Добър гастроентеролог в гр. София – 2

• 43 766
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
  • София
В която и да е болница, ако ти искат направление номер 7 за хоспитализация, значи се водиш по три дневна пътека. Което пък ти позволява да ползваш един месец болничен след това.

# 121
  • столицата
И какво става, ако от Касата установят, че хем си в болница, хем на работа?. Вероятно  и декларация си подписал за престоя.

# 122
  • София
Няма как да си на работа, защото ти се дава болничен за този период.

# 123
  • София
За тези три дни и физически трудно ще си на работа. Аз специално говорех за след това.
Процедурата (ако няма нещо извънредно) не е тежка. Но пък ако можеш да си позволиш един месец да отсъстваш от работа - това е хубава почивка. Или ако си самоосигуряващ се - си избиваш парите за упойка / избор на екип.

# 124
Миналия месец бях на преглед при проф. Диана Петрова. Много задълбочен преглед на ехографа, ако има нещо, което не е видяно, тя е човека. Това е първият гастролог, който ми отдели повече от час, макар че навън чакаха хора.
Как си записахте час?

# 125
Здравейте, някой има ли информация за лекарите в ИСУЛ.
От 20тина дни имам кръв по изпражненията, без болка или нещо подобно. Ходих на преглед на друго място и веднага искат колоноскопия, но ми се ще да чуя и второ мнение, а чух добри отзиви за гастроентерологията в ИСУЛ. Та затова питам за препоръка

# 126
  • София
Diss, съжалявам нямам контакти на лекари в ИСУЛ и извинявай за непоисканото мнение. Но колоноскопията не е страшна манипулация. С упойка не е и болезнена. Да, досадно е да се чистиш, да чакаш после по кабинети. Аз и мъжа си не мога да убедя да я направи. Но ако кървиш заради хемороиди или фисули ще ги тушират (или както там се казваше) по време на процедурата. А ако има някой полип, ще го махнат. Направи го и да се свършва. Не отлагай прекалено дълго!

# 127
Имам съмнения за паразити. Виждам яйца във фецес. Пуснала съм изследвания на няколко места. Отрицателни са. На гастро и колоноскопия ако паразитите са големи ще могат ли да ги видят. И до кои части на червата се достига при двата метода.

# 128
Здравейте,
Изкарах някакъв вирус и за първи път видях кръв след голямата нужда, притесних се. Раждала съм преди година и половина и единственото, за което си мисля, е че може би са хемороиди, но до този момент никога не съм имала други оплаквания. Ходя рядко по нужда ( сега 5 дни не съм ), нямам много време и да се замисля по въпроса покрай детето, но сега започвам да се следя. Качила съм и доста килограми. Можете ли да ми препоръчате специалист за гр. София?

# 129
Д-р.Карагьозов Токуда.Приемайте плодове, фибри и много вода.Много рядко ходите по голяма нужда.

# 130
Благодаря, ще се опитам да ям и плодове е зеленчуци. Не ям никакви или много рядко.

Д-р.Карагьозов Токуда.Приемайте плодове, фибри и много вода.Много рядко ходите по голяма нужда.

# 131
А някой правил ли е гастроскопия при д-р Мороховец ? Доволни ли сте ? Добър диагностик ли е?
Отличен диагностик е. Аз съм доволна. Сложи ми правилната диагноза след като няколко други пишман специалисти не успяха и ме излекува много бързо. Но други процедури не съм правила.
И аз харесвам Мороховец, отношение, компетентност, всичко.
Прави всякакви изследвания и се стреми да разреши проблема, а не да отбие номера.
Послушах мненията за Татяна Мороховец и съм много доволна. Веднага ми уцели диагнозата, лекарствата, бързо се подобрих. За всеки случай ми пусна и изследване за хелико бактер, от фекална проба, така че нищо травмиращо. Посетих я в Неоклиник, частна клиника, но тя работи и с направление. Спазва си часовете. Много успокояващо е и общуването с нея.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 14:20 от little bird

# 132
Здравейте, някой има ли информация проф. Захарий Кръстев дали преглежда още и къде?

# 133
  • София
Здравейте! Ще правя колоноскопия и се записах при д р Тишков по препоръка тук. Но досега като са ми правили са махали полип, ако има и хемороиди също са оправяли/ а доктора каза, че това е работа за хирург- за хемороидите/ та значи ако проблема са вътрешни хемороиди само ще са описани. Дали такава е практиката? И прочетох че в Алекс б ца при др Трифонов има нова апаратура някой ходил ли е при него?

# 134
  • София
Коригирам се с цитат от епикризата си от колоно:
"Установи се  сангвиниращ вътрешен хемороидален възел. Постави се ендоскопска лигатура. Сангвинирането спря". А една жена с мен, специално я задържаха да преспи за наблюдение, защото и били махнали голям полип.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 22:05 от Gorg0nzola

Общи условия

Активация на акаунт