурата не е упоменато за кой медикамент е, казаха: 'Такава ни е практиката'. След това получих обаждане от  г-жа Янкова ,за да ме информира,че дължа още пари,защото съм надвишила сумата от фонда... И за капак на всичко , служителка на болница Надежда ми каза: ' Никой не ви е накарал на сила да дойдете при нас...' Joy

# 344
Другото ,което ми направи впечатление. По време на стимулация заплащах част от медикаментите, които не се покривали от фонда. На фактурите пише: 'лечение с медикаменти'. Стойността им е около 1000 лв. Когато попитах кои инжекции заплащам и защо във фактурата не е упоменато за кой медикамент е, казаха: 'Такава ни е практиката'. След това получих обаждане от  г-жа Янкова ,за да ме информира,че дължа още пари,защото съм надвишила сумата от фонда... И за капак на всичко , служителка на болница Надежда ми каза: ' Никой не ви е накарал на сила да дойдете при нас...' Joy

Извинете, при кой доктор сте?

Общи условия

Активация на акаунт