Компенсациите

• 13 987
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, може ли да ми кажете имена на частни детски градини в гр. Пловдив (район Западен), които да отговарят на изискванията за компенсация. 👏👍

# 31
  • Пловдив
Може ли да се включи някой от Пловдив, който е получил изобщо компенсация, защото когато една приятелка е отишла да подаде, служителката ѝ е казала, че до сега нямат нито една одобрена молба и да не се надява много. Интересно ми е само за район Западен ли е това или за целия град

# 32
Момичета, някой има ли компенсации за март и април?

# 33
Повечето райони ги преведоха.

# 34
Здравейте, колко назад върви превода на компенсации? Имам познати, които не са получавали от ноември 2023, но са в друга община.

# 35
Не е възможно това. Поне не за София. Два месеца назад вървят, преди дни изплатиха за май и юни. В Пловдив ли са? Всъщност не съм сигурна кои други общини са включени в програмата, но все ми се вижда много далече, те ги гласуват едновременно за всички.

# 36
Не е възможно това. Поне не за София. Два месеца назад вървят, преди дни изплатиха за май и юни. В Пловдив ли са? Всъщност не съм сигурна кои други общини са включени в програмата, но все ми се вижда много далече, те ги гласуват едновременно за всички.

Всъщност са в... Люлин Simple Smile Тепърва ни предстои кандидатстване за компенсациите, затова реших да разпитам и да се подготвя психически хаха Но щом забавянето е само два-три месеца, всичко е наред. Благодаря ви за отговора!

# 37
Здравейте,
След като детето е прието в градина септември и не е записано(отказахме се), колко време се изчаква за да има пак право на компенсации?
На класирането октомври не е прието.
Благодаря

# 38
След като сте се отказали от мястото, където вече е било прието детето, то нямате основание за получаване на компенсации.

# 39
За колко време  знаете ли?

# 40
Условие за получаване на компенсация е детето да не е прието, след като веднъж е било прието и сте отказали, то си губите изобщо правото, не е обвързано с някакъв срок, а като цяло губите правото.

# 41
Не сте права.губи се правото на компенсации за текущата учебна година или  за календарна.искам да разбера кое от двете е .

# 42
И аз това искам да изясним. Категорично смятам да я отпиша и да се върнем където си бяхме, но кога ще имаме пак право на компенсация.

# 43
Правото за компенсации се губи за учебната година. Ако детето не е прието на голямото майско класиране, ще може да получавате от септември 2025г

# 44
Мами, имате ли компенсации за юли и август?

Общи условия

Активация на акаунт