Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 037
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Освен инат и от двете страни, друго превез ме взима. Но може би по-логичен е Ферит.
Проблема е, липсата на говор, само едно крещане, едни заплахи. Да Сейран, онеправдана ... Затваря всички врати.

# 556
# 557
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Grinning

Понеже е събота се събудих в 5 Joy И си казах, ми да я изгледам тази серия. За съжаление, не споделям вашия ентусиазъм. Серията е написана, за да чуя от устата на героите това, което не виждам и не усещам. Тюрлюгювеч от реплики, сякаш взети от клавиатурите на гневните фенове, целящи да ме убедят, че Ферит обича Сейран, но не знае как да й го покаже. А сцената с вечерята, на която всяка дума на тъпия Халис беше насочена към Сейран? Тя обра всички упреци от семейството за действията или липсата на Ферит. Тя е виновна, че ефендито прави това, което иска.

Спирам, че пак се ядосах Joy Да кажа нещо хубаво. Сцената Кязъм-Суна, разплака ме. Единственото хубаво нещо в серията, заслужаваше си само заради нея да гледам.

Да е жив и здрав Мерт! Много любов и успешни проекти да има! BirthdayTadaGift

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 08:03 от Reni - BG

# 558
Цитат
Понеже е събота се събудих в 5
Теб от любопитството не те е хванало сън.

# 559
  • Яко в Матрицата...
Не знам…  по принцип се будя рано през уикендите, но това 5  ч. и мен ме изненада Joy

# 560
Охоо, имаме рожденик днес!  Значи почерпката е за негова сметка. Grinning Страхотен е Мерт и аз сега го откривам като актьор, да е здрав, целеустремен и късмета винаги да е на негова страна! Заслужава го, прекрасен е!

За серията снощи-ами много ми хареса! Както някоя от вас тук спомена - нужна и важна! Прекрасен Мерт Р-отново много силни сцени. Сдържа се да не се сбие с Ефе, ама кой знае колко хапливи реплики му изговори Joy . Не се ядосах на Пельо, започнах наистина да чувствам съжаление към нея. Прави отчаяни опити, вижда че е излишна в живота на Ферит, абе и тя е объркана и нейната не е лесна. Не вярвам да е имало нещо вечерта между тях с Ферит, че то и целувката беше измъчена. Тя прави опит, но Ферит като лед не помръдва, объркан, погледа му говореше нещо от сорта аз нямам чувства към тази жена. Това ми се видя като последна близост между тях.
Силни сцени имаше, но ще изчакам превода... Сцената с Гюлгюн, Аби и Ферит в беседката. Изкефих се като Ферит каза накрая на майка си " кис ми мами". Hug Сцените с Халис и Сейро, Казям и Суна и разбира се кулминацията Кязъм и Ферит. Ама те направо им идеше да се нацелуват Joy Повярвах на всяка изречена дума на Ферит, докосна ме тази сцена. Кязъм като петле скочи пръв да се бие, ама ха та той е ага не е лукова глава. Grinning Стори ми се, че Ферит е ранения или поне куршума ще го е одраскал, ще видим...
Очаквам висок рейтинг и клипчета от рд на Мертчо Heart Eyes

# 561
На мен ми хареса ,че волно или неволно сите цъФнаха с истинското си АЗ ,най-вече Орхан .
За Халис пишман АГА няма да си хабя думите .

Дожаля ми за Абидин , че имаше МИГ щастие и го пропиля  неволно заради този разхайтен недорясляк ,свали  си и браслета ,налетя и  на Юсуф.

# 562
Сцената Кязъм-Суна, разплака ме. Единственото хубаво нещо в серията, заслужаваше си само заради нея да гледам.

Аз пък точно тази  сцена не харесах.
Ако Кязъм беше строг,но справедлив баща с децата си,ок.
Но този човек преди има-няма 3-4 серии душеше дъщеря си до смърт.
Не съм забравила как обикаляха по магазините двете момичета с луксозните чанти,как крадяха шоколад от заключения шкаф,как Кязъм преби Суна в апартамента в Истанбул.
Разбира се,че вярвам в промяната в един човек,но тази ми дойде твърде бързо и точно тя ми се видя скалъпена неочаквано.
А за серията-най-после!
Най-после всички да започнат да разбират Ферит.С изключение на Сейран
Да започнат да разбират неговото голямо,добро и лъвско сърце
Най-после да разберат,че той не прави нищо с користна,най-малко с  аморална цел.
Ето, и това,че се хвърли пред тъста си да поеме куршума беше още едно от доказателствата за това колко е готов да помага и да се жертва за всички
Сега вече,когато Сейран разбере за тази случка,за това,че Пелин се е забъркала с хора от мафията,които я преследват ще разбере.
Ще разбере и ще трябва другия път да се вслушва повече в това,което  и казват не само Фери,т а и Суна,и свекърва и също.
Колко хора още трябва да и кажат,че Ферит я обича?
Ама тя-не!Той обичал всички
Да,обича всички,но нея обича много и то силно.
И как се опитваше да и обясни,да и припомни,че са потърсили същото спасение в къщата на Пелин.
Много ще страда това момиче
Сама си го причинява
Суна я попита,попита я дали е била жена на мъжа си.И какъв отговор получи?
Не искам да се повтарям,но Сейран сама си причинява страдания и сълзи.
В главата и дори се заформи сцена между Ферит и Пелин в тяхната спалня
Как се хилеше Ифакат на пристигането на Пелин.Няма да е сама кума в имението.Има още една.
С нетърпение очаквам следващата серия
Очаквам да видя реакцията на всички,да разбера какво мисли Сейран  и как смята да продължи отношенията си с Ферит

# 563
  • Яко в Матрицата...
Сцената беше Суна и Кязъм, не само Кязъм. Суна ме разплака, не Кязъм.

За мен сценаристът уби СейФер и няма връщане назад. Каквото и да направи Ферит, вече няма как да ме убедят, че той изпитва нещо към Сейран. В създалата се ситуация е най-добре да ги разведат.

Подарък за рождения ден на Мерт Grinning

# 564
Добре, че пуснаха сцената накрая, та вдигнаха рейтинга. Даже се говори, че са сменили последната сцена, та простреляния да е Ферит.

Сейран, че и тя има вина, има, ама Ферит направо се оля с цялата подкрепа за Пелин. Никой няма да приеме тази помощ към любовницата. Тя си живее с мисълта, че Ферит й изневерява всеки път, когато е при Пелин.
Ситуацията в която скриха Суна при Пелин, и на Пелин ситуацията са многооо различни. Няма нужда да се прави съпоставка и то хич.

# 565
Избелиха Феро и това е
Сърдит ли зрителя? Да
Пуска ли обаче кокъля? - Не.
Рейтинга го очаквах феновете на Ийлик са отишли да гледат или Птицата или нас това са 3 пр рейт може би...
Сега да дойдем на епизода толкова голямо вадене с ченгел на думи от години не съм гледала 😂🤦‍♀️
Аз ли отвиквам да чакам чифтета вече?
Много ми хареса как Пело го пита къде отива като тръгна при Кязъм и вика само а Сейро че ще се върне а нея не я отрази.
Нямам против клишета то най големия цирк Пела по голямо клише от това Йок.
Абе на фрагмана други хора стрелят и бяха легнали двамата много кент флеш отношения по тези въпроси с орязаните сцени защо на Бутчето не и кълцат сцените?
Ей да взема да го намеря този мениджър да оправи и моя живот... 😂🤦‍♀️

Моята фъстъчка просто описва всички ни...

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 09:55 от x BlackRose x

# 566
Имам чувството, че и Сейран се побърка вече, покрай Ферит. Сцената в огледалото, когато плачеше и си слагаше червило, погледа й беше направо плашещ.
И двамата спешно на психолог.

# 567
Ферит може добре да реве. Защо не каза на Кязъм - тя е моята ЛЮБОВ, тя е моя ЖИВОТ! А той - тя е моята жена.
Като доведе Пело, защо я набута в тяхната спалня (как ще реагирате вашия съпруг да доведе негова приятелка и да я държи в спалнята ви!?), а не я остави в хола!?
Перо нали има братовчед, защо не я заведе при него.
Орхан май хич не е бил цвете за мирисане. Как заплаши Дафне, че ще стане предишния Орхан. Явно гена на Ферит е по бащина линия.
Ифакат е меко казано отвратителна. Как засегна и голямата снаха, добре че оня грозник стана заедно с нея и излязоха двамата от стаята.
Халиси ага само едно си знае - внук. Май взеха Сейран за инкубатор.
Аби сам се прецака, защото вече не смее да стопира превъртелия Ферит и Суна право му каза - не нея да спира, а трябва да спре Ферит.
Надявам се много, че Сейран ще успее с проекта.

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 12:05 от mery_poppins1

# 568
Ревността е страшно чувство. В последната серия ми хареса, че успяха да покажат различните гледни точки. На обидената и ревнива Сейран, на Ферит, който спасявая преди всичко приятеля Пело, но е също толкова ревнив към Ефе, че не знаеше какво прави в ресторанта. Дори на Кязим- той може да си тормози семейството, но другите не могат да го правят на луд- това си е неговото семейство и ще си го тормози и обича както може. Критикувате актрисата , която играе Пело. Но според мен си прави много хубав образ. Достоверен. За секса- не, не са спали. Може да се окаже бременна от по-отдавна. Ама да не е от Сердар? Когато Кязъм нападна чичото мафиот- чак се изсмях с глас. Да сериал е, всичко може да е преувеличено, но съвсем не е изключено. Добър епизод, добър. Браво! Върнаха се в играта... Най-наивната част ми се видя, когато двете скромни девойчета от Антеп или там някъде започнаха да рисуват модели висша мода. Толкова е лесно. Но защо да не позволят да помечтаят на някои малки момичета...

# 569
Защо в Гугъл пише, че рождения ден на нашия красавец е на 25 ноември? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт