Подготовка за малкия човек - тема 22

• 46 867
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Разглеждам сега за овлажнител за въздух. Може ли препоръка? какъв ползвате вие?

https://www.smartx.bg/collections/%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B6 … 1%85-deerma-ld220

Това е което ползваме ние. Доволна съм

# 226
Здравейте! Да ви попитам за марката кенгуру какво мислите? Мисля да взема помпа и бебефон на тяхната марка и ваничка на Чиполино. Доколкото разбирам са “по-нисък” клас(по евтини са) и не знам дали евтиното няма да излезе по- скъпо. Първа бремемност ми е и въобще не знам на какво да заложа…

# 227
Здравейте! Да ви попитам за марката кенгуру какво мислите? Мисля да взема помпа и бебефон на тяхната марка и ваничка на Чиполино. Доколкото разбирам са “по-нисък” клас(по евтини са) и не знам дали евтиното няма да излезе по- скъпо. Първа бремемност ми е и въобще не знам на какво да заложа…
Аз взех няколко неща с тази марка. Още не съм ги използвала, но изглаждат стабилни.

# 228
Имам  стерилизатор на Cangaroo и съм  много доволна Simple Smile

# 229
  • София/Севлиево
Електрическата помпа за кърма на Cangaroo. бе в топ 3 на най-добрите помпи за 2020/2021(някъде назад из темите от тогава мисля,че и линк бях пуснала,но не помня,но отлично си спомням,че ако бях решила да кърмя се бях насочила към нея).

# 230
Гледам че се предлагат интимни гелове за бебчовци, необходими ли са, или да ползвам 2в1 продукта за измиване? Произлизам от там, че за себе си не ползвам душ гел за тази зона, така че ще се радвам да споделите дали ще е от полза или е поредният маркетингов трик за нови и заблудени майки.

# 231
Гледам че се предлагат интимни гелове за бебчовци, необходими ли са, или да ползвам 2в1 продукта за измиване? Произлизам от там, че за себе си не ползвам душ гел за тази зона, така че ще се радвам да споделите дали ще е от полза или е поредният маркетингов трик за нови и заблудени майки.

Аз за първи път чувам за такива. Ще следя за отзиви.
За да не е спам,ползвам измиващо на Юриаж. Доволна съм,но като че ли малко изсушава.

# 232
От доста гинеколози съм чувала че прекалената хигиена там не е на добре, а бебе съвсем няма нужда от интимен гел.
Според мен просто някой иска да си продава стоката.
Аз ползвам измивния на А дерма 2 в 1(голямо шише), а ако сме на път Юреаж измивен и от 2та съм доволна. Имам момиченце хубаво я мия , после леко мазно при интима, за да не залепват устните, аз си я мажа с нейния крем за овлажняване , някой слагат олио други зехтин или кокосово .

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 09:01 от Milena Stoyanova Ju 638393

# 233
Varnagirl, техните измивни не са като нашите Simple Smile  не можеш да сравниш душгел за възрастен с такъв за бебе Simple Smile Аз не ползвам нищо освен вода за себе си, но и все пак моите гениталии не виждат такъв екшън като техните Simple Smile Та по тази логика си я измивам хубаво отвън с Мустела, леко с пръст около устните, с Линимент също и физиологичен разтвор, когато има нужда. И 1-2 пъти дневно пръсвам с масажното олио Simple Smile

# 234
За нашето момиченце док ни каза след баня зоната около срамните устни да изплакваме със смрадлика, след това мажа с олио на Мустела, както и при всяка смяна на пелена отпред мажа с олио, а дупето мажа с крем против подсичане. Нямаме никакви проблеми.

# 235
Здравейте!
До кога трябва да се гладят дрешките на бебчо?

# 236
Аз честно да си кажа нищо не мисля да гладя, но дрехите след пране, ще минават и през сушилнята.

# 237
  • Германия
Здравейте!

До когато имаш време и нерви да гледаш. Аз не съм гладила никога, нищо им няма на децата 😉 сушилня също до скоро нямах

# 238
  • Русе
Изписаха ни на 6я ден. От както сме в къщи през ден го къпем само с вода и през ден използваме препарат. Използваме козметика на Бебо.
Елиза 123,
Shnuggle  пише на нея. "UKs favorite baby bath".

А наистина ли първите бебешки къпания са само с вода? Без шампоан/душ гел/сапун?
Аз къпех моето бебе след като падна пъпа / на 8-мия ден/ всеки ден. Ползвам на мустела 2 в 1, което е. После като застудя почнах да я къпя през ден, тялото и косата. Но нещо не ѝ мие хубаво косата мустелата, има много коса, та взех на бочко един шампоан за проба. Зависи от кожата на бебето за къпането.  Дупе мия след всяко акане.

# 239
Здравейте!

Малката ще стане на 3 месеца скоро и няма нещо, което да не ѝ гладя. Независимо, че нейните перални ги пускам с по 4 изплаквания, предпочитам и след ютия да съм сигурна, че няма остатъчен прах за пране. (също минават и сушилня)
Личен избор е. Аз казвах, че няма да гладя след сушилня, но не мога. Дори самите дрешки са ми по-лесни за обличане когато не са намачкани. За чаршафи/пелени пък да не говорим.

Общи условия

Активация на акаунт