Добър гастроентеролог в гр. София – 2

• 43 750
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
  • 1st floor
Непокорна, в СофияМед отидох на преглед при случаен лекар от Супердок. Насочи ме към гастроскопия в тяхното отделение, просто ми даде час за след 2-3 дена. По здравна каса всичко.
А ти при кой лекар отиде? В момента се чудя дали да изчакам в края на месеца Тишков или да запиша при Зорница Керезова. Не ми е супер силна болката, но пък я мисля...Другото, което ме притеснява, е че ако нещо се отложи часът при Тишков, ще ми изтече направлението.

# 166
  • София
Непокорна, беше млада лекарка, специализант, действаше в присъствието на главния лекар. Май му е дъщеря. Според мен действай по-скоро, не чакай.

# 167
Непокорна, понеже говориш с направление - сигурна ли си, че при д-р Тишков може по здравна каса? Аз в супердок не видях възможност за час по НЗОК. Ти директно в Софиямед ли ще записваш час?

# 168
  • 1st floor
Непокорна, понеже говориш с направление - сигурна ли си, че при д-р Тишков може по здравна каса? Аз в супердок не видях възможност за час по НЗОК. Ти директно в Софиямед ли ще записваш час?
Като избера филтър НЗК изчезва. Обаче, като му разцъкам часовете, има знак за здравна каса. Не знам и аз.

# 169
  • 1st floor
Редактирам се, за да не подведа някой - не работи със ЗК. Подлъгала съм се от знака на фондовете.
Записах при Керезова другата седмица.

# 170
  • София
Здравейте,
Може ли мнение за проф Пламен Пенчев от ИСУЛ и ако може информация как да си запиша час за консултация Sad

# 171
Здравейте.

Проблемът за който търся информация е следният.

На мъжът ми му беше поставена диагноза
Възпаление на дебелото черво. Улцерозен колит с болест на Крон.

Диагнозата е поставена след 3 дневно изследване в Александровска болница.

В крайна сметка личната докторка ни посъветва да търсим гастроентеролог , който да го следи и лекува и тя даде направление и препоръча да търсим специалист в Иван Рилски.

А защо да търсим в Иван Рилски , така и не стана ясно. Може би е имала нещо в предвид, но не стана ясно какво. Но това е без значение.

Моля да споделите мнение по казуса и евентуално при кой лекар да се отиде.

Благодаря с пожелание всеки да намери правилният лекар и правилното лечение.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 03:17 от Moc

# 172
  • Sofia
Здравейте, моля за мнение за Балканмед медицински център, за доктор Михаела Петрова. Медицинския център работи ли със здравна каса, със фондове за допълнително здравно осигуряване и на каква стойност е прегледа.
Благодаря предварително!

# 173
  • Beyond the stars

В крайна сметка личната докторка ни посъветва да търсим гастроентеролог , който да го следи и лекува и тя даде направление и препоръча да търсим специалист в Иван Рилски.

А защо да търсим в Иван Рилски , така и не стана ясно. Може би е имала нещо в предвид, но не стана ясно какво. Но това е без значение.

Апаратурата им е на доста добро ниво.
Евелина Атанасова препоръчвам.

# 174
Здравейте! Имам направление за преглед при гастроентеролог. Ако той даде препоръки за гастро и колоноскопии той ли издава направление за тях или личният лекар? Ако отида при един лекар за преглед, може ли изследванията после да направя на друго място или не?

# 175
  • София
Може и гастрото да даде направление, но трябва да се направи в рамките на 1 месец от издаването. Ако специалиста няма възможност да ви приеме в рамките на следващия месец, личния лекар също може да го пусне. Обикновено искат амбулаторен лист от прегледа при специалист, в който да е препоръчано изследването.
Естествено ако се издаде от ЛЛ, може с това направление да се отиде където искаш на изследване.
Ако се издаде от специалиста, принципно също може, но все пак се уговаряте за някаква дата. Е, ако гастроентеролога не прави такива изследвания - няма никакви ограничения да отидеш при който искаш или който ти препоръча той.

# 176
Благодаря! Лекарят, при който искам да отида, няма часове, че пък и много лекари няма в града, а и ме е страх от упойки. Освен за София да се ориентирам, ше го мисля.

# 177
Дайте мнение за доцент. Радин Цонев, Токуда и проф. Пенков, ИСУЛ. Евентуално проблемът е за гастро и колоноскопия.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 16:48 от laurentin

# 178
  • София
Дайте мнение за доцент. Радин Цонев, Токуда и проф. Пенков, ИСУЛ. Евентуално проблемът е за гастро и колоноскопия.
За мен Радин Цонев е един от най-добрите гастроентеролози в София. Аз имах проблем с жлъчката. Действа бързо и внимателно.

# 179
Здравейте! Някой има ли мнения за Медицински Център „Балканмед“?

Общи условия

Активация на акаунт