Отговори
# 360
  • София
Момичетаа, здравейте, да ви попитам някоя от вас ползва ли капки био гая за колики, какво ви е мнението, както и  кога почнахте да ги давате?
😊

Аз също давам БиоГая пробиотични капки и майто педи пак се изказа - За какво съм му давала, той бил роден естествено и си е набавил всичко от плацентата Rolling Eyes
Нямал колики 😂 как рязбра тя ... Да дойде да поживее у нас и пак ще я питам.

Взех и Лефакс, но изпадна в истерия 20 мин след като му дадох и се запече. Така че 40 лв капки на вятъра... Sweat Smile

# 361
Момичетаа, здравейте, да ви попитам някоя от вас ползва ли капки био гая за колики, какво ви е мнението, както и  кога почнахте да ги давате?
😊

Аз също давам БиоГая пробиотични капки и майто педи пак се изказа - За какво съм му давала, той бил роден естествено и си е набавил всичко от плацентата Rolling Eyes
Нямал колики 😂 как рязбра тя ... Да дойде да поживее у нас и пак ще я питам.

Взех и Лефакс, но изпадна в истерия 20 мин след като му дадох и се запече. Така че 40 лв капки на вятъра... Sweat Smile

Охх, като почнат така.. и аз родих естествено и още в родилното ми дадоха, живот и здраве утре сме на една седмица, казаха ми след първста свдмица да почвам даже на капки съм взела..
То милото още имунна система няма развита, за какво му било, някой път така се изказват...

# 362
Аз с малко по-различно питане.
От 20 дни кърмя бебчето с протектори за зърна, понеже ми бяха разранени и в последствие той свикна с тях да суче и плаче, ако дам гърда без протектор.
Знаете ли на колко врме  е препоръчително да се подменят протекторите?
Не намерих  нищо по въпроса.

# 363
Момичета здравейте! Термина ми е за 24.02, но преди 2 дена изследванията ми от урина показаха положителни левкоцити и положителни кето тела. Доктора ми изписа МАКМИРОР вагинални капсули понеже имам  бяло течение без мириз и  каза,че може затова да съм имала + левкоцити. За кето телата ми каза да пия по-вече вода и в петък да повторя изследването,обаче от капсулите сутринта ми тече нещо жълтениково,дали това по някакъв начин ще влияе на резултата?

# 364
Най-добре питай, аз преди години съм била на тези капсули ама не помня дали трябваше да мине време след като спра за да направя изследвания 🤔

Аз с това бяло течение съм почти цяла бременност... 😅 Изследванията ми винаги са чисти, даже единия месец ги пусках два пъти. Сменях лабораторията... Няма разлика.

# 365
И моите бяха чисти до сега,даже и микробиологично изследване имам от преди месец,доктора каза,че ги давал профилактично! За нега е било по-важно кето телата в урината,затова каза да пия по-вече вода и да се изследвам пак след няколко дни. Но не знам дали ще оказват влияние тези капсули,ще видим ако се налага в понеделник пак ще се изследвам! 🤷🏻♀

[/b][/b]
Най-добре питай, аз преди години съм била на тези капсули ама не помня дали трябваше да мине време след като спра за да направя изследвания 🤔

Аз с това бяло течение съм почти цяла бременност... 😅 Изследванията ми винаги са чисти, даже единия месец ги пусках два пъти. Сменях лабораторията... Няма разлика.

# 366
Момичета здравейте! Термина ми е за 24.02, но преди 2 дена изследванията ми от урина показаха положителни левкоцити и положителни кето тела. Доктора ми изписа МАКМИРОР вагинални капсули понеже имам  бяло течение без мириз и  каза,че може затова да съм имала + левкоцити. За кето телата ми каза да пия по-вече вода и в петък да повторя изследването,обаче от капсулите сутринта ми тече нещо жълтениково,дали това по някакъв начин ще влияе на резултата?
Направете ново изследване със стерилна урина и преди това направете тоалет. И на мен ми бяха положителни, след контрола бяха отрицателни!

# 367
hintt, абсолютно същото се чудех и аз, вече 15 дена използвам протекторите, мислех си точно към 20-тия, или когато ми се случи да мина покрай аптека да си купя нови,

в инструкцията на самите протектори е много ориентировъчно написано, и аз реших да си взема нови когато мога, за да се презастраховам:

Аз с малко по-различно питане.
От 20 дни кърмя бебчето с протектори за зърна, понеже ми бяха разранени и в последствие той свикна с тях да суче и плаче, ако дам гърда без протектор.
Знаете ли на колко врме  е препоръчително да се подменят протекторите?
Не намерих  нищо по въпроса.

# 368
  • София
Момичета, имам и аз въпрос към вас.

Събира ли ви се поне 6-7 часа сън вечер?
Моето момче е едно зверче, постоянно е гладен, все си търси гърдата ии чак ръмжи като яде. Все едно не е ял.
Снощи пак 3-4 пъти ставах, добре че успях да дремна през деня малко с него. Как се наспивате вие?

# 369
Момичета, имам и аз въпрос към вас.

Събира ли ви се поне 6-7 часа сън вечер?
Моето момче е едно зверче, постоянно е гладен, все си търси гърдата ии чак ръмжи като яде. Все едно не е ял.
Снощи пак 3-4 пъти ставах, добре че успях да дремна през деня малко с него. Как се наспивате вие?

Какво е това сън? 😅😅 Аз от вторник съм с главоболие не минаващо, ако дремна за късмет 30 минутки 40 поминава и после пак, така ще е докато не влезем в ритъм!

# 370
Здравейте, момичета!
На 15 февруари се роди моето дългоочаквано трето дете - Любомир, 3690 кг, 52 см, секцио. От днес вече се чувствам по-добре. Simple Smile

# 371
Момичета, привет Simple Smile) от активността в групата, ми се струва, че всички си гледаме бебетата май май

Честито, ForestFlower! Бързо възстановяване на теб и лесно гледане на бебчето! ❤️

Като прочетох какво сте писали за кърменето, ми стана по спокойно, защото малката е на 10 дни вече, а от 2 дни търси хапване през какви ли не интервали - от 45 мин до 3 часа.
Взела съм си книгата на Хедра, но сега намирам повече смисъл да я чета, защото лятото, когато я купих, нищо не разбрах от прочетенето.

Относно пробиотика - нашия педиатър препоръча с 2 ръце употребата му, както от мен, така и от бебето - получава такъв и от кърмата. Вчера взех биогайа за мен и за нея, а по време на бременността пиех омнибиотик панда, обаче вчера в аптеката беше около 85 лв, а в онлайн аптеки го намирам по 60 лв.

Също, питах педиатъра кои храни влияят на коликите - зелена салата, ядки и шоколад са най честите причини за колики при кърмените бебета, а също препоръча първо да е минало кърменето, след това да се храни майката.
Спомням си, че имаше питане по-рано в групата за вит Д, на нас ни препоръчаха от 14тия ден да даваме вигантол.

Викси, към момента ми се събират около 6-7 часа сън, но със задължителна следобедна дрямка и то една върху друга с малката 😅

# 372
  • София
ForestFlower - Честита радост! Много да се слушкате! Innocent

Ох, добре!
Значи сме на един хал всички Grinning

И аз ако взема малкия върху гърдите ми - откарва по 3 часа сън непробудно ... амаа аз се препарирам. Снощи го взех при мен на спалнята и успяхме да поспим малко повече.. иначе и аз гледам през деня да дремя с него, но покрай другите домашни задължения не ми се получава много.

Може би тия бебета дето постоянно спят и хапват на точен интервал са само мит Grinning Аз ей на такова се надявам, понеже имах страшно спокойна бременност ама ето, на Animal Bear Господинът сега е цар вкъщи! Grinning

Днес да се похваля ще правим първа разходка пък дано го поумори ... Smile

# 373
Момичета, преди 20 дни родих естествено и имам няколко вътрешни шева.
Извинете за обяснението, но днес имах на бельото като малко парченце тъкан с кръв, а уж бях соряла да кървя преди дни
А вчера започнах да вдигам температура  и цяла вечер  я поддържах.
Минават седмица бях на контролен преглед и уж казаха, че всичко е наред с матката.
Та, при  вас как е положението и вдигали ли сте температура? Не знам дали е норм това или не е нещо от гърдите, понеже кърмя все още.

# 374
Аз с миналата бременност вдигнах темрература вечерта като се прибрахме вкъщи - 7 ден. 38 градуса от нищото, а преди това си бях супер. За няколко часа изчезна. Така и не разбрах касво се случи.

Общи условия

Активация на акаунт