Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 44 967
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, извинявам се предварително, предполагам вече е обсъждано, но може ли да споделите актуална цена на оперативна хистероскопия?
Благодаря

Аз платих 1600 лв октомври.Не съм здравно осигурена.

През м.Януари на регистратура ми казаха 1050лв за здравноосигурени лица.

# 451
Взимахме ги от манипулационната.

А тези за мъже от 6ъде ги взимате? Доктора ми каза, че са хубави и се отразяват добре и те,но нищо повече.
[/quote]
[/quote]
Ама доктора ли ги изписваше и ви казваше какви добавки за вземете?

# 452
  • На изток от Ада
Някой да каже как е офис хистероскопията , колко време е , боли ли и има ли кървене.

# 453
Има малко кървене, подготви се с превръзка. Няма да лъжа, не е приятно, но и това ще мине.

# 454
  • Пловдив
Някой да каже как е офис хистероскопията , колко време е , боли ли и има ли кървене.
Ако е само оглед е бързо,кървенето при мен беше малко и за кратко,за болката всеки има различен праг на търпимост.Аз лично мислих че много повече ще ме боли.
Успех и хубави новини.

# 455
  • На изток от Ада
За всеки случай питам. Мъжа ми каза , че това ще правят. Аз не говоряя с тях ,че не чувам добре.

# 456
Да, Стаменов ги предписа, те са само един вид-  на листовката пише какво съдържат.

А тези за мъже от 6ъде ги взимате? Доктора ми каза, че са хубави и се отразяват добре и те,но нищо повече.
[/quote]
[/quote]

# 457
Биолозите изписват мъжките добавки
Да, Стаменов ги предписа, те са само един вид-  на листовката пише какво съдържат.

[/quote]
[/quote]

# 458
  • На изток от Ада
Момичета,  дали дак ще ме прати при имунолог при евентуална бременност.  Аз имам тромбофилия  и терапия от доц Русев от 2019 г , но  тук из форма се говори, че е недостатъчна  НМХ през ден и Ап през ден,.

# 459
  • Пловдив
Момичета,  дали дак ще ме прати при имунолог при евентуална бременност.  Аз имам тромбофилия  и терапия от доц Русев от 2019 г , но  тук из форма се говори, че е недостатъчна  НМХ през ден и Ап през ден,.
Моя съвет е да не разчитате гинеколозите да ви пратят при имунолозите щом имате проблем и сте пациент на доцент Русев при забременяване го посетете веднага.А защо не го посетите още сега преди забременяване все пак 2019 беше преди 4 години може нещо да се е променило да направите нови изследвания и да изготви нова терапия ако е необходимо и да ви подготви за евентуална бременност.

# 460
  • На изток от Ада
Е чак пациеннт не съм 1 ходих. Той такава му е терапията масово. Питам де да знам гинеколога дали праща или не .   Аз както казах съм от ноември при Чапанова ..Престтой ми 4 ходене.....

# 461
  • Пловдив
Е чак пациеннт не съм 1 ходих. Той такава му е терапията масово. Питам де да знам гинеколога дали праща или не .   Аз както казах съм от ноември при Чапанова ..Престтой ми 4 ходене.....
Имунолози има и в Надежда аз лично от Балтаджиева бях доволна.
Щом знаете че имате проблем не е необходимо да чакате някой да ви изпраща,аз съм с опериране ЩЖ и веднага след като забременях направих хормона и отидох при доктор Начев за промяна на терапията,не съм чакала изобщо доктор Стаменов да се сети и да ме изпрати все пак това не е негова работа.

# 462
  • На изток от Ада
Благодаря!  Аз затова питам щото не знам.  Мислех че пращат .... Аз имам 2 бременностти ва терапия от Русев едната стигна до 11 г с ,  другата 10 г с (като реално втората без без инжекции,  тук Аг дотато изпише и тъкмо изписа и абортирах )

# 463
  • Пловдив
Благодаря!  Аз затова питам щото не знам.  Мислех че пращат .... Аз имам 2 бременностти ва терапия от Русев едната стигна до 11 г с ,  другата 10 г с (като реално втората без без инжекции,  тук Аг дотато изпише и тъкмо изписа и абортирах )
Предполагам Чапанова знае за двата аборта и щом досега не те е пратила на имунолог,значи най вероятно няма и да го направи.Запишете си час дали в Надежда дали другаде,но трябва много добра терапия по време на бременност и стриктно следене след тези два аборта,ако причината е в имунологията.

# 464
  • На изток от Ада
Не причината е хроничен ендометрит от абортите според док това излезе от хистероскопия.  Не са 2 абортите, а повече  ... Знае да, аз отидох с всички изследвания скоро след аборт  ...  
То ние сме от Стара Загора и кой дафме следи за кръвотока .
Мислех при проф Лисичков ида,  но викам да питам след като има в Надежда имунолози
Тя Чапанова и спермограма не поиска от Надежда, той е пускал тук , и пак тук пусна.  А знам, че е  добре на две места..

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 15:35 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт