Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 033
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Сигурно само аз не съм разбрала, какво е променено в сцените.

# 586
Мерт е водолей
Както за повечето актьори и за него чиче е грешно просветен... 😂🤦‍♀️

Вааайййй, направо да излиза  от моята зодия ....Вах ,вах.....:Laughing

# 587
  • Яко в Матрицата...
Най-малкото виж кой стреля във фрага и кой в серията Simple Smile
Изражението на Ферит във фрага и в серията...

# 588
Рускините пишат ( не знам доколко е вярно), че той щял да тръгне с Пело и на вратата на спалнята ще стопира, демек сетил се, че има жена

Вай, завалла

# 589
Джули, чак да е циклофреник ли Ферит? Не ми се ще, щото е неспасяем случай тогава.

# 590
От ЧапкЪн-уФ не очаквам никаква логика ,дори си мисля , че неговият случай няма да се поддаде и на лечение ,дано греша .
Дразни ме ,че за всичките му  изцепки обвинена е Сейран , мухлясалата му рода  е ювелирна . Като коне на долап /вид напоителна система/ само въртят в кръг и водата тече ....но дали тече там където трябва или бош....
Нормално е Ферит да се дразни и перчи на Сейран ...досега кой е заставал пред него с достойнство и грижа  ...никой .
По нашенската поговорка .."То бива ,бива ,ама цял бивол за мезе не бива "
Само му нареждат и той изпълнява до толкова ,колкото да млъкнат . Кое е довел  нормално Ферит до край...
Ааааа, рисунката-бижу ,която деде му поиска  ..тъй ..почти нищо ....Добре ,че беше Сейран /щото тя НЕ го разбирала /
За първи път се среща с нещо различно  от това , което е било до сега  и му пречи ,като му се опнат ...само той ли има достойнство ...от един Юсуф сам се закопа , а Сейран да трае метресата му в спалнята им , а преди това в хотела ....
А поведението му на вечерята в ресторанта ...незная подходяща дума . То не беше вижте ме колко съм прост ,колко съм велик ...а според мен ..колко съм едно нищо .
Незная Ефе и Дефне колко са  или не добронамерени и ,ако не са ...то той им даде зелена светлина
Но не той ще е ВИНОВЕН ,сигурна съм ...иначе трябва да си измени на СТИЛА ....

# 591
Не очаквах Мерт да е водолей, навсякъде пише че е роден на 25 ноември и ми е много странно сега

Може сега като го гръмнаха Ферит да му дойде малко акъл в главата. Вижте Кязъм след онзи удар от полилея как се промени Joy

# 592
А ако голямата неочаквана бомба в следващия епизод е, че Ферит ще даде съгласието си на Сейран за работа по проекта на Ефе?!  Не че може да я спре, де.

# 593
Най-малкото виж кой стреля във фрага и кой в серията Simple Smile
Изражението на Ферит във фрага и в серията...

Joy За пръв път виждам, че стрелят различни хора Joy
Но не за пръв път виждам разминаване между сцените от фрага и сцените от епизода.
Мисля, че вариантът, който ни показаха в епизода беше по- добрия.
Не е лесно за екипа да разкаже една трудна за преглъщане и често нелицеприятна история по възможно най- смекчаващ и лесен за асимилиране начин, така че да не загуби романтичната част от зрителите си, които изглежда са повече от всички останали и си искат техните СейФер Simple Smile
Въпреки, че не съм фен на промените в сценария под натиск, адмирирам усилията на екипа да задоволи капризите на аудиторията и да ги върне пред екрана, като напудри разказа с докосващи сцени.

# 594

Може сега като го гръмнаха Ферит да му дойде малко акъл в главата. Вижте Кязъм след онзи удар от полилея как се промени Joy

А, това е много добро 😀
Бях забравила този полилей!
Сега станаха приятелчета Ферит и Кязъм и като нищо Ферит ще даде съгласието си за проекта.

# 595

А, това е много добро 😀
Бях забравила този полилей!
Сега станаха приятелчета Ферит и Кязъм и като нищо Ферит ще даде съгласието си за проекта.

Момичета,за какъв полилей говорите?
Нали Суна го удари с гиричката,а после Ферит го излъга,че се е откачила системата за пожар май беше и му е паднала на главата?
Аз мисля,че беше така,или нещо съм пропуснала може би

# 596
  • Яко в Матрицата...
Джули, както каза Сейран, "за това ще мислиш преди това, а не след това, не после... океййй" Wink
Та и те така, ще мислят преди да снимат, ще мислят преди да пуснат фрага. Айде разбирам някоя сцена да липсва, но да е различно заснета - участници, реплики, мимики...

# 597
Благодарение на нашите реакции последната  сцена  е обърната на 180 градуса. Сигурно затова вчера не можах да повярвам  на фера:hugs:
Така заснемат няколко сцени и в зависимост от реакцията на публиката монтират тази, която е най-приемлива .
Не съм изненадана, но все пак оставам без коментар. Най-много ме дразни вратичка  за случилото се между Ферит и Пелин Rage   Ще ни покажат ретроспекция..
Като върла  фенка на Сейфер се радвам на поднесени трохи в епизода..

Удавник за сламка  съм Expressionless

Тези спойлери за религиозен брак. Направо ме плашат. Ферит да не защити така Пелин от мафията.Dizzy Face

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 14:35 от Nina_richi

# 598
  • Яко в Матрицата...
Заснемането на тази тотално различна сцена означава, че сценарият е променен. Това е много важна сцена от гледна точна на развитието на сюжета. Според първия вариант Кязъм е прострелян, според втория - Ферит. Оттук следват два различни изхода. Е как да му вярвам на gungerbob?

# 599
Не знам какъв сценарий пишат и какво снимат, но вчера на няколко пъти ми идеше да хвърля нещо по телевизора. Направо ме вбесява този Ферит и си личи, че е пълно Куку. Ти да вдигнеш такъв скандал в ресторанта, после да се изпокараш на улицата с жена си и накрая да влезнеш нахилен в ресторанта, все едно нищо не е станало, направо..
Да не говорим как в едната сцена гони майка си от стаята, в другата й вика "Kiss me mommy". Той си е направо шизофреник. И в отношенията със Сейран така. Ту се мазни и държи добре, в следващия момент влиза в стаята и я вдига във въздуха.

В тази връзка за промените в сценария.. Май тая откровена простотия с детето на Султан я заметоха под килима? Май по-добре, че така става, че това вече щеше да ми дойде в повече.

Актрисата, която играе Пелин направо агресирам като я погледна. От мръсница и интригантка, изведнъж стана жертва на тормоз.

Ифакат без думи простоо..

Общи условия

Активация на акаунт