Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 45 122
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Таничка, какво стана с твоят казус с Чапанова?  Щяхте да ходите.
Тъкмо се отчетох в другата тема, в неделя на пункцията извадиха 6 яйцеклетки, от които 4 били презрели, изглежда сме закъсняли. Но пък 2 били хубави и са се оплодили. Свеж трансфер в сряда, въпросът е едно ли да сложат или две Simple Smile Дано всичко е наред и да се запазят Hands Pray

# 241
Здравейте искам да питам дали някоя дама е приемала добавките на Д-р Стаменов, днес Д-р Персенска ми изписа добавка 1и 3, аз ги взех въпреки, че цената мека казано ме озадачи, никъде не намирам какво е съдаржанието само че Simple Smile има ли доволни? Благодаря ви предварително Heart
Съдържанието го пише на самите добавки, хубави са, приемайте си ги. Те е хубаво да се приемат поне 3 месеца.
Видях но е толкова размазано изобщо не се чете, Благодаря ви все пак

# 242
  • На изток от Ада
Коя друга тема?  Аз налиэсъм нова и все ви досаждам.
Успех едно или две , дано всичко е наред!

# 243
  • Бургас
Здравейте искам да питам дали някоя дама е приемала добавките на Д-р Стаменов, днес Д-р Персенска ми изписа добавка 1и 3, аз ги взех въпреки, че цената мека казано ме озадачи, никъде не намирам какво е съдаржанието само че Simple Smile има ли доволни? Благодаря ви предварително Heart
Съдържанието го пише на самите добавки, хубави са, приемайте си ги. Те е хубаво да се приемат поне 3 месеца.
това точно е polygonum cuspidatum extract +vit. B3 derivates

# 244
Здравейте , момичета . Не знам дали въпроса ми е за тук , но ще питам . Пациент съм на д-р Чапанова .След 2 неуспешни трансфера направихме имунологична и разширена биопсия като на имунологичната всичко е точно , но на разширената единя от хормоните бил занижен и ми сложи лекарство за съжаление не разбрах как се казва лекарството и хормона ,защото тя обясняваше на мъжа ми докато се събличах за да го постиви (вагинално ) . Мъжа ми забрави как се казва въпросното лекарство .. Та въпроса ми е ако има момичета които са минали по този път и имат опит в тези неща да ми помогнат да разбера . Благодаря предварително и знам, че е доста различно при  за всеки организъм .

# 245
това точно е polygonum cuspidatum extract +vit. B3 derivates
Благодаря,  почвам ги с позитивна нагласа, успех и на вас:blush:

# 246
  • На изток от Ада
В Надежда има ли психолог ? Нещо да се занимава с такива проблеми ,аборти

# 247
  • София
Здравейте , момичета . Не знам дали въпроса ми е за тук , но ще питам . Пациент съм на д-р Чапанова .След 2 неуспешни трансфера направихме имунологична и разширена биопсия като на имунологичната всичко е точно , но на разширената единя от хормоните бил занижен и ми сложи лекарство за съжаление не разбрах как се казва лекарството и хормона ,защото тя обясняваше на мъжа ми докато се събличах за да го постиви (вагинално ) . Мъжа ми забрави как се казва въпросното лекарство .. Та въпроса ми е ако има момичета които са минали по този път и имат опит в тези неща да ми помогнат да разбера . Благодаря предварително и знам, че е доста различно при  за всеки организъм .

Обадете се в болницата, при всеки е нещо различно и да не стане гаф.

# 248
Здравейте искам да някой сменял ли е лекаря  и как се случва ?

# 249
В Надежда има ли психолог ? Нещо да се занимава с такива проблеми ,аборти

Има няколко, погледнах сега - 5 са.

# 250
  • Бургас
колко дни дават болничен след трансфер, знаете ли?

# 251
Аз бях в болничен 7 дни миналата седмица след ЗЕТ, но по мое желание, иначе от Информация ми казаха, че могат да ми дадат до 14 календарни дни.

# 252
Момичета, някоя от вас купувала ли си е зарзио от място, различно от манипулационната на болницата. Подведох акушерката, че имам цяла апликация до теста, но ми липсва 1 доза и някакси не ми се бият 300 км само за това.

# 253
Приет, днес ми сложиха блокираща инжекция диферелин. С изненада установих на касата, че точно този препарат не се покрива от фонда. Имате ли идея какво по-различно е от останалите и има ли странични ефекти?

# 254
Здравейте,
Бях на стимулация с Pergoveris и Genotropin. Инжекциите Genotropin не се покриват от фонда и си ги заплатих.
Преди малко получих от обаждане от Надежда, че трябва да доплатя 144 лв за Pergoveris,защото инжекциите са били над 2000 лв (сумата ,която поема фонда).На някой случвало ли му се е това?

Общи условия

Активация на акаунт