Блефаропластика - 4 тема

• 97 870
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Славина, при кого беше? Бих била благодарна за малко повече инфо. 

# 136
Благодаря ви! 😻
Операцията правих при д-р Стефанов в Стара Загора. Мои познати бяха правили при него, бяха доволни. Консултация ми направи по телефона, изпратих снимки по viber и уговорихме ден и час. Самата операция протече за около 40 мин, понеже пътувах около 4 часа в един момент имах лек дискомфорт, но не съм имала болки, нито съм приемала обезболяващи. На следващия ден бях на крак, по задачи цял ден.

# 137
Славина, прекрасен резултат! И много красиви очи! Бързо и безпроблемно възстановяване. Този доктор офталмолог ли е? Като цена колко излезе операцията?

# 138
Здравейте, ще се радвам пациентите на Д-р Наталия Иванова да споделят, как записаха час при нея за консултация? Опитвам се вече трети месец, но без успех! Отчайващо е!

# 139
Тва не е сериозно,нали ? Въобще не бих я чакала 3 месеца,представям си колков реме ще чакам за дата за операция.
Нереално е да няма часове 3 месеца напред,една консултация трае нормално 15-20 мин.
Това не е някаква сложна операция,малко се спекулира с това,че е на лицето и едва ли не,тя и Желязкова са най-добрите в тези интервенции. Много други лекари имат невероятни резултати ,следя и чуждестранни хирурзи ,ей така,от любопитство !

# 140
Има си няколко 'форумни' лекари и техните имена се спрягат.
Сигурна съм, че огромен процент от пациентите на тази лекарка се дължат на препоръки от форума.
Аз ходих на консултация при доктор Янева в болница Зора. Оперира десетки пациенти всеки понеделник. Но няма дори Инстаграм с резултатите им. Показа ми снимки на телефона си.
При нея отидох след като видях дама, която е оперирала и се впечатлих какъв успех е постигнала с азиатски тип очи и много паднал клепач.
Надявам се този месец и аз да ви се похваля.

# 141
  • Варна
Не знам дали следите една група във фексбук, но последните няколко дни се публикуваха снимки от няколко неуспешни операции. 2 от доктор Таук и една от Средкова. След намеса на асистентката на доктор Таук снимките и публикацията от неуспешната интервенция бяха бързо - бързо заметени. Касаеше се за очи, които 6 месеца след операцията все още не се затварят напълно/като от филм на ужасите/, момичето се чуди с какво да ги лепи по време на сън, размазано зрение, сухота, едното око е станало мързеливо и примигва по - бавно от другото /и куп други неща. Аз бях потресена, понеже само хубави неща бях чувала за доктор Таук. Сега и друга жена пусна снимка с проблем 5 месеца след негова операция. От друга страна аз имам лична позната, която пък е много доволна от него.. Но пък е хубаво да се знае, че има всякакви случаи, да се пита, да се иска епикриза и да се чете договора, ако се дава такъв изобщо.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 20:07 от ivka_smile

# 142
Коя е групата, може и на лични! Мерси!

# 143
  • Варна
Ами пускам снимка тук на името на групата, ако не е уместно да ме изтрият

# 144
  • в 1001-та нощ
Много комерсиална група. Не се учудвам, че са изтрили споделеното. Блокират всеки, който се усети какви ги вършат.

За Таук и аз не съм срещала негативни отзиви. Явно има защо.

# 145
Вие за какво искате да се консултирате с  Н. Иванова – за ГБ или за ДБ? Защото има значение. ГБ може и очен лекар да извърши, но ДБ е по-сложна и се иска много повече опит.
Била съм на консултация при нея като се интересувах и за двете. Консултацията продължи 15 минути. Слушах и не вярвах на ушите си. Какво разочарование.
За ДБ ме посъветва да се подложа на Агнес  или една друга подобна  в Леге Артис, въпреки че казах, че искам ДБ с репозиция за да нямам хлътване. За хлътването каза, може да се запълни с филър или да се направи липофилинг. За пръв път чувах за липофилинг на околоочен контур. Знам, че когато е идвала в София също е препоръчвала на пациенти с показания за ДБ да се подложат на Агнес. Не мисля, че пластичен хирург така би си разкарал потенциалните си пациенти. Усетих , че и липсва увереност и опит за по-сложни интервенции. Само за сравнение ще кажа, че съм била на консултация при пластичен хирург за друго и тя продължи един час, като ми показа ми и много снимки преди и след. При мен Н. И. не се ангажира за ДБ, а за ГБ каза, като реша да пиша на вайбър. Е, писах. Познайте дали ми отговори. Може би е добре, че така се получи. По-добре едни  прахосани 60 лв за безсмислена консултация отколкото незадоволителен резултат.

# 146
Аз също мисля, че Наталия Иванова се занимава повече с леки казуси що се отнася за блефаропластиката.
Била съм при нея за такава на горни клепачи и не искаше да ме оперира, защото “нямало как да се получи”
Това е след като обясних, че не желая да ми прави “фиксация на вежди” или както там се нарича.
В крайна сметка, се оперирах при Таук и съм доволна.
Вие за какво искате да се консултирате с  Н. Иванова – за ГБ или за ДБ? Защото има значение. ГБ може и очен лекар да извърши, но ДБ е по-сложна и се иска много повече опит.
Била съм на консултация при нея като се интересувах и за двете. Консултацията продължи 15 минути. Слушах и не вярвах на ушите си. Какво разочарование.
За ДБ ме посъветва да се подложа на Агнес  или една друга подобна  в Леге Артис, въпреки че казах, че искам ДБ с репозиция за да нямам хлътване. За хлътването каза, може да се запълни с филър или да се направи липофилинг. За пръв път чувах за липофилинг на околоочен контур. Знам, че когато е идвала в София също е препоръчвала на пациенти с показания за ДБ да се подложат на Агнес. Не мисля, че пластичен хирург така би си разкарал потенциалните си пациенти. Усетих , че и липсва увереност и опит за по-сложни интервенции. Само за сравнение ще кажа, че съм била на консултация при пластичен хирург за друго и тя продължи един час, като ми показа ми и много снимки преди и след. При мен Н. И. не се ангажира за ДБ, а за ГБ каза, като реша да пиша на вайбър. Е, писах. Познайте дали ми отговори. Може би е добре, че така се получи. По-добре едни  прахосани 60 лв за безсмислена консултация отколкото незадоволителен резултат.

# 147
Скрит текст:
Вие за какво искате да се консултирате с  Н. Иванова – за ГБ или за ДБ? Защото има значение. ГБ може и очен лекар да извърши, но ДБ е по-сложна и се иска много повече опит.
За ДБ ме посъветва да се подложа на Агнес  или една друга подобна  в Леге Артис, въпреки че казах, че искам ДБ с репозиция за да нямам хлътване. За хлътването каза, може да се запълни с филър или да се направи липофилинг. За пръв път чувах за липофилинг на околоочен контур. Знам, че когато е идвала в София също е препоръчвала на пациенти с показания за ДБ да се подложат на Агнес. Не мисля, че пластичен хирург така би си разкарал потенциалните си пациенти. Усетих , че и липсва увереност и опит за по-сложни интервенции. Само за сравнение ще кажа, че съм била на консултация при пластичен хирург за друго и тя продължи един час, като ми показа ми и много снимки преди и след. При мен Н. И. не се ангажира за ДБ, а за ГБ каза, като реша да пиша на вайбър. Е, писах. Познайте дали ми отговори. Може би е добре, че така се получи. По-добре едни  прахосани 60 лв за безсмислена консултация отколкото незадоволителен резултат.
[/quote]
Искам консултация за ДБ и за ГБ, тъй като имам нужда и от двете. Прилагам снимки, какво е положението ми!
Скрит текст:
Избрах точно д-р Н. Иванова, заради добрите резултати на нейните пациентки, който съм видяла е нета.
Сигурна съм, че има много други кадърни доктори, но истината е, че човек събира мнение точно от такива постове. Няма как да обиколяш по всички клиники ... и за добрите доктори винаги се пише.
Относно Агнес, това е процедура, която докторката предлага и според мен, щом насочва пациентите към нея, значи от друго нямат нужда!

# 148
Ами положението Ви под очите не е по-тежко от моето, и моя случай е подобен, така че има голяма вероятност  да Ви прати на Агнес. Една такава  процедура струва 900 лв.като  са необходими поне две.За въпросния апарат няма почти никакви отзиви, защо ли?  Между другото след мен влезе млада дама с видими торбички под очите и понеже се задържах малко на регистратурата, ми направи впечатление, че много бързо излезе, нямаше и десет минути консултацията.
Един добър хирург би трябвало  да се справя със всякакви случаи, а не да си подбира пациентите. През цялото време ми обясняваше защо няма да стане, не ми каза, че нямам нужда. И аз бях надъхана като Вас, но действителността ме отрезви.

# 149
Не бих направила Агнес. Ще Ви стопи мазнините. Излишната кожа къде ще отиде или Агнес я изпарява някак ?
Това е истински разочароващо за Иванова. Не знам защо въобще е оставила цена за ДБ. Има ли при нея възможност за пълна анестезия или операциите са амбулаторни ? Защото 4 клепача с локална анестезия няма кой нормален хирург да направи.

Алена,аз видях,явно при Таук е системна грешка да изплюват вътрешни шевове.Сега - това дали е грешка на хирурга или реакция на организма-не мога да твърдя. Но е доста грозен ефект и един от сериозните рискове при блефаропластика.Това трябва да се обяснява на пациента.

Общи условия

Активация на акаунт