Отговори
# 300
Да сте здрави и двамата,бързо възстановяване.Сподели как мина раждането Simple Smile

И аз да се похваля с бебче момче 3215 килограма се роди, нормално❤

# 301
Момичета голяма изненада. Както се оплаках че няма бебе така 1.30 при ноща ми изтекоха водите и 3.42 се роди нашата трета дъщеричка. Нормално четвърто раждане беше като цяло леко мина. Сега се чувствам отлично нищо не ме боли. Този път не е грамадно бебе само 3,640 два дни преди термин.

# 302
Ехааа, почнаха да се излюпват бебоците едно след друго Hug Heart Eyes Честито на новородените бебенца, бързо възстановяване на мамите. Hug
За профенита и аз се включвам - ползвах ги в болницата сутрин и вечер, защото ми държаха цял ден, направо чудеса вършат тези свещички. Взех си за вкъщи, но вече не ми трябваха(btw не са скъпи - около 6.00лв 12 бр , а и една акушерка ми каза, че вършат чудеса и при болезнен цикъл, така че си струва).

А аз искам да попитам мамите със секцио, които са минали вече - кога ви махнаха конците и лепенките и продължиха ли някакви контракции след това?

# 303
Ехааа, почнаха да се излюпват бебоците едно след друго Hug Heart Eyes Честито на новородените бебенца, бързо възстановяване на мамите. Hug
За профенита и аз се включвам - ползвах ги в болницата сутрин и вечер, защото ми държаха цял ден, направо чудеса вършат тези свещички. Взех си за вкъщи, но вече не ми трябваха(btw не са скъпи - около 6.00лв 12 бр , а и една акушерка ми каза, че вършат чудеса и при болезнен цикъл, така че си струва).

А аз искам да попитам мамите със секцио, които са минали вече - кога ви махнаха конците и лепенките и продължиха ли някакви контракции след това?

Още един глас за свещичките и от мен. Конеца ми го махнаха на 8ден,лепенката още в болницата . Контракции имах след упойката и докато кърмех. Днес 9 ден имам някакви възпалени нервчета,но казаха че е нормално. Матката не я усещам изобщо,но казаха че са й нужни 40дни да придобие големината преди бременността. Кървенето малко повече ме притеснява,но може и да е в мен проблема,тъй като съм свикнала на много оскъден цикъл и затова така да ми се струва.

# 304
Здравейте! Включвам се и аз с щастлива новина. Днес в 8:36 се появи нашата дъщеричка чрез цезарово сечение (планувано), тежаща 3,440 кг. и висока 51 см.
Пожелавам на всички настоящи и бъдещи мами да гушкат здрави и пухкави рожбички! ❤

# 305
Ехааа,  колко бебчета! Честити да са ви, момичета! Hug

# 306
Честито на новите мами, да са живи и здрави бебчетата,  а на вас бързо възстановяване!

Карина, нормално е кървенето да продължава по-дълго. Може да е обилно или по-оскъдно. Може да спре за ден два и пак да се върне. Ако кърмиш също може да е по-обилно, защото кърменето предизвиква контракции. И може да продължи до 40 дни.

Лепенка и конци ми махнаха на 8ми ден. Дори още на 7 ми трябваше, но се беше инфектирала част от раната и ги оставиха още 1 ден. Така си изгърмях и двата прегледа, които ми се полагат до месец след раждането, но нищо.

# 307
Честито на новите мами, да са живи и здрави бебчетата,  а на вас бързо възстановяване!

Карина, нормално е кървенето да продължава по-дълго. Може да е обилно или по-оскъдно. Може да спре за ден два и пак да се върне. Ако кърмиш също може да е по-обилно, защото кърменето предизвиква контракции. И може да продължи до 40 дни.

Лепенка и конци ми махнаха на 8ми ден. Дори още на 7 ми трябваше, но се беше инфектирала част от раната и ги оставиха още 1 ден. Така си изгърмях и двата прегледа, които ми се полагат до месец след раждането, но нищо.

Благодаря. Просто ми беше интересно дали е нормално или да се притеснявам. Знам,че всичко е индивидуално,но все пак благодаря че се включи Flowers Hibiscus

# 308
Честито на всички мами! Да са ви живи и здрави бебоците! И аз вече чакам нетърпеливо да се появи нашата бебка (39+1 г.с) и да си я гушна!Нямаммммм търпениее!!! GrinningHeart EyesHug

# 309
Да споделя за раждането
Изтекоха ми водите в 5:30
Отидохме веднага в болницата. Доктора прегледа и каза, че имам 3 см. разкритие
Гледа ме и на ехограф за оставащи околоплодни води
Предложи да сложим окситоцин и да раждам
Второ дете ми е и бързо се случиха нещата
На три напъна и бебчо се появи на бял свят
А и бях определена за 26 февруари, а той подрани и се роди на 09.02
Имам 5,6 шева, които не са кой знае какво

# 310
Честито на всички мами с бебоците, живи и здрави да сте!
Ох, така ви се радвам, аз съм другата седмица с планувано секцио, миналия ден бях на консултация с анестезиолог в болницата, в която смятам да раждам. Гледам майките влизат, излизат и хем ми става хубаво, хем и колкото повече наближава, аз умирам от страх, не знам защо.

# 311
И аз да се впиша за днес до нашите астрални близнаци. В 16 часа се роди моят голям юнак - 4420 гр. Предизвикахме раждането 2 дни преди термин, защото вървеше доста голям и имаше реална опасност и да пренося, тъй като каката я преносих 1 седмица и докторът не искаше да рискува да чакаме, защото щеше да стане още по-огромен. Доста се озорих накрая, реално отне 2 часа от пукането на водите в болницата, докато излезе, но ми се сториха много дълги тези два часа и много се изморих на напъните. Иначе до 6 см разкритие почти не усещах болки и се бях много Обнадеждила, че ще стане бързичко (предното ми раждане беше доста по-бързо и без болезнено, въпреки че пак си беше 4 кг бебе). Здраве да е. Боли ме д-то, защото имам 4 шева, но най-вероятно утре ще е доста по-добре положението.
Честито на всички останали и да са ви живи и здрави бебчовците.

# 312
Честито на вече всички родили мами. Heart Blue Heart Heart
На 9.02 със секцио се появи и моя разбойник Blue Heart , успях да го задържа до датата си. Той е съвършен 3070 кг и 48 см. Много се радвам, че вече си го гушкам. Hug Баткото е на седмото небе и само за бебето говори. Дано скоро да ни изпишат. Адски много ме боли (обезболяващите ми действат по-леко, в смисъл дори и с тях пак си има болка), казаха ми че 2-рото секцио е било боляло повече. Cry Вече 2 пъти ме раздвижиха и сутринта отново ще ставам. Blush

# 313
  • София
Честити бебоци на всички!
Да са здрави и много радост да ви носят! 💗💙

# 314
Честито на всичкиии мами!!! Да сте здрави вие и дечицата ви, бързо бързо да се възстановите и да започва щастливо приключението!!!!
🧡🤍🧡🤍🧡🤍🧡🤍

Общи условия

Активация на акаунт