Блефаропластика - 4 тема

• 91 981
  • 762
  •   2
Отговори
# 675
Погледът ти и преди, и сега е убийствен! Истината е, че не виждам разлика в кожата над очите.

# 676
На същото мнение съм.Погледа си е екстра и преди, а разлика не виждам

# 677
  • Plovdiv
Аз не мога да различа преди и след,честно казано.Би ли споделила възраста си?
А и малко повече информация,като организация,цени престой,упойка,обща ,местна?
Как се спряхте точно на този лекар?

# 678
  • София

Година след ГБ при д-р Мате Турция. Първата снимка съм с пусната коса, др с вързана опъната и спирала. Доволна съм доста но останаха белезите и още стои зачервено и има малки точици релеф, които сега смятам да оправя с фраксел лазер при д-р Неделчева в С.Загора. Иначе получавам много комплименти за очите и погледа ми.

Предполагам снимка 1 е след процедурата. Разлика и за мен почти няма, избързала си Simple Smile Красива си и преди и след!

# 679
  • Варна
Аз поста го разбирам, че и двете снимки са след ГБ, но с различна "прическа".

# 680
  • Бургас
И аз така го разбирам.
Дамата ми се вижда твърде млада за блефаро, но не знаем как е била преди.

# 681
И двете снимки са след ГБ - и аз така разбрах, не пише да са от преди.
Много ми харесва погледа и на мен!

# 682
Явно аз не съм разбрала, за което се извинявам. Но в такъв случай е хубаво да видим и снимка преди, за да съпоставим със след. Мацката е със супер очи!

# 683
  • София / Пловдив
Белегът се вижда при супер зуум на снимката и специално вглеждане. Предполагам с лек грим не личи изобщо.
Силно се надявам и двете снимки да са след ГБ. Защото разлика наистина не се вижда в самия клепач. При снимки "преди и след" може да се прецени доколко е ок операцията.

# 684
Преди

1 година след

Стария ми телефон тотално отказва, а само там имам снимки от преди. Надявам се да съм била полезна и за който се чуди да съм дала кураж и смелост. Тази процедура си заслужава всяка стотинка и всяка минута болка, която в интересна истината не беше кой знае какво.

# 685
Може ли ИС на лекарят? Как се изписва името му, каква беше цената всичко общо? Колко дни бяхте в Истанбул, кой и кога махна конците?
Имате прекрасни очи!

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 14:11 от JACKLIN*

# 686
Резултата при Вас е изключително добър.
Но Вие сте си хубава и преди това
На колко години сте? Като моля, не се обиждайте от въпроса Simple Smile

# 687
Благодатя Георгиева и Джаклин ❤
Правих при  Op. Dr. Mustafa Mete / д-р Мустафа Мате Има страница във ФБ https://www.facebook.com/drmustafamete
ето и сайта http://www.mustafamete.com
Цената беше 1000еур но сега със сигурност е 100-300 нагоре.
+359 87 679 2011 това е номера за WhatsUp
Отговаря негова асистентка, която е разсеяна. Плаща се в брой, не може с карта. Това беше пропуснала да ми каже, теглих от банкомат за скромната такса 150еур
Тръгнахме предния ден с влак спален вагон 17:00 от София. Пристигнахме в Истамбул на следващия ден към 8:30 там хванахме такси до болницата за нямаше и 50еур. След процедурата пак такси до влака. Носех си аулин, пълнители за хладилна чанта във влака имаше хладилник и общо взето така. Беше приключение. Иначе съм на тридесет и много 😇
После във Вижън д-р Събева ми махна конците и беше изключително внимателна и прецизна. Струваше 150лв

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 17:58 от bgmamauserqa

# 688
А кой и кога ви махна конците? Тук не се радват много да махат конци и да проследяват чужди пациенти.

# 689
Във Вижън гр.София, кв. Дружба, д-р Събева и цената беше 150лв. Трябваше на 8ия ден но реално ги махнах на 16-ия защото…на кратко не успях да намеря кой….  докторката беше изключително внимателна и не усетих никаква болка.

А кой и кога ви махна конците? Тук не се радват много да махат конци и да проследяват чужди пациенти.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 17:57 от bgmamauserqa

Общи условия

Активация на акаунт