Блефаропластика - 4 тема

• 91 980
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Успях да запиша час във Вижън при др. Събева за 150лв махна конците и съм изключително доволна. Никаква болка и сега се възстановявам. Мажа Дермазин и Дерматикс.
Някой би ли препоръчал някакво олио или масло, което да мажа след Горна блефаропластика защото сегашните мехлеми доста бързо изсъхват и идеята ми е нощем да слагам нещо по-мазничко, което да държи за по-дълго време хидратирана кожата. Чета за ТЕРЕЗИЕНОЙЛ МЕД МАСЛО, което може да се прилага и при бебета. Някой има ли впечатления?

Луда работа. Пробвай в Зора.

Чак на 26ти могат да ме приемат
Идете на кабинет при очен хирург в някоя болница. Все пак става дума за конци, би трябвало всеки лекар да се справи.

# 241
Някой би ли препоръчал някакво олио или масло, което да мажа след Горна блефаропластика защото сегашните мехлеми доста бързо изсъхват и идеята ми е нощем да слагам нещо по-мазничко, което да държи за по-дълго време хидратирана кожата.
Препоръчвам това кремче.
https://apteka.framar.bg/30053254/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%B … E-50-%D0%B3%D1%80

# 242
Аз давам отчет, че най-накрая и аз направих блефаропластика, долна и горна обаче, не само долна както планувах, докато пишех в темата. Още се възстановявам, но от това, което виждам до тук съм доволна, че и назолабиалните са изгладени, защото докторът работи по друг метод и прави разширена долна блефаропластика.
При д-р Димитров в Есте Клиник.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 11:10 от blackwolfie

# 243
Здравейте момичета,
Не съм писала в темата , но изчетох всички коментари.
Повода бяха отоците ,които всеки следващ ден стават повече .
На 21.09 беше моята ГБ.
Нямам синини , но цялото ми лице е подуто.
Капя капки и мажа с гентамицин шевовете, почиствам с физ.разтвор.Изписан ми е иАБ за 7 дни
Качвам снимки преди и 2 часа след манипулацията.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 12:50 от bubbolina

# 244
Няма снимки.

# 245
Здравейте момичета,
Не съм писала в темата , но изчетох всички коментари.
Повода бяха отоците ,които всеки следващ ден стават повече .
На 21.09 беше моята ГБ.
Нямам синини , но цялото ми лице е подуто.
Катя капки и мажат с гентамицин шефовете, почиствам с физ.разтвор.Изписан ми е иАБ за 7 дни
Качвам снимки преди и 2 часа след манипулацията.
Ще спаднат отоците, прекалено скоро е правена интервенцията. Не се притеснявай, това е нормално. Много хубав резултат се е получил.

# 246
Сега се виждат- много добре е станало, браво.

# 247
Сега се виждат- много добре е станало, браво.
Благодаря
Още не мога да преценя резултата,защото цялата ми физиономия е сменена,но ще кача снимки след като поспаднат отоците.
И още нещо -дали е нормално подутините да са под очите, след като там няма намеса 🤔,самите клепачи не са толкова надути

# 248
Да, отокът слиза надолу.

# 249
Нормално е отокът да слиза надолу. Аз имам ринопластики преди 100 години и бях като излязла от мач с Майк Тайсън. Лицето ми беше надуто като футболна топка. С времето отоците слизаха надолу и някъде след месец спаднаха напълно.

# 250
Нормално е да има оток под очите,аз имам ДБ и отокът мигрираше нагоре.
Кой е направил операцията, за мен е било твърде рано,не виждам да е имало особена нужда все още?

# 251
bubbolina сега е пикът на отоците, водиш се втори ден (денят на операцията не се смятал), до трети/четвърти ще има подуване и нататък ще спадаш.
Аз понеже бях с двойна, направо се чувствах тясно в кожата си, сигурна съм, че ако не бяха лепенките, лицето ми щеше да е скрито от бузи 😃 По принцип много отичам, при всеки е различно, като винаги има пик в дните след операцията, бил той лек или силно изразен.

# 252
Някой би ли препоръчал някакво олио или масло, което да мажа след Горна блефаропластика защото сегашните мехлеми доста бързо изсъхват и идеята ми е нощем да слагам нещо по-мазничко, което да държи за по-дълго време хидратирана кожата. Чета за ТЕРЕЗИЕНОЙЛ МЕД МАСЛО, което може да се прилага и при бебета. Някой има ли впечатления?
NEOCICA FILORGA . Редувам Дерматикс с него, като минаха 10 дни от ГБ. Три месеца по-късно нямам и следа, а разрезът ми беше доста дълъг/всъщност след 20 дни още никой не виждаше/. Освен това - бадемово, кайсиево, или олио от грозде. Ама за тях рядко се сещам.

# 253
Момичетаааааа, най-накрая се престраших и си записах час при д-р Желязкова в Стара Загора. Да видим какво ще ми каже дали или!

# 254
п.с. за който беше питал, почиствам с БЕЙБИ КАП ФИЗИОЛОГИЧЕН РАЗТВОР ЗА НОС И ОЧИ ампул. Някой има ли препоръка за релефни белези и как да изгладя кожата?

На 26 дни от ГБ в Турция при др.Мате и още имам отоци, зачервявания и релеф, който като се махне клепачът ще се открие още повече.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 09:48 от dani3lla

Общи условия

Активация на акаунт