Блефаропластика - 4 тема

• 91 878
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
Аз се мазах със Scarex, започнах веднага след свалянето на конците. Грима си махах само с пяна за измиване.

# 736
Такива въпроси си задавайте на хирурга, защото някои казват от 7 ден да се маже, други в никакъв случай преди 20 ден, същото се отнася и за слънцезащитния крем. Да няма после "това е станало, защото не сте следвали препоръките".
За мицеларната вода знам, че дразни кожата, аз по принцип и не ползвам, грим махам с измиващ гел, така го махах и след операцията.
За мен най-добрия крем е Дерматикс, уж Келокот се води същия като състав, но първият прави по-хубав филм, не ми лепне и след използване на носа не ми се вижда никакъв белег от ринопластиката, на очите също виждах намаляване на неравности и оцветяването. Ако кожата е склонна към белези обаче няма значение какво се използва, тези продукти подпомагат естествените способности, не компенсират липсата или свръх наличието им (като при келоидните, където има прекалена продукция на колаген).

Иначе ако имате много неравен (но нормален, не келоиден) белег пробвайте със силиконови плаки да спите/да носите вкъщи, те имат същите функции като крема, само че са по-подходящи за по-грозни белези. Те се носят първо за 4, после за 8, после за 12 и след това за 24 часа, за да има привикване и да намалее вероятността за обриви. Дори само с преспиване с тях съм виждала хубави резултати. Мият се и се използват до пожълтяване на силикона.

# 737
Добро утро, момичета за 9 ноември успях да си запиша час за консултация с д-р Димова . Ще ви пиша след консултацията

# 738
Мина и моята блефаропластика. При д-р Средкова. Беше вчера, днес махнаха превръзките. Най-неприятното беше, че 24 часа бях с превръзки на очите и не виждах нищо. Иначе самата операция мина за 30-40 мин. Освен изрязването на клепача, повдигнаха и веждите (прави се един малък разрез в края им). Сега почиствам и мажа с гел, колкото пъти се сетя.

В скрит текст съм сложила снимки от преди и 24 часа след операцията, когато махнаха превръзките. Предупреждавам, че не е цветя и рози😁

Скрит текст:
Скрит текст:

# 739
Аз бях на консултация при Наталия Иванова. Предложи ми трансконюнктивална блефаропластика (4500лв)обаче каза че след нея ще имам нужда от лазер да се стегне отпуснатата кожа и от филър за да се прелеело по-добре. И нещо не ми хареса това аз искам да се направи операцията така че да нямам нужда от нищо допълнително или пък филър който може да мигрира и да ми създаде проблеми. Някак почти се навих за нея и сега нещо не знам към кой да се насоча за долна блефаропластика. Иска ми се да пробвам Agnes защото съм гледала преди и след с него обаче имам чувството че в България няма при кого да направя никой не показва преди и след явно не могат да постигнат резултати.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 16:09 от Niss

# 740
Dr.Who, много добре се е получило, въпреки отока, доста се е отворил погледа.Браво!Това повдигане на веждите браулифт ли е?Каква е цената?

# 741
Dr.Who, много добре се е получило, въпреки отока, доста се е отворил погледа.Браво!Това повдигане на веждите браулифт ли е?Каква е цената?

Благодаря. Надявам се да става по-добре.
Честно казано, не знам как се нарича повдигането на веждите. Един много малък разрез е над края на веждата, в тънката ѝ част.
Доколкото разбрах, се хваща мускулът на клепача през веждата (нещо такова). Цената за всичко беше 2500 лв.

# 742
Страхотен резултат, дано ств предоволна след възстановяването.Как да се свържа с д-р Средкова?

# 743
Страхотен резултат, дано ств предоволна след възстановяването.Как да се свържа с д-р Средкова?

Благодаря.
Това е сайтът на клиниката
https://www.resbiomedeye.com/bg/milena-sredkova

# 744
  • Бургас
Ето, поредното доказателство (лично за мен), че блефаропластиката трябва да се прави при офталмолог.
Резултатът и сега е страхотен, а като зарасне ще е направо уау!

Niss и на мен не ми звучи добре, особено това за филърите.

# 745
Цената на д-р Средкова ми се струва доста приемлива.
Niss, ако проблема е излишна кожа на долния клепач, тези филъри след блефарото няма ли да образуват торбички?Нещо не мога да си представя как ще изглежда всичко това...

# 746
Аз категорично не искам филър под очите защото сутрин съм подпухнала по-принцип. Според нея то ще малко и е само да се преляло нещо си, но мисля че това може да го направи и с моята мазнина иначе ми звучи все едно не може да си свърши работата. За филъра щяла да ме прати при някой друг и накрая кой ще носи отговорност ако се получи недобре? На някой друг предлагала ли е такива неща?

# 747
Niss, корекция на корекцията, пък и филър...
На твое място бих се консултирала с друг.

# 748
Аз категорично не искам филър под очите защото сутрин съм подпухнала по-принцип. Според нея то ще малко и е само да се преляло нещо си, но мисля че това може да го направи и с моята мазнина иначе ми звучи все едно не може да си свърши работата. За филъра щяла да ме прати при някой друг и накрая кой ще носи отговорност ако се получи недобре? На някой друг предлагала ли е такива неща?
На мен. Само че аз бях на 29, когато бях при нея на консултация и идеята й беше, че транспозицията прави операцията много тежка за млад човек и следователно затова препоръчва в моя случай това, което и на Вас. Обаче мога да се обзаложа, че вие не сте под 30 (защото рядко има кандидати под тази възраст)?
С Агнес не се занимавайте, краткотраен ефект, ако има такъв, дълъг възстановителен период, възможност от усложнения като пигментации или стопяване на мазнини в околността и е сравнително скъпа процедура, пък обикновено препоръчват две и поддръжка на година/година и половина. И то така излиза на цената на блефаропластика, само че с 4 х време за възстановяване.

# 749
Да аз съм в началото на 40-те. На мен нищо не ми обясни освен -да, имаш торбички но кожата е стегната и трябва да ги махнем после малко лазери и филър ще ти кажа къде да отидеш. И горе долу това беше консултацията. За Агнес защо според вас трябва поддръжка то се стопяват мазнините и доколкото знам веднъж стопени в тази област не се възстановяват. Аз правих две процедури Фотона и има някакъв ефект но ми се струва че с Агнес или Морфеус би имало по добър ефект защото са по инвазивни.иначе цената и на двете е около 500 лв на процедура. Accutite е доста скъп да не се бъркате с него.

Общи условия

Активация на акаунт