Смешки от форума 40

• 84 672
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
То пък, като че ли досега са се обаждали на някого от агенции. Пускат анкети по сайтовете и народа цъка. От това по-лесно проучване няма.
А Наталка си е чист руски агент, така да знайте, няма кай да е друг да я е пратил освен Путин. Дестабилизира ни телефонно. Joy

# 646

Къщите нямат връзка с телефонните разговори. С тях може да ви кажат, че сте сте съгласили да ви променят плана на телефона, примерно.

Е, те това винаги може да ти го кажат, няма нужда от "Наталия".

# 647
За Наталия не знам, но сутринта го отнесе една от а1. Да заповяда Наталия, тъкмо съм набрала скорост.

# 648
Е, как ще ви променят плана на телефона, ако кажете "да"! Те и без това ги дебнат много телефонните оператори във връзка с отдавна познатите им "тактики" да си изпълняват служителите им заветните таргети. Как ще ви вземат апартамента, въобще нищо не може да се случи. Може да ви съберат данните за местожителство във връзка с местните избори, например, и дотам. Мен Наталия не ме притеснява, но ми е досадна, спамаджийска работа.

# 649
abadjieva80,
Това го има и в България. И на българския си, и на немския си имейладрес получавам писма, че Български пощи са задържали моя пратка, че има прoблем със сметката ми в Амазон, Пощенска банка и т.н. Обаждаха ми се на развален немски, че има проблем със софтуера на компютъра ми, дрън-дрън. Да не говорим, че в България на домашния телефон преди 10 г., ми се обадиха, че синът ми е катастрофирал, синът ми беше на 2 г. и спеше до мен. Има ги всички тези измамници и в България, затова се говори и за Фишинг и за какво ли не. Важно е да си бдителен.
Прочетох линка ти, но там става въпрос, че се правят шашми в кадстралния план и регистър на Онтарио май, а не че с телефонен разговор хората са си продали къщите. Някой друг е фалшифицирал нотариалните данни предварително.

# 650
На мен още не е "звъняла" хахаха, но пък ме дразнят много едни с еко почистване на дома. То не бе реклама, не бе натискане за безплатно почистване, пък като отказах - о, ужас!!! ....не съм мислела за природата, как можееее!??!?!?!  Пък и няколко пъти ми звъняха, накрая на висок тон си говорихме.

# 651
Цитат
Според бившия началник на отдел "Киберпрестъпност" в ГДБОП Явор Колев това е чатбот, който има за цел да събере активни телефонни номера на потребители от София с маркетингова цел. По думите му поръчението може да идва от фирма, но и от политическа партия, предвид настъпващите местни избори.

Колев е категоричен, че подобен акт е законен и заветното „Да” не може да бъде използвано злонамерено като потвърждение на различни операции.

Експертът по киберсигурност обаче препоръча в никакъв случай да не предоставяме лична информация при подобни обаждания. „С навлизането на изкуствения интелект ще има повече такива атаки. За това предупреждава Европол. Ще бъдат усложнени кибератаките”, подчерта Явор Колев.

# 652
Как да запазим за максимално дълго златни бижута, които не са от злато, например от магазини за бижута като Bijoux Brigitte?

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 13:51 от :::

# 653
Как да запазим за максимално дълго златни бижута, които не са от злато, например от магазини за бижута като Bijoux Brigitte?
Златни бижута, които не са от злато е много интересно описание.

# 654
на снимка 😆

# 655
  • София
Ха познайте кой зададе този екзистенциален въпрос:

Цитат
В английският текст на Уики пише,че за първи път терминът "Шопска салата" е използван в българска готварска книга от 1940г. Обаче в българският текст пак на Уики,пише че шопската салата е създадена през 50-те години! На кое да вярваме?

# 656
  • Deutschland/HE
Deaf? Simple Smile

# 657
Аз знам, че шопската салата е създадена от Балкантурист, който е създаден 1948 г.🤔

# 658
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
Аз също го изхвърлих това почистващо олио , помислих ,че е гангренясало - в началото не меришеше така
Joy

# 659
Много гадно да ти гангреняса олиото. Направо опасно си е.

Общи условия

Активация на акаунт