Блефаропластика - 4 тема

• 92 057
  • 762
  •   3
Отговори
# 630
  • София
Здравейте ! Има ли някоя тук, която си е правила горна блефаропластика при др Войнов? Спряла съм се на него , но се притеснявам много от резултата . Всеки ден се каня да си запиша час за консултация и не мога да събера смелост .

Да, аз, на 26/06/2024, прочетете моите предишни постинги!

# 631
  • Plovdiv
Здравейте!Има ли някоя правила си блефаропластика в Пирогов?

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 16:12 от Penelope77

# 632
  • Бургас
Защото са държавни болници.
Не могат да сложат цени като в частните.

# 633
  • Plovdiv
Защото са държавни болници.
Не могат да сложат цени като в частните.

благодаря.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 16:12 от Penelope77

# 634
В Пирогов някои отделения са мн.зле като битови условия, персоналът също е компромисен.Мъжът ми се оперира там в коремна хирургия.

# 635
Penelope, след като си капризна - отивай в частна болница.
Това, което пишеш за държавните, далеч не важи за всички, нито за всички отделения.
Аз мога да напиша ужасии за по-сериозни хирургични интервенции в Доверие и София мед, които са частни и човек си плаща и допълнително...
Избери си болница, иди на консултация и после преценявай къде ти вдъхват доверие.
Упойка се слага преди операцията.Като се прибереш в къщи, което става няколко часа по-късно, не се налага употреба на обезболяващи. Или поне при хората с нормален или висок праг на търпимост на болката.

# 636
  • Бургас
Относно платените услуги по желание, каквото е блефаропластиката - лукс няма да видиш, но пък чак да се държат ужасно - едва ли. Това е планов прием, с уговорка, всичко зависи от опериращия.
В Очната болница във Варна има и много други платени услуги, защото касата не покрива всичко, което се налага да бъде правено. Хората там са специализирани в очните болести и други хирургични интервенции по очите, имат много голям опит.

# 637
  • Plovdiv
Penelope, след като си капризна - отивай в частна болница.
Това, което пишеш за държавните, далеч не важи за всички, нито за всички отделения.
Аз мога да напиша ужасии за по-сериозни хирургични интервенции в Доверие и София мед, които са частни и човек си плаща и допълнително...
Избери си болница, иди на консултация и после преценявай къде ти вдъхват доверие.
Упойка се слага преди операцията.Като се прибереш в къщи, което става няколко часа по-късно, не се налага употреба на обезболяващи. Или поне при хората с нормален или висок праг на търпимост на болката.

благодаря ти за съветите Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 16:14 от Penelope77

# 638
Аз се оперирах в болница Зора при доктор Янкова и съм доволна.
Д-р Заякова не я познавам.

# 639
  • София
Аз се оперирах в болница Зора при доктор Янкова и съм доволна.
Д-р Заякова не я познавам.

Каква блефаропластика правихте при Янкова? Бихте ли показали снимки преди и след ( може да закриете лицето и да оставите само очите)

# 640
В Зора при Янкова по каса ли е?

# 641
Писала съм подробности миналата година през юни. И снимки съм качвала. Горна блефаропластика правих.
По каса се прави само ако е налице птоза, а не само козметичен дефект.

# 642
  • Бургас
Вероятно д-р Мария Янева, не Янкова?

# 643
Да, ЯнЕва. Редакторът я е прекръстил Simple Smile.

# 644
  • София
Писала съм подробности миналата година през юни. И снимки съм качвала. Горна блефаропластика правих.
По каса се прави само ако е налице птоза, а не само козметичен дефект.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт