Блефаропластика - 4 тема

• 92 008
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Почти изчетох темите назад и тотално се обърках към кой специалист да се насоча за ГБ и ДБ. Имам и маларни торбички, които ме дразнят и притесняват повече, дали ще се намери решение за тях. Сутрин са  особено изразени. Дори се чудя - дали не са се задълбочили от ползването на продукти с ретиноиди и ретинол или се увеличават от възрастта. Моля, препоръчайте ми специалист.
Бях се спряла на д-р Наталия Иванова, д-р Желязкова, д-р Войнов.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 15:57 от kiki_79

# 646
Здравейте, момичета!
Почти изчетох темите назад и тотално се обърках към кой специалист да се насоча за ГБ и ДБ. Имам и маларни торбички, които ме дразнят и притесняват повече, дали ще се намери решение за тях. Сутрин са  особено изразени. Дори се чудя - дали не са се задълбочили от ползването на продукти с ретиноиди и ретинол или се увеличават от възрастта. Моля, препоръчайте ми специалист.
Бях се спряла на д-р Наталия Иванова, д-р Желязкова, д-р Войнов.

Здравейте, за ГБ мога да препоръчам д-р Мария Янева от клиника Зора.
При Войнов съм ходила на консултация, ГБ  я прави с пълна упойка, Вие това ли искате?  Това е лека операция продължаваща около час, и се прави с местна упойка , след която си тръгваш. Попитах го колко продължава операцията и ми отговори уклончиво, че продължава колкото е необходимо. Отделно не ми отговори на в-са кога се получава ефект на малки и хлътнали в орбитите очи, не че не знам отговора, но исках да го чуя от него, за да преценя дали да му се доверя. И въобще отговаряше някак едносрично и с половин уста на всичките ми въпроси и силно ме разколеба.
Офталмолозите избягват да правят ДБ обикновено, за нея си трябва пластичен хирург.

# 647
  • София
Аз съм с ГБ, ДБ, кантопластика и маларен лифтинг при д-р Първан Войнов на 26.06. Прочетете моите мнения в темата!

# 648
Кога се получава ефекта на малки и хлътнали в орбитите очи?Виждала съм такъв ефект при позната с горна и долна блефаропластика.

# 649
  • София
Кога се получава ефекта на малки и хлътнали в орбитите очи?Виждала съм такъв ефект при позната с горна и долна блефаропластика.

При премахване на мазнините. Гледах подкаст на този лекар, който прави лека корекция с филър с ХК на по-късен етап. Общо взето се случва, а самата ревитализацуя продължава 6 месеца след операцията и задължително се изчаква. Аз имах леки хлътвания в началото, сега изчезнаха. Продължавам да имам проблеми с очите (очните ябълки).

https://youtube.com/@amiyaprasadmd?si=l63eMJ--ZO63Ic3U

# 650
  • Варна
Rima, какъв проблем имаш с очните ябълки?

# 651
  • София
Rima, какъв проблем имаш с очните ябълки?

Имам все още реакция на повърхността на очите - силно зачервяване, много кръв.съдове, парене, хемоза. Посещавам офталмолог. Аз съм с много чувствителни , сухи и алергични очи, имам проблем с мейбомиевите жлези. Операцията мина и замина, но при долната блеф.често има такива възпаления при хора като мен. Сега сме на море и се обостри, макар че съм постоянно с шапка и очила и не мокря лицето и се заливам с капки. Досадно е, но бе съм изненадана. Другата седмица съм пак на офталмолог.

# 652
  • Варна
Ехх, изключително неприятно.. Дано се редуцира бързо особено със захлаждането на времето.

# 653
  • Бургас
Благодаря, момичета.
Ще отида на 2-3 прегледа и ще видя какво ще кажат и лекарите. Сега ще опитам и с масажи и с микронийдлинг.

# 654
Микронийдлингът е с временен ефект по наблюдение над всички мои приятелки, които си го правиха. Някои се възстановяваха по две седмици...За толкова се възстанових и аз след операцията.

# 655
kiki , маларните торбички се третират много успешно и се прибират с Ендо лифт лазер. Той действа отвътре и зависи от техника, който го прилага,( дали знае достатъчно как да работи с него ) може да ги премахне съвсем. Както и да отнеме малко от горния клепач също макар, че като гледам вашето око това си е само излишък на кожа мисля, че нямате мазнини в горния клепач така, че само горене на кожата и така.
Аз имам същите маларни торбички, те не са много големи и при вас виждам, че не са чак толкова, но с помощта на едно Хайфу, което закупих доста намаляха и след три седмици ще правя Ендо лифтинг и дано се приберат окончателно.

# 656
  • Бургас
kiki , маларните торбички се третират много успешно и се прибират с Ендо лифт лазер. Той действа отвътре и зависи от техника, който го прилага,( дали знае достатъчно как да работи с него ) може да ги премахне съвсем. Както и да отнеме малко от горния клепач също макар, че като гледам вашето око това си е само излишък на кожа мисля, че нямате мазнини в горния клепач така, че само горене на кожата и така.
Аз имам същите маларни торбички, те не са много големи и при вас виждам, че не са чак толкова, но с помощта на едно Хайфу, което закупих доста намаляха и след три седмици ще правя Ендо лифтинг и дано се приберат окончателно.
Може ли линк към хайфу-то?
Маларните ги имам отдавна като очертания, но сега са доста изпъкват на моменти. Възможно е и да са от възрастта по-големи. Този лазер в клиники ли се прави или в козметични центрове. На горния клепач е само кожа.

# 657
Аз пък идвам да се изкажа ПРОТИВ Хайфу за тези торбички. Правих при дерматолог преди 7-8 години, защото и аз имам и.... положението стана по-зле и от преди. Стопиха ми се и малкото мазнини, които имах и те станаха още по-видими. Иначе обещанията бяха, че ще съм тип-топ. Дръжки. Там си трябва да играе скалпел, за да премахне кожа, това е. Аз от много време се ослушвам, но ме е шубе, знам за долната, че е много по-сложна от горна.

# 658
  • Бургас
Аз също съм чувала, че Хайфу може да стопи околните мазнини и да се получат хлътвания. Никой не може да даде гаранция.

# 659
Здравейте,
Въпрос към дамите с ГБ - правихте ли масаж на шевовете/очите и с какво? По колко пъти на ден и колко време?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт