Блефаропластика - 4 тема

• 97 844
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Какво значи “изплюване” на вътрешните шевове”?
Имаше две пациентки, които бяха анонимни, които се оплакаха.
quote author=menarini link=topic=1517455.msg46414018#msg46414018 date=1683815425]
Не бих направила Агнес. Ще Ви стопи мазнините. Излишната кожа къде ще отиде или Агнес я изпарява някак ?
Това е истински разочароващо за Иванова. Не знам защо въобще е оставила цена за ДБ. Има ли при нея възможност за пълна анестезия или операциите са амбулаторни ? Защото 4 клепача с локална анестезия няма кой нормален хирург да направи.

Алена,аз видях,явно при Таук е системна грешка да изплюват вътрешни шевове.Сега - това дали е грешка на хирурга или реакция на организма-не мога да твърдя. Но е доста грозен ефект и един от сериозните рискове при блефаропластика.Това трябва да се обяснява на пациента.
[/quote]

# 151
Момичета, колко дни бяхте в болничен след горна блефаропластика?
И колко дни не е желателно да се работи на компютър?

# 152
  • в 1001-та нощ
Аз не съм била в болничен. 1 седмица бях home office - до сваляне на конците 👌

# 153
zigizagi , ще се похвалиш ли с нещо? Simple Smile Чакам подробности.
Нали на тебе бяха ти казали, че нямаш нужда или бъркам?

# 154
Да, на мен няколко пъти лекарите ми казваха, че ми е рано. За пръв път отидох на консултация преди пет години.
Според форума, отдавна ми е време (показвала съм снимки).
През декември бях на консултация в болница Зора и смятам там да се оперирам.
Ще ви пиша като мине.
В другата тема за естетични корекции прочетох за японския масаж Танака. Имаше линк и към една руска козметичка - https://youtu.be/90sKEPd14Eo
От 2-3 седмици правя масажите - ту Танака, ту някой от тези на рускинята. Ако щете вярвайте, клепачите ми се вдигнаха. Е, сигурно е само с 1-2 милиметра, но нали съм вторачена в тях - забелязах го. Определено имат ефект за цялото лице, макар още да съм далеч от наистина умели движения.

# 155
Относно болничният - операцията ми беше един петък, та пуснах 7 дни отпуск и ми се събраха десетина дни вкъщи, реално можеше да се върна и след конците, но използвах да си почина.

# 156
zigizagi, успех! Flowers Hibiscus

# 157
Благодаря!
Аз със сигурност ще поискам и 1-2 дни след конците.

# 158
  • в 1001-та нощ
На кой лекар се довери? С лазер или със скалпел ще бъде?

# 159
На д-р Янева.
Нямам представа с какво ще е.
Страхлива съм на интервенции и предпочитам да не знам всички подробности.

# 160
Имам час за 6 юли долна трансконюнктивална блефаропластика с липофилинг. Много ме е страх, но не мога да ги трая вече тия торбички. Като цяло нямам много мазнини, но доки така прецени. Сега се питам дали няма да остане излишна кожа и дали се опъва малко бръчките като цяло. Моите са мимически, но доста се усмихвам и пачия крак вече си е изразен.

# 161
Аз ходих на консултация при доктор Янева в болница Зора. Оперира десетки пациенти всеки понеделник. Но няма дори Инстаграм с резултатите им. Показа ми снимки на телефона си.
При нея отидох след като видях дама, която е оперирала и се впечатлих какъв успех е постигнала с азиатски тип очи и много паднал клепач.
Аз правих горна при Янева и съм доволна. Това, след като Иванова и Желязкова ми скъсаха нервите.

После направих и долна при Таук. При мен имаше много неприятно възпаление на конюнктивата на едното око и там не ми харесва крайният резултат, но пък имам уверение, че ако няма подобрение до есента, ще правим ревизия. Тъжната истина е, че винаги има риск от проблеми - пише си го и в ИС, което аз поне чинно подписах. В тази връзка не мисля, че някой ме е излъгал или ощетил, даже напротив - асистентката на Таук си държеше връзка с мен постоянно, имах 3 прегледа от април досега, и се чувствам обгрижена. Честно казано от десетките жени, които съм засичала в кабинета му, аз бях единствена с не супер добър резултат. През уикенда ще пусна снимки от двете БП, ако ми остане време.

# 162
Мина и моята ГБ днес. Прекрасно отношение и старание получих от всички в болницата, не само от д-р Янева.
В момента положението е доста неприятно с оток и хематоми, въпреки че слагам лед на всеки кръгъл час и взимам арника. Аз съм с прозрачна кожа и всичко това не е изненада.
Ще пиша повече като се пооправя.

# 163
Zigi, да не те отчайвам, но ще си така 10 дни поне. Аз смених всички цветове след ГБ Simple Smile

# 164
Трай, бабо, за хубост!
Поне отокът няма ли да спадне по-скоро от 10 дни?

Общи условия

Активация на акаунт