Добър гастроентеролог в гр. София – 2

• 43 761
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А при кой доктор бяхте? В София ли

# 136
  • София
Ако въпросът е към мен, в София съм правила две колоноскопии през 5 години, поради родител починал от рак на дебелото черво.
Първата, от която е изваденият цитат от епикризата е в "Здравето" при д-р Кацаров (да не се бърка с Кацарови - баща и син във ВМА), но не бих препоръчала колоно там. Столчета след излизане от упойка ми дойдоха в повече. Не че е нещо кой знае какво, но беше капката която ми преля напрежението.
Втората ми колоноскопия, при която бях с жената с големия премахнат полип, е в Софиямед при д-р Добринов. Доволна съм от там с изключение на очистителното. Специално на мен препарата от първата колоноскопия ми подейства и очисти много по-добре от този при втората. Но това май е въпрос на организъм - при сестра ми беше точно обратното. На нито едно от двете места не са ми дали диск със запис от изследването, само епикриза с резултати. И на двете места съм чакала много. Междувременно бях в гастрото на ВМА по друг повод - и там се чака много. Просто, човек трябва да се въоръжи с търпение и нещо, което да разсейва ума му докато чака. И на двете места бяха любезни и тоалетните са били приемливо чистички.

# 137
  • София
Благодаря за отговора! И аз съм била при Н. Кацаров нито запис,  нито хистология и грешно лечение. Сега се насочих към Д р Тишков, др Трифонов Александровска или Цаков Онкология. В мисли съм още…

# 138
Здравейте. Дъщеря ми, коюто на 24 год. е с кървене при изхождане. Утре има запазен час за прегред при д-р Тодорова в Ориндж център. Някой има ли впечатление от лекарката? В супердок има само положителни мнения, но не знам колко са достоверни. Предполагам ще искат на направят колоноскопия. Имате ли представа можем ли да й се доверим на нея?

# 139
А някой правил ли е Колоноскопия при Д-р Иван Тишков ? Доволни ли сте ?

# 140
  • в страната на чудесата
Тишков е мн добър избор
Аз го харесвам и съм пращала познати

# 141
А самият д-р Тишков прави ли колоноскопии?
Преди месец мой познат прави колоноскопия и гастроскопия в Софиямед, като цяло е доволен, но след манипулациите са го оставили да се възстанови от упойката на стол в коридора и след това си е тръгнал. Не e плащал за избор на екип и даже не знаеше кой е бил оператор. Честно казано, не ми се понрави много отношението, но не съм сигурна дали при всички пациенти е така в тази болница.
Аз отлагам вече от две години, но вече е време да взема решение. Бях при д-р Асен Петров в Ситиклиник на преглед, но преглед реално нямаше, имаше разговор на бюро в коридор. На въпрос за ехограф - то какво ще се види на ехограф. Бях чела много добри отзиви за него  и бях решила при него да направя колоноскопията и този преглед ме притесни. Не знам дали ще е възможно при друг лекар в Ситиклиник да отида отново, или направо да търся другаде, затова попитах и за д-р Тишков.

# 142
  • в страната на чудесата
В Софиямед има три гастроентерологични отделения

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 12:35 от Leika_moja

# 143
Сега разгледах, благодаря много, Leika_moja
Моят познат беше на преглед при д-р Пламен Петров и явно е правил колоноскопия в неговото отделение. А в това отделение по инвазивна гастроентерология дали се правят колоноскопии или само по-сериозни интервенции?

# 144
  • в страната на чудесата
Да правят

# 145
Благодаря много!
Допълвам, понеже се сетих нещо. Разбрах, че на почти всички, на които в този ден е правена колоноскопия/гастроскопия в отделението по гастроентерология в Софиямед, на следващия ден е правен  и скенер. Моят познат се беше притеснил доста, понеже нищо не му е било обяснено, но като видял, че доста хора от предишния ден са пред скенера, вече е имал някакви съмнения. Иначе - всичко е наред при него, но така и не разбрахме защо се е налагал и скенер. Това обичайна процедура ли е или се налага само в определени случаи?

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 14:32 от lalence11

# 146
  • в страната на чудесата
Ми Вашият приятел сливи ли е имал в устата да пита лекуващия екип…
Трябвало е да говори с докторите

# 147
  • столицата
Усвоявали са средства от Касата.

# 148
Това си помислих и аз.
Става дума за мой колега, който не ми е толкова близък, та да го съветвам как е трябвало да постъпи. А и той е на възраст, в която трудно се приемат съвети. Разказвам какво се е случило преди 2-3 седмици в това отделение, ако е от полза за някого.

# 149
  • в страната на чудесата
Усвоявали са средства от Касата.
Ще усвоят същото и без скенер.

Общи условия

Активация на акаунт