Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 45 073
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Момичета имам следния въпрос,взимаме добавките на д-р Стаменов,дали има практика да преведем парите и да ни изпратят още от тях или трябва да блъскаме 200км само за да си ги вземем.Благодаря

# 316
Здрасти, аз правих при първата ми инсеминация и платих за двамата около 180лв мисля. Ще те излъжа с точност, ноо ми се видя супер скъпо. Понеже ни изтече и се наложи пак да правим ш пуснахме в Рамус. За двамата беше под 100лв около 90лв. месец септември 2022г.Резултатите ги носите на регистратурата в Надежда и ще ви ги СКАНИРАТ. Трябва да са с подпис и печат от лабораторията
Сега може и да има повишение в цените.

# 317
Здравейте някой правил ли е вирусология в Надежда преди инвитро и ако може да ми каже цената? Аз в ценоразписа видях  страшни цени от сорта на 50 лв за сифилис и за спин 100? Благодаря предварително

Последно платих 90 лв.

# 318
Здравейте някой правил ли е вирусология в Надежда преди инвитро и ако може да ми каже цената? Аз в ценоразписа видях  страшни цени от сорта на 50 лв за сифилис и за спин 100? Благодаря предварително

Преди няколко месеца беше около 70-80 лв., след вдигането не цените сигурно повече. Не си струва, по-добре си ги пуснете в друга лаборатория, има и ваучери в Омед.

Момичета, преди PBMC правим стимулация с Летрозол за 7 дни. Викат ме на преглед на 11 ден, но се получава дупка 1 ден между последния ден хапчета и прегледа. Ок ли е това, да го спра преди прегледа?

# 319
Преди седмица правихме преди инсеминация...за двамата 168лв

# 320
Здравейте момичета, вчера ми беше пункцията,13я. Днес ми се обадиха ембриолозите да ми кажат,че нито една не е узряла и са негодни. Има ли някоя с подобен проблем. Среща с док имам в понеделник,но ще се побъркам до тогава 😭

# 321
  • София
Здравейте момичета, вчера ми беше пункцията,13я. Днес ми се обадиха ембриолозите да ми кажат,че нито една не е узряла и са негодни. Има ли някоя с подобен проблем. Среща с док имам в понеделник,но ще се побъркам до тогава 😭

Съжалявам, че така се е получило. Другия път стискам палци да стане. Имате ли представа на какъв размер е правена пункцията на фоликулите?

# 322
За вирусология вижте в Рамус пакет Приемни родители за 35 лв.

# 323
Здравей, при мен се получи същото, но яйцеклетките бяха 7. Отдавам го на неподходяща стимулация, защото следващата такава ще е с други медикаменти.
Пробвахме на спонтанен цикъл няколко пъти, за да проверим качеството на яйцеклетките,  но пък там изобщо нямахме яйцеклетка всеки път 🙄
Дано стигнете до решение на проблема.  Успех!

b][/b]

# 324
  • Бургас
Вирусология направете в друга лаборатория. Ние бяхме направили за около трийсетина лева, нещо такива. Само ни е сканираха на регистратурата.

Има един сайт Omed.bg където пускат ваучери, от там си бях намерила доста ваучери като правих повечето изследвания.

# 325
  • На изток от Ада
Един глупав въпрос.  Ама .. дали може забременявате по обикновен начин?  Тръбите са ок. Ама мм е с астенотетразооспермия. Имам 3+бременностти

# 326

С какво ви стимулираха ако не е тайна и на колко години сте? Има ли някаква причина да се е получило това

# 327
  • На изток от Ада
Преди седмица правихме преди инсеминация...за двамата 168лв
успех този път !

# 328
На каква възраст сте

# 329
35г,3дни преди пункцията имах 5ф по 15 ММ,2 по 17,2 18мм,и още няколко по над 20. Стимулацията ми беше с гонал 300ед и генотропин,12дни

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 22:45 от Qni 111

Общи условия

Активация на акаунт