Коледа, подаръци и радост носи, чакаме си ЮЛСКИТЕ бебоци

• 12 271
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Здравейте коремчета!
За много години! Пожелавам ви една страхотна година изпълнена с положителни емоции и по едно(може и пове4е) розови беб4ета през лятото.
Аз си правих изследвания. Всичко е ок. С изключение на хемоглобина който е 110. Не е много малко но на мен ми е много отпаднало и си мисля 4е е от него  newsm78. Спрях да пия и фолиева киселина и от нея може да ми е зле. Не ми се повдига ве4е но нямам сила, енергия - все ми се лежи и ми се спи. Ина4е си имам страхотно коремче. Чакам колегите да ме разкрият скоро защото още не съм им казала.

# 196
Здравейте,момичета!Досега съм била 2 пъти на преглед-единия в 6-7г.с. за пулса,а другия в 9-та за взимане на кръв и урина,секрет,екограф,тегло,кръвно.Сега на 10-ти влизам в 12г.с. и съм на първото важно иследване,незнам как точно се казва,но се засича само с екограф,а биохимичния скрининг и даун май беше в 16 г.с.Чувствам се добре с изключение на безсънието.С първата бременост страдах от безсъние чак в последния месец,а сега даже седмица преди да разбера,че съм бременна започнах да будувам.Нарочно не си лягам наобяд,за да мога да поспа,но уви,будя се към 2-3 ч.и така до 6-7 ч..Аз също имам голям апетит,огладнявам на три часа,като новородено. Rolling EyesЗа таткото не ми се коментира,защото отношението му е такова все едно не съм бременна.Даже се дразни,че ям много и че пак започнах да пълнея.Както и прекалено силното ми обоняние.Мирише ми всичко и когато е пил и пушил ми става гадно,а той ми вика-ей,тъкмо се оправи и пак стана като хрътка.Писах дълго така,че друг път още.Спокойна вечер!  smile3524

# 197
  • София
Здравейте момичета,
Едва днес ми направиха изследвания, защото преди това нямаха пари, докторката ми каза, че не било късно, но аз по-рано на часно си пуснах крувна картина и кръвна група.

Много съм разочарована от системата в поликлиниката, чаках на една дълга опашка и когато ми дойде ред ми казаха, че трябва да отида на още по кошмарно дълга опашка да платя 2 лева. Явно се смили над мен и се обади на колежката, че изпраща бременна да мина с предимство. Разбира се намери се една лелка да направи скандал по този въпрос, поне от опашката се застъпиха за мен. После чаках отново на първата опашка и за лабораторията. Равносметката е 2 часа висене за да ми вземат кръв!!!
Направо нямам думи, но уви............

Питах за витамини и ми казаха да изчакам резултатите от изследванията, вие вземате ли вече?

# 198
  • София
На мен ми казаха, че засега фолиевата киселина е напълно достатъчна и няма нужда да взимам витамини.

# 199
  • Sofia
munka77 разбирам те напълно и аз не съм доволна, а ходя в частна болница, последно бях на 21 предколедно и пекарах там 3 часа от които 2 и 1/2 чакане и един преглед 20мин и 10 мин при сестрите мерене на кръвно, обиколка и т.н. Освен това след като настоях за подробности за раждането ми казаха че има седем или осем лекари в родилно и който ми се падне, той ще води раждането.   #Cussing out 
Така че venessa и това не е гранция, незнам тези частни клиники са пълно разочарование. Човек се заблуждава че може там да си плати спокойствието, а те си мислят че му правят услуга като се съгласяват да му вземат парите. И сега като пиша пак се ядосвам.

А иначе за килограмите и моите са4+, а бебето и аз си въобразявам от време на време че усещам нещо но като се змисля че бебо е 20грама +-някои друг грам се съмнявам че е бебо.

А за таткото не знам дали да разказвамче е много дълго. Но пък беше много сладка идея така че ще се опитам по-кратко - такааа, понеже беше планирано бременеене таткото ни чакаше и питаше дълго преди да мога да му отговоря, а аз пък заминах за три седмици при сестра ми. Падаше се така че щях да разбера дали съм бременна докато съм на гости и много се ядосвах, че ще трябва да му кажа по телефона ако се окаже че съм. А първия тест направих 7дни преди М, с други думи мнооооого рано по настояване на сестра ми и когато се оказа положителен се обадих на наши приятели и ги помолих да приготвят 37 бели рози(толкова седмици оставаха до събитиети) и памперси биберон или нещо друго бебешко, а аз говорех с него по телефона докато му предаваха подаръчетата. Е говорех само аз, той ми се обади четири часа по-късно вече възвърнал дар слово  Joy  Не е като да можеш лично да го съобщиш но е по-добре от нищо.

# 200
  • На края на вселената!
Хей, момичета, за много години! Много ми липсвахте  Hug
Около Коледа и Нова година нямах нет, а сега не мога да прочета всичко. Утре дано успея. Ще добавя и новите мами, които ми пуснаха лични с данните.
Иначе бебчо е добре, вчера видяхме да мърда с ръчичката  Laughing

# 201
Здравейте, мами! Честита Нова година на всички, за нас това ще е най-прекрасната година! Здрави бебета и здрави мами, останалото ще си дойде само!  Hug

Аз бях на преглед на 29 декември. За първи път показахме бебето на таткото - не можа да си събере усмивката половин час!
Доктора измери гънката, каза че е в норма, така че засега нищо притеснително.
И както въртеше камерата насам-натам и ни показваше като екскурзовод - това е нослето, това е челцето, това са бузките, ръчичката с палец, краче, гръбначен стълб... и изведнъж рече - а това му е пенисът...
Леле как не паднах от изненада!... Т.е. аз лежах де, нямаше как да падна...
Първо, нямах представа че е възможно толкова рано да си проличи. Но докторът каза - 99%. Освен това вероятно ехографът му е доста добър, поне при другата лекарка която ме гледа всичко се вижда доста по-размазано...
И второ, имах си някакво очакване че ще е момиче, не знам защо, може би защото така ми се искаше...
Сега свиквам с мисълта за момче  Grinning

Апетит все още нямам никакъв, ям насила, по малко, никакво месо и нищо, което мирише силно. С килограмите съм надолу, но коремче си имам - стои си все едно и също. Заради него нося дънки за бременни - по-комфортно ми е, понеже не ми го притискат.

На фетална морфология ще ходя в началото на февруари, и на консултация ще се запиша пак тогава - може би в Майчин дом, освен ако не препоръчате много много някое друго място? (Тина Киркова?)
Малко е късничко може би, но ще отсъствам от страната до края на януари, та затова. Използвам случая да си подарим с таткото една дълго мечтана екскурзия, която беше планирана още преди да разберем, че ще ставаме трима. Дето се вика, ще ни е за последно за доста дълго време напред. Заминаваме идната сряда и се надявам да издържа физически и да не поспаланствам чак толкова, колкото досега!  Praynig

# 202
  • София
Здрасти мами  Grinning

Днес вече не ме боли коремчето и така си отдъхнах...

На татето казването беше доста смешно (поне за нас) - пълна импровизация. Просто отидох при него и му казах със заплашителен тон "Знаеш ли ти каква си я свършил,а?!Знаеш ли какво си направил!!! ... (многозначителна пауза).... Бебе!  Mr. Green Както предполагах, той в първия момент се стреснал и си помислил, че е сгафил нещо.  Laughing

Янамама, напълно те разбирам, аз съм като бездънна яма, през два часа огладнявам. Не като лакомия, всъщност ям почти насила, просто стомахът ми е празен. То бива, бива метаболизъм...  Simple Smile И безсънието също ме е хванало, което ми е мн. сериозен проблем, защото в работата съм като парцал... Може много да ми се спи и да съм уморена, но до 2-3-4 часа се въртя  в леглото ...

# 203
здравейте пак,мами,като чета какви симптоми имате и как се оплаквате,взех да се чудя при мен наред ли е всичко.Аз нямам никакви оплаквания,не ми се гади,не ми се спи,нямам проблеми с метаболизма,не ми се яде повече отпреди,нищо...само гърдите растат ли,растат...  bombs  вече не ме и болят  newsm78  Как мислите,дали е нормално?Има ли някой като мен?

# 204
Dunaika и при мен е същото. Отдавна спряха да ме болят. Сега само растат. Аз и преди си бях с чашка D а сега незнам какво ще правя. На мен обаче много често ми се случва да ми настръхват зърната и тогава как боли... Tired
 Аз сега съм чак на 15 януари на преглед. Все още си пия фолиевата киселина без други витамини. Надявам се сега да ми кажат да я спирам вече.

А да ви попитам някой чувал ли е нещо за водораслите на Aqua Source? Една моя приятелка ги пиеше по време и на двете си бременности и сега ми казва, че дечицата й не са боледували въобще а са вече на 3 и 4 години и като повечето дечица ходят на детска градина. Много се чудя дали и аз да не взема, а и същите бяха много спокойни бебета. Чакам мнения, за което ви благодаря предварително.

# 205
Bima,аз също отдавна ползвам продуктите на Аква сорс.Предимно Зелената енергия за малката и мен,когато усетя че се разболяваме вършат чудеса,а и после въстановяването е по-лесно.Също така в момента взимам Есенциалните мастни киселини,вече съзнателно знам,че действат добре по-време на бременост.Използвам ги при нужда,а не постоянно.Преди да забременея започнах и програма за пречистване на организма,която не довърших.За мен човек трябва сам да прецени кои точно продукти са за него.Например много мои приятелки не възприеха продуктите,докато аз съм много доволна.

# 206
здравейте момичета,
поздравявам ви по случай новата година и ви желая от сърце здраве, много щастие и...най-хубавите бебета на света!  Heart Eyes
...я кажете как и къде се купуват тези водорасли?

# 207
  • София
Привет мами,
Връщам се от преглед,бебетата бяха пощурели,мятаха се обръщаха се лудетини като майка си.Другата седмица ще ходим на 3Д.Пишете че сте уморени,а аз имам енергия голяма,тича ми се танцувами се,но нашия татко не ни дава нищо да правя,даже каза че не съм била дебела като го питах,казвам му та аз съм като гюле,а той добре си като се родят ще ти стопят сланинките.
Да си призная почвам да си мисля за количка,легла,шишета и т.н
Лек ден!

# 208
  • София
Гоца, а защо на 3Д? Не е ли още рано? В смисъл, че на 3Д се гледа в по-късни седмици, за да се види дали всичко е ОК.
Иначе и аз се заглеждам по всякакви бебешки джаджи, но най-вече по колички Grinning
А на мен гърдите не ми растат Sad При предната ми бременност беше така и имах мн. малко мляко /сигурно и заради секциото/. Мъчих да кърмя малката и да я дохранвам няколко месеца, но не стана. Сега твърдо искам да кърмя, но с тези нерастящи... Дали има връзка?

# 209
IVALINAI тези водорасли са каталожна търговия като avon и oriflame.

Янамама аз съм твърдо за тях, защото моята сестра ги ползваше и направиха чудеса за нея. Иначе и аз сигурно щях да съм скептично настроена. Тя имаше псориазис по цялото тяло. Хиляди доктори, мехлеми, врачки, баячки, правиха в медицинска академия симпозиуми и я показваха на студентите, наште се бяха  побъркали по нея а и много я боляха. Какви ли не скъпи мехлеми от Гърция и Германия ама нищо. И майка научила за водораслите. От там цялата серия барабар с лесното начало. И те изчезнаха. Просто невероятно, но аз досега не се бях сетила за тях. Сега съм убедена, че ще пия само дето трябва да се консултирам точно какво ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт