Добър гастроентеролог в гр. София – 2

• 43 775
  • 271
  •   2
Отговори
# 105
  • София
А някой правил ли е гастроскопия при д-р Мороховец ? Доволни ли сте ? Добър диагностик ли е?
Отличен диагностик е. Аз съм доволна. Сложи ми правилната диагноза след като няколко други пишман специалисти не успяха и ме излекува много бързо. Но други процедури не съм правила.
И аз харесвам Мороховец, отношение, компетентност, всичко.
Прави всякакви изследвания и се стреми да разреши проблема, а не да отбие номера.

# 106
Някой има ли впечатления от д-р Маргарита Лазарова от 17 ДКЦ? Става въпрос за извършване колоно и гастроскопия?

# 107
  • в страната на чудесата
Някой има ли впечатления от д-р Маргарита Лазарова от 17 ДКЦ? Става въпрос за извършване колоно и гастроскопия?
В поликлиниката ли?!
Или ходи някъде?

# 108
  • София
Дълго време много я харесвах. После ми писна от тия гигантски опашки пред кабинета и чакане, и записване само от ден за ден и я смених. Дано вече да не е така! Последно ходих преди 4 години. Гастроскопии правеше на място в поликлиниката без упойка. Няма да се учудя ако и колоноскопия е правила така. Но не мога да споделя опит дали леко ги прави.

# 109
  • София
Преди години висях часове пред кабинета, когато работеше в 3-та градска и в продължение на 6 месеца не можа да ми постави диагноза! Не я препоръчвам!

# 110
  • София
Търся болници в София, в които може да се направи колоноскопия по здравна каса без престоя от три дни. Моля за актуална информация, ако някой знае!

# 111
"ВМА", примерно.

# 112
  • София
Без престой от 3 дни по ЗК може официално без упойка. Тогава даже не са 3 дни и е без хоспитализация. С упойка, за да е по здравна каса е задължителна хоспитализацията. Неофициално могат да си те пускат да си спиш у вас на доста места, но гледат да не се тръби за това, защото подлежат на глоба от касата ако ги хванат.
Отделен е въпросът къде искат допълнително пари (за избор на екип) въпреки, че си по каса.

# 113
  • София

Има хоспитализация там. Има си пътеки, няма как хем по каса, хем да не се спазва пътеката.

# 114
Ох, щом го пиша, значи има защо. Аз не съм лежала в болницата, а си направих процедурата по каса. Никакъв проблем не е това.

Стига сте писали щуротии. Спазвал някой протоколи, да бе да. В България сме, все пак.

# 115
  • София
Айде по-спокойно. Аз също пиша от опит.

# 116
ИСУЛ може по този начин,правиха скоро на моя баща

# 117
Търся болници в София, в които може да се направи колоноскопия по здравна каса без престоя от три дни. Моля за актуална информация, ако някой знае!
В болница "Здравето" е без престой и по здравна каса, плаща се само упойката. Но се чака с часове, придружавах мой близък и овисяхме там един цял ден. След процедурата седят около два часа и ги изпращат да си ходят. Хубаво е да има човек с теб, защото всички са неадекватни да си тръгнат сами и на собствен ход .

Без упойка си е чист мазохизъм. Докато чакахме една жена мина без упойка и пищя през цялото време.
Излезе ни жива ни умряла и единственото което успя да каже беше, че никой не може да си представи какво си е причиняла сама, и че без упойка преживяването е кошмарно.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 21:17 от Sysly

# 118
  • София
Мисля, че навсякъде се чака. Друг въпрос е как чакаш.

# 119
  • София
Във Здравето сигурно е при Кацаров, гледала съм как ги изкарват замаяни и стоят в коридора на едно столче наред с други чакащи за други кабинети (аз бях така, чаках за съседен кабинет). За мен беше ужасно това.

Във ВМА поне ме връщаха в стаята да се освестя. След втората гастроскопия си тръгнах същия ден като подписах съгласие, но реално ме изписаха официално на 3 ден. Не се лъжете, и в Здравето е така. Бях на друга хирургична манипулация там, 3 дена си беше по пътека, но си тръгнах същия ден. То тогава и разбрах, че всъщност се водя по пътека и ще ме "изписват" на 3-тия ден.

Общи условия

Активация на акаунт