, няма как да не се сложи притежанието, защото тази съпруга е все на някого

Ифакат обикновено я пропускам, защото такова долно същество последно гледах в Вятърничав - там пак играеше такава противнячка и не мога да я трая. Мазният й поглед при пристигането на Пело казва всичко. Конското от Халис просто му спрях звука. Някак ми писна да слушам как той иска внук, как все тя е виновна, че Ферит не е вкъщи, че и готов да бъде баща. С-м-я-х. Той дори не знае те по колко пъти се карат на ден и че едва се поглеждат, но ги натиска за дете. Целта е просто да се продължи тоз' велик род. А, че баща му едва ли ще се промени на този етап, че може да продължи да си хойка, че може никога да не поеме отговорност, че това дете ще расте в същата токсична среда като предишните, и няма да види нищо хубаво, това дядо ти Халис въобще не го интересува. Важното е да му лепнат Корхан и всичко ще е точно. Ако може и като в Цар лъв да излязат пред болницата и да го изложат като експонат пред медиите. 
Аз вече писах, че за мен щеше да е логично Ферит да се поддаде и да спи с Пелин. Да, после можеше и да съжалява, но щях да го разбера. Сега ще използват този момент, за да слагат flashback в зависимост от нуждите на сценария - или ще имаме бременна Пело, или ще се окаже, че Ферит е останал верен на жена си. Препоръчани теми