Блефаропластика - 4 тема

• 91 936
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Просто не се слага един слой марля, а повече.

# 706
Здравейте, момичета!
Изчетох всички теми относно ГБ бях се спряла на Иванова и Желязкова за консултация но след толкова лоши отзиви от техни пациенти се отказвам дори и за консулт.Факта, че така "претупват" прегледите говори много! Все пак това е лице всеки би желал да си зададе въпросите .
Пола би ли споделила каква е цената при д-р Димова?
Ви
Ще приложа снимки на очите ми

Аз направих консултация за ГБ при д-р Димова и съм доволна. 30 минути много професионално с всички подробности. Планирам операцията ноември.

# 707
KMD86, виждала съм снимка на пациент с подобни очи на д-р Мария Янева. Супер се беше получило.
Смятам, че при теб също ще има невероятен ефект една блефаропластика, защото нямаш свличане на челото!

# 708
Благодаря ви !
Zigizagi знаете ли каква е цената на ГБ към днешна дата
KMD86, виждала съм снимка на пациент с подобни очи на д-р Мария Янева. Супер се беше получило.
Смятам, че при теб също ще има невероятен ефект една блефаропластика, защото нямаш свличане на челото!

# 709
Не, но болница Зора има публикуван ценоразпис на сайта си и там може да видиш!

# 710
Не, но болница Зора има публикуван ценоразпис на сайта си и там може да видиш!

Благодаря! Проверих, цената е много по -достъпна от така нашумялите Иванова и Желязкова !

# 711
Здравейте, момичета!
Изчетох всички теми относно ГБ бях се спряла на Иванова и Желязкова за консултация но след толкова лоши отзиви от техни пациенти се отказвам дори и за консулт.Факта, че така "претупват" прегледите говори много! Все пак това е лице всеки би желал да си зададе въпросите .
Пола би ли споделила каква е цената при д-р Димова?
Ви
Ще приложа снимки на очите ми

Аз направих консултация за ГБ при д-р Димова и съм доволна. 30 минути много професионално с всички подробности. Планирам операцията ноември.

2000 лева е цената при Димова за ГБ, 50 лв е консултацията.

# 712
KMD86, и ти се нареждаш в графата с прекрасни очи!
Една блефаропластика при теб ще направи наистина чудеса като отвори тези красиви очи!

# 713
Много благодаря! Скоро ще си запазя часове за преглед, за да видим какво ще ми кажат ! Надявам се да се реша, защото виждам, че с годините нещата стават по-зле

KMD86, и ти се нареждаш в графата с прекрасни очи!
Една блефаропластика при теб ще направи наистина чудеса като отвори тези красиви очи!

# 714
  • София
Слагах всичко студени компреси през тези кърпички. С тях почиствах и очите. Нямаше проблем, но не са ми предписани от лекар.

https://visvitalis.bg/product/waterwipes-bebeshki-mokri-karpichki-99-voda-60-br

# 715
Аз давам отчет, че най-
накрая и аз направих блефаропластика, долна и горна обаче, не само долна както планувах, докато пишех в темата. Още се възстановявам, но от това, което виждам до тук съм доволна, че и назолабиалните са изгладени, защото докторът работи по друг метод и прави разширена долна блефаропластика.
При д-р Димитров в Есте Клиник.

Писах Ви на лс.

# 716
  • София
Аз давам отчет, че най-
накрая и аз направих блефаропластика, долна и горна обаче, не само долна както планувах, докато пишех в темата. Още се възстановявам, но от това, което виждам до тук съм доволна, че и назолабиалните са изгладени, защото докторът работи по друг метод и прави разширена долна блефаропластика.
При д-р Димитров в Есте Клиник.

Писах Ви на лс.

Моля Ви, пуснете малки снимки! Колко чакахте за Димитров?

# 717
А някоя от вас беше ли правила ендоскопски браулифт с фиксиране на веждите и горна блефаропластика? За съжаление аз ще трябва да направя и двете неща заради свличане на веждите.Но няма да стане ако не е ендоскопски.

# 718
Разгледайте ми старите постове в темата, има снимки след ГБ и ДБ.

Аз не съм правила браулифт, моя близка прави заедно с фейслифт, доволна е. Казваше, че много бързо се е възстановила горе.
Ендоскопски с винтове.

# 719
А при кого и доволна ли е? При мен само блефаро няма да е ок.Също браулифт с фиксация с разрези заради специфика на челото и веждите.Трябва да се вдигнат нагоре ит всички страни веждите и да се фиксират, затова само блефаро няма да стане.Отделно ако изрежа сега излишното, не е ясно ще може ли браулифт после.

Общи условия

Активация на акаунт