Добър гастроентеролог в гр. София – 2

• 43 761
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Направих колоноскопия и гастроскопия в София Мед при д р Тишков. Зачислен е всеки пациент към доктор,  който те приема , описва заболявания, насочва за кръвни, прави ехография. Самият д р Тишков присъства на колоноскопията/ поне така видях на предния пациент/ Организирано  е добре всичко, любезни и внимателни са, но на анестезиолога преди да ме приспи казах, че искам запис.. и после нямаше запис не била предaла. A плащаш за екип. Това малко ме разочарова. Резултатите хроничен гастрит , хетиална херния. Удоволствието е талон 7 и 350 лв . Не са ми насочвали към скенер, както пишеше по горе в темата, но аз и имах направен на друго място седмица преди това.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 07:06 от м.м

# 151
Направих колоноскопия и гастроскопия в София Мед при д р Тишков. Зачислен е всеки пациент към доктор, който го приема описва заболявания, насочва за кръвни прави ехография. Самият д р Тишков присъства на колоноскопията/ поне така видях на предния пациент/ ОрганиЗирано е добре всичко, любезни и внимателни са, но на анестезиолога преди да ме приспи казах, че искам запис.. и после нямаше запис не била предaла. A плащаш за екип. Това малко ме разочарова. Резултатите хроничен гастрит , хетиална херния. Удоволствието е талон 7 и 350 лв
Тоест колоноскопията е била излишна....На кой му е хрумнало да ти я изпише като нищо не се откри? Така ми искаха да направят превантивно коронография Laughing Питам, какво ги навежда на мисълта, че е нужна, а те се почудиха и казаха в рода, че на всеки случай.... Що не ме срежат да погледнат превантивно, как е апендикс....възпален ли, не е ли? Страшни са направо!

# 152
  • София
Ами не д съвсем излишна защото имах кървене отвреме на време и се лекувах в Здравето при Кацаров, всеки път ми откриваше полипи, а имаш ли полип на две години е контролна колоноскопията. Сега отделно стои въпроса колко да е имало полипи и т н Имах завишено окултно и калтопротектин, затова се наложи колоно, а гастроскопия ми предложиха заради задебелена стена от скенера и герб/ с каша доказан/ да се използва с една упойка два заека.

# 153
Аз мисля, че от 40-годишна възраст нагоре е добре да се прави колоноскопия на всеки 5 г. Това за напълно здрав човек. Ако има полипи - да, на по-често.

Нищо излишно няма в тази процедура.

# 154
  • в страната на чудесата
Това е инвазивно изследване със съответен риск и той трябва да не надвишава ползата. Така че горното изявление не може да се отнесе до всеки човек
😉

# 155
м.м. Как герб са ти доказали с кашата? Искам и аз да се изследвам.

# 156
  • София
В Пирогов го правих. Може по здравна или със заплащане. Не беше скъпо. Кашата не е толкова неприятна като бял мус течно, пие се и след това снимка в различни пози на тялото

# 157
В Пирогов го правих. Може по здравна или със заплащане. Не беше скъпо. Кашата не е толкова неприятна като бял мус течно, пие се и след това снимка в различни пози на тялото
Аз съм купила каша, но където и да се обърна, казват, че вече не се работи с каша, че не става.... А къде се ходи? При рентгенолога ли?

# 158
  • 1st floor
Татяна Морховиц в Неоклиник или Иван Тишков в Софиямед е за предпочитане? Имам леки болки в ляво надолу от пъпа. Личната ми даде направление и търся прием по ЗК в рамките на месец. Приемам и други предложения, ако имате такива.Четох назад в темата, но не се ориентирам кои доктори правят колоноскопия, ако има необходимост. Или всеки може да те прати за такова изследване по ЗК при друг? Повечето препоръчвани са или платени, или нямат свободни часове в близкия месец.

# 159
Или всеки може да те прати за такова изследване по ЗК при друг?

Ами, на мен преди години личната ми издаде направлението - обаче, отпреди това имах консултация (амбулаторен лист) от гастроентеролог. И тя, на базата на този документ, ми даде и направлението за хоспитализация.
Специалистът, ако работи само на частно, как ще ти издаде направление? Май никак.

# 160
  • 1st floor
Аз за това търся час за преглед по ЗК. Просто искам да е лекар, който ако се наложи, да прави колоноскопия. Или да праща с нов талон при друг негов колега. Нищо не разбирам кое как се случва, затова питам. Както и за препоръка. Не търся баш светилата, ясно е, че те са платени или имат часове по ЗК след много време.

# 161
  • София
Непокорна, в СофияМед отидох на преглед при случаен лекар от Супердок. Насочи ме към гастроскопия в тяхното отделение, просто ми даде час за след 2-3 дена. По здравна каса всичко.

# 162
  • София
Здравейте, интересувам се от мнение за гастроентеролозите в болница Лозенец, както и за колоноскопия там. Благодаря ви 😊

# 163
  • София
Татяна за изследване с ренген питай в Пирогов, не помня на кой етаж обади се и питай. Можеш и гастроскопия да направиш за по точно

# 164
  • гр.София
Татяна, миналата година правих рентген с бариева каша в Пирогов, изпратиха ме конкретно при д-р Галя Гарванска.( Ако я цъкнеш в Гугъл ще се ориентираш и как изглежда). Отделението по Образна е на втория етаж, в централната сграда, от централния вход се влиза,направо се качваш, не минаваш през регистратурата.
Нещо си спомням,че започват работа от 8.30 ,че аз твърде подраних.  На гладно трябва.
Има си приемна стая, в която ти обработват документите. Предполагам те ще ти обяснят какъв е редът ако си без направление.
 Иначе, пращат до касата да се плати първо кашата- 12 лв , но ти си имаш.
Лекарката беше  симпатична, обяснява доста подробно какво се е видяло, докато оператор те снима.После изчакваш известно време и си взимаш диска и разчитането.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 17:00 от blanc

Общи условия

Активация на акаунт