Смешки от форума 40

• 84 635
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Ми ... то и аз така си ги представих Satisfied

# 676
Като знам аз как огладнявам от ябълки... горката жена. Посмях се и аз, но си представям какъв глад е бил.

# 677
То не е и смешно, но е по собствено желание - да плащаш луди пари, за да се подложиш на глад - под медицински контрол, де, но... И после - често се провалят горките хорица, за жалост, защото сами им е трудно да се контролират, съчувствам им, не ми е смешно. Имам такива познати.

# 678
Сега и аз си имам излишни килца, но се стремя сама да си ги овладявам, къде с успех, къде без. Стимул за ми хубавите дрешки, в които искам да се напъхам.

# 679
Моята съквартирантка в университета така ги ядеше, вкл. С дръжките. Тя идваше от едно село, и беше най-най-икономичното момиче, което познавах.

# 680
В униерситетите винаги са се ядяли дръжките.
И в прекия и в преносния.

# 681
Е, чак пък от икономия да дъвча дРъво... Нищо, те и зъболекарите са хора, де, и зъботехниците.

# 682
Обсъжда се, как да разберем дали един мъж е подходящ за сериозни отношения Satisfied

"В крайна сметка ако толкова не можете да преценявате мъжете и се чудите в хората - заведете го на баба си и тя веднага ще ви каже "

# 683
Ама това си е самата истина Smiling Imp
Моята баба си казва в прав текст "Това момче, бабе, не става!" и "Взимайте се, таман е!"

# 684
Хаха, според мойта баба никой не е достатъчно добър за мене. Joy

# 685
Моята баба каза това “момче трябва да вземеш за мъж”! Еми, взех го Simple Smile

# 686
  • София
Бабата на една приятелка, ако харесаше гаджето ѝ, му плетеше чорапи. Ако не го харесаше, оставаше без чорапи. По това разбирахме одобрен ли е, не е ли... Smiley

# 687
Миленака, много яко Joy

Чудех се за смешките или за страшките е цитата, ама реших, че трябва да гледам ведро на живота и хората.  Петък е все пак Wink
Цитат
Обаче като си с партньора гледаш само напред, от уважение, от любов, от отдаденост..и трябва да имаш самоконтрол...
Айде бе, самоконтрол. По една бурка и да се свършва.

# 688
....т.е., че буквално трябва да гледаш напред ли? Или образно казано за това да си верен на партньора?

# 689
Буквално.

Общи условия

Активация на акаунт