Добър гастроентеролог в гр. София – 2

• 36 515
  • 212
  •   2
Отговори
# 180
Дайте мнение за доцент. Радин Цонев, Токуда и проф. Пенков, ИСУЛ. Евентуално проблемът е за гастро и колоноскопия.
С две ръце за Радин Цонев. Спаси живота на мъжа ми. Невероятен лекар и човек.

# 181
toni1, благодаря! Запазих час за Р. Цонев.

# 182
Някой знае ли какво е доплащането в  АСК Токуда за колоноскопия с направление?

# 183
Здравейте! Насочват ме за колоноскопия в Токуда. Някой може ли да ми даде информация колко струва без ЗК? Ако е по ЗК какво е доплащането и колко време се стои в отделението? Каква е цената на анестезията? Също така - какви са условията в стаите? Благодаря предварително!

# 184
Обадете се на регистратурата и питайте за цени.Преди годи аз бях в стая с още 5 жени.Беше гадно.

# 185
Обадете се на регистратурата и питайте за цени.Преди годи аз бях в стая с още 5 жени.Беше гадно.
Обадих се, казаха да се обадя в едноскопския кабинет, но там не приемат обаждания отвън. Тоест - аз като звъня, чувам записано съобщение, че входящите обаждания са ограничени.

# 186
Без здравна каса мисля, че беше преди година700лв.
https://colonoscopy.gastrolekar.com/?fbclid=IwY2xjawLA10ZleHRuA2 … nyaZU8nl1pnhUKF3w
Тук също е вариант, според мен.Успех

# 187
  • София
В Токуда 2022 платих 400лв за гастроскопия без упойка по здравна каса. Може и да са ме метнали и да са ми взели пари като на частно.

# 188
Аз ще правя следващия месец колоноскопия в Токуда, еднодневно, с упойка. Не знам цена.

# 189
  • София
Здравейте, някой с мнение за д-р Борислав Тасев, болница Вита. Колоноскопията там с пълна упойка ли е?

# 190
Аз ще правя следващия месец колоноскопия в Токуда, еднодневно, с упойка. Не знам цена.
Дали ще може после да ми пишете на лично?

# 191
Ще пиша

# 192
Пишете тук моля.

# 193
  • София
Здравейте,
Някой с мнение за доц Големанов от ИСУЛ?

Много благодаря!

# 194
Здравейте! Мина моята колоноскопия в АСК Токуда. Доволна съм. Страхът ми беше голям, но всичко мина добре.   Аз не мога да оценя работата на лекарите, но това, което видях и усетих беше много професионално. С внимание и грижа към мен. Мед.сестри учтиви, внимателни. При приемане трябваше да сложат абокат и да вземат кръв за изследване. На мен не течеше кръв, редовно ми се случва, вените били дълбоки, тънки, аз съм слаба и рядко се случва да потече кръв. Извиниха се многократно за причиненото неудобство от боденето и слагане на абокат на китката. Условията добри, хубава, просторна, климатизирана, чиста стая. Наложи се да спя 1 нощ, по-добре, режимът на прием на очистително предполагаше да не пътувам сутринта преди самото изследване. На мен ми дадоха пленву, на друга жена друго, тя не го понесе и без проблем и смениха с пленву. Въобще персоналът е внимателен, отзивчив, съпричастен. На самото изследване в ендоскопския сектор също много положителна атмосфера, много. Бях в кондиция около половин час след изследването, не съм имала никакви болки. Написаха ми почти веднага епикриза. Платих общо 621лв., с направление бях.

Общи условия

Активация на акаунт