Блефаропластика - 4 тема

• 91 872
  • 762
  •   1
Отговори
# 750
Аз преди пандемията се замислях за Агнес и цената беше 700-800лв. Д-р Чокоева беше третирала майка си и съм й виждала коментар в групата за пластична хирургия, в който казва, че резултатите варират и че трябва поддръжка на година/година и половина, по повод недоволни пациенти след две поредни процедури. И даде за пример майка си, при която пък имаше много голям ефект (беше постнала снимки в страницата си) - при нея също налагало поддръжка на толкова, въпреки, че процедурата е била резултатна. Според мен докато тъканите са травмирани и има оток/нов колаген и изглежда, че има резултат, след като всичко улегне - изчезва.
Скоро видях снимки на майката в страницата на Войнов, оперирана е вече.

# 751
Имам приятели които я познават Чокоева от много години и не са с добри впечатления тя се страхува да работи по-инвазивно и моя приятелка която я познава от дете каза че се е разочаровала от нея че е силно комерсиална и не цели да постигне резултат а да ходиш повече пъти. В страницата и освен майка и има и още снимки на жена след Агнес на долен клепач и снимката след е на затворен клепач което си е трик, защото при затворен клепач и на мен ми се скриват торбичките. Та ме дразнят такива евтини номерца. При тези процедури за да има резултат едно от най-важните неща е доктора да знае какво прави защото не е достатъчно просто да работиш с хубава техника.Агнес освен да образува колаген премахва перманентно мастните натрупвания и аз съм виждала по чужди форуми главозамайващи резултати та подръжка може да се налага за стягане на кожата, но ако са се стопили мазнините то това е постоянно.Та бих направила процедурата ако намеря опитен доктор.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 14:46 от Niss

# 752
Тук идва вторият момент - ако изобщо е възможно да се стопят мазнините, то това също е зле, че дори по-зле от липсата на ефект - те трябват за опора на окото, иначе зейва и се отваря долния клепач, все едно е дръпнат с пръст. Тъжен поглед. Потърсете старчески ектропион. Мазнините трябва внимателно да се намалят и репозиционират.

# 753
Разбира се че се стопяват мазнините но с една процедура не става като с операция. На мен Иванова ми каза ще изрежем мазнините и после ще сложим филър да се прелее изобщо нищо не спомена за репозициониране или изобщо нещо по подробно да ми обясни.Аз имам един уред с радиочестота и минавам под очите и също забелязвам леко стопяване та го ползвам само в зоните където би било желано такова стопяване.

# 754
  • София
Аз също не съм доволна от Агнес. Е, вярно, че не стигнах до повече от една процедура, но и тя ми беше достатъчна, за да не повторя. Възстановявах се много дълго време и не забелязах никакъв положителен ефект. За стягане сега съм се насочила към СО2 лазер, какво и към препоръчания ми Фотона лазер. Ако не друго, поне бръчките ще разкарам.

# 755
  • София
Аз също не съм доволна от Агнес. Е, вярно, че не стигнах до повече от една процедура, но и тя ми беше достатъчна, за да не повторя. Възстановявах се много дълго време и не забелязах никакъв положителен ефект. За стягане сега съм се насочила към СО2 лазер, какво и към препоръчания ми Фотона лазер. Ако не друго, поне бръчките ще разкарам.

колко трае възстановяването след CO2 лазер?

# 756
7-10дни, зависи от интензитета на процедурата, като на 5-6 ден вече кожата е почти обелена.

# 757
Аз съм правила 2 процедури Фотона мисля че има стягане и не толкова топене на мазнини има разлика но не чак толкова че да направя и три процедури както е по протокол а и ужасно ме болеше въпреки обезболяването.Някой правил ли е Морфеус обмислям и него?

# 758
  • Orihuela Costa,Spain
Dr.Who, много добре се е получило, въпреки отока, доста се е отворил погледа.Браво!Това повдигане на веждите браулифт ли е?Каква е цената?

Благодаря. Надявам се да става по-добре.
Честно казано, не знам как се нарича повдигането на веждите. Един много малък разрез е над края на веждата, в тънката ѝ част.
Доколкото разбрах, се хваща мускулът на клепача през веждата (нещо такова). Цената за всичко беше 2500 лв.
Леле,каква разлика,изглеждате поне с 10 години по-млада,браво,възхитена съм.От известно време обмислям блефаропластика,бях се спряла на Наталия Иванова,исках да си взема час за нея направо за операция.Проблема обаче е,че в Бг се прибирам  само за Коледа,а точно тогава тя излиза във ваканция,ако не се лъжа до 10.01 мисля че каза.Та затова и се бях отказала за момента,обаче сега виждайки снимките ви,пак ми влезе мухата😀.А и цената е наполовина ,а също така,заинтригува ме и повдигането на веждите.Удобно ли ще е, да споделите,как се спряхте на д-в Средкова,как протече самата процедура,колко време чакахте за час ,колко време ви беше престоя в клиниката?Благодаря ви от сърце и ви желая бързо възстановяване.

# 759
Моля някой да пусне нова тема.

# 760
Dr.Who, много добре се е получило, въпреки отока, доста се е отворил погледа.Браво!Това повдигане на веждите браулифт ли е?Каква е цената?

Благодаря. Надявам се да става по-добре.
Честно казано, не знам как се нарича повдигането на веждите. Един много малък разрез е над края на веждата, в тънката ѝ част.
Доколкото разбрах, се хваща мускулът на клепача през веждата (нещо такова). Цената за всичко беше 2500 лв.
Леле,каква разлика,изглеждате поне с 10 години по-млада,браво,възхитена съм.От известно време обмислям блефаропластика,бях се спряла на Наталия Иванова,исках да си взема час за нея направо за операция.Проблема обаче е,че в Бг се прибирам  само за Коледа,а точно тогава тя излиза във ваканция,ако не се лъжа до 10.01 мисля че каза.Та затова и се бях отказала за момента,обаче сега виждайки снимките ви,пак ми влезе мухата😀.А и цената е наполовина ,а също така,заинтригува ме и повдигането на веждите.Удобно ли ще е, да споделите,как се спряхте на д-в Средкова,как протече самата процедура,колко време чакахте за час ,колко време ви беше престоя в клиниката?Благодаря ви от сърце и ви желая бързо възстановяване.

Докторката ми я препоръчаха в дерматологичната клиника, която посещавам за други процедури.
Процедурата е около 30-40 мин, слагат превръзка, която е държите 24 часа. Това ми беше най-неприятната част, защото не виждах нищо.
В деня на махането на превръзката, следобеда, започна да се появява оток, който сега на 5 ден почти го няма. Но аз много лесно правя синини и отоци, дори и при по-неинванзивни процедури и аз не съм критерий, че при всеки се получава. Гледах блога на Алена и тя почти е нямала.
Сега почиствам и мажа с едно гелче няколко пъти на ден, както и с Арника отоците под очите.
Следващия вторник ми махат конците и ще публикувам снимки.

# 761
  • Orihuela Costa,Spain
Супер,нямам търпени да те видя.Мисля утре да звънна и направо да си запазя час за преглед и операция.Малко ме е страх да си призная🙈😅.А къде мога да видя и аз блога на Алена?От години ми е една от любимките тук🌷.

# 762
  • в 1001-та нощ
Заповядайте в новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1701712

Общи условия

Активация на акаунт