Подготовка за малкия човек - тема 22

• 45 962
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Милена, може ли да споделите каква е въртележката?

# 436
И при нас музикалната въртележка май заради майката се появи, не заради бебето. Имаше интерес много за кратко, иначе се връзваше на всичко в стаята и седеше за красота.то в крайна сметка бебето гледаше дупенцата на животните и толкоз Обаче ни подариха едно плюшено слънце, което се дърпа с връв отдолу, а отгоре се закача-ами страхотно попадение. Ако се събуди бебка си се заиграва и дърпа връвта редовно и по музиката я разбираме че е на линия. Понякога чувам музиката през нощта, друг път ако не иска да заспива също.

Здравейте! Бихте ли сподели снимка на слънчицето, да се опитам да го намеря Simple Smile

# 437
Момичета, някоя от Вас използвала ли е такъв аспиратор за носле? И, ако да, върши ли работа?

# 438
Моля за съвети за бебефон.

# 439
  • до най-прекрасния мъж
За аспиратора други мами са споделяли, че не върши никаква работа, аз нямам личен опит. Но горещо препоръчвам нашият, който е комбиниран за уста и прахосмукачка. За момента сме го ползвали само с уста, върши работа.
Относно видеофон, имаме, но така си седи. Ние заложихме на IP камера и е в пъти по-полезна, поне за нас. Имам 7 дни запис назад и мога да проверя нещо, ако ме интересува. А и мога да я взема навсякъде с нас и да гледам детето, докато спи или играе. Също да я завъртя дистанционно или да чувам детето и то да ме чува.

# 440
  • Вестерос
Имам видеофон на мапи, свири, мога да говоря от другата стая и да ме чува, в тъмното се вижда добре и я чувам, само че се самоизключва след няколко минути и се включва бебето като се мръдне или издаде звук. Не го ползвам обаче редовно, даже не съм го пускала от два месеца,  тъй като тя си стои с мен, а ако спи в другата стая, ходя да я наглеждам.

# 441
Благодаря ти.
А Вашият какъв е точно, може ли марка+модел или линк?

За аспиратора други мами са споделяли, че не върши никаква работа, аз нямам личен опит. Но горещо препоръчвам нашият, който е комбиниран за уста и прахосмукачка. За момента сме го ползвали само с уста, върши работа.

# 442
Относно видеофон, имаме, но така си седи. Ние заложихме на IP камера и е в пъти по-полезна, поне за нас. Имам 7 дни запис назад и мога да проверя нещо, ако ме интересува. А и мога да я взема навсякъде с нас и да гледам детето, докато спи или играе. Също да я завъртя дистанционно или да чувам детето и то да ме чува.

Може ли модела на камерата

# 443
И аз съм с бебефон на мапи - най-евтиният възможен и има всички изброени функции, които и камерата. Единствен недостатък е, че няма голямо покритие. Поради тази причина си взехме камера (пак евтина) за едно пътуване. Ми не можахме да я ползваме, защото работела само на Wi-Fi, a интернета в хотела беше смотан и искахме да я свържем към хот спот мрежа - не стана. После пробвахме да я ползваме и вкъщи една вечер започна да издава силен бибиткащ  звук (като аларма, но много-силна) докато детето спи. Изплаши се много, после един час докато го успокоя и цяла нощ се е будил след това… От тогава не съм я включвала. Друг недостатък е, че приложението хаби много батерия на телефона ми, а също така праща известие от най-малкото например когато синът ми си засмуче по-силно бибата. Със сигурност има и много по-добри камери, всичко това го казвам информативно, който избира да обръща внимание на детайлите защото аз мислих, че най-обикновената камера ще ни свърши работа, ама не.

# 444
  • София/Севлиево
Машинката на Томи Типи е един от най-добрите ми помощници,но ми е подарък.Ако трябваше да я купя щях да пропусна.
Музикална въртележка ползвах от ден 1 до 6-тия месец.Много ѝ се радваше.В момента,в който я махнах отказа да си спи в леглото,и до днес не иска ,дори само ако го сложа да си играе ,почва да реве...
Бебефон не взех,даже не съм и гледала.Имаме две камери от емаг някакви,но накарах ММ да ги махне, защото се чувствах като в Биг Брадър,пък и нали малкия спи с мен...

# 445
Милена, може ли да споделите каква е въртележката?

Ето я въртележката, аз я купих от Комсед за около 50лв

# 446
Имам видеофон на мапи, свири, мога да говоря от другата стая и да ме чува, в тъмното се вижда добре и я чувам, само че се самоизключва след няколко минути и се включва бебето като се мръдне или издаде звук. Не го ползвам обаче редовно, даже не съм го пускала от два месеца,  тъй като тя си стои с мен, а ако спи в другата стая, ходя да я наглеждам.
По принцип, ако натиснеш бутона VOX, ще се вижда картина през цялото време.

# 447
Ние сме с бебефон на Авент. Супер доволна съм. В къща сме и хваща навсякъде, включително и от двора. Като пътуваме си го взимаме с нас. С дъщеря ми бяхме с камера и един ден установихме, че е хакната най-вероятно. Оправихме проблема, но този път решихме да заложим на бебефон.

# 448
Ние имаме бебефон на Моторола и камера на Кангару, когато сме на път и има уай фай сме с камерата, защото няма значение от разстоянието, а в къщи и двете ползвам.

# 449
Ние сме с камера на Реолинк. Единствено минус за мен е, че през браузър се чува по-тихо. Приложението на телефона е топ, но през лаптоп/таблет е малко по-слабо.

Общи условия

Активация на акаунт