Компенсациите

• 18 176
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
От 15.10 до 05.11

# 76
Здравейте
След колко време получихте отговор на заявлението/искането дали сте одобрени?

# 77
Аз все още не съм получила отговор, за пръв път подавам. Стои си съобщение Искането Ви е входирано

# 78
Предполагам имат срок за отговора,но не намирам инфо

# 79
  • Sofia
Здравейте, договора за ясла се сключва с дата 10.11.2025 година. За месец 11 цяла компенсация ли да очакваме или половината от сумата? И ако е половината имат ли правно основание да не ми изплатят цялата сума след като таксата си е над 1000лв

# 80
  • София
Някой получил ли е за септември компенсациите вече?

# 81
Много е рано още, до днес включително е срокът за подаване на заявления. После докато ги обработят, изплатят…според мен едва ли ще е преди декември. За септември и октомври би трябвало да се получат наведнъж.

# 82
  • София
Всъщност аз питах за тези, които са юли, август и септември до 15.09. Не съм се изразила точно.
Имам потвърждение, че сумата е утвърдена още на 08.10 в системата, но нямам плащане.

# 83
Здравейте, за Варна къде проверявате дали заявлението е одобрено. Подала съм документи за септември и октомври миналият месец на място в общината. Нямам писмо по пощата или в мейла.

# 84
Не мога да отговоря на въпроса за Варна, но според нашата община в София на 4-ти ноември са одобрили компенсациите и има 15 дневен срок да се изплатят(м. юли и август подадено искане в началото на септември).
Аз не се сетих да поискам компенсация за периода до 15-ти септември Sad

# 85
  • София
Не мога да отговоря на въпроса за Варна, но според нашата община в София на 4-ти ноември са одобрили компенсациите и има 15 дневен срок да се изплатят(м. юли и август подадено искане в началото на септември).
Аз не се сетих да поискам компенсация за периода до 15-ти септември Sad
А при мен стои одобрено още от началото на октомври, но не стм получила превод. Ще се пробвам да им звънна.

# 86
Привет, дали имате получен превод за юли/август?

# 87
Бях питала пак в нашата община. Срокът бил 15 работни дни от 4-ти ноември насам. 😀

# 88
Не.за ясла се очакват ското а за градина не са и гласувани все още....
Миналата година имаше протест и натиск от родителите,репортаж по тв и мисля че изплатиха всичко в края на годината.сега е .....

Общи условия

Активация на акаунт