Коледа, подаръци и радост носи, чакаме си ЮЛСКИТЕ бебоци

• 12 270
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Лекси така ми каза доки,не мисля че е нещо притеснително,а и сигурно се кефи че съм и първата  близнаци.Ще разбера и ще пиша а вие стискайте палци,моля ви.

# 211
  • София
Гоца, стискам палци Grinning Сигурно наистина се радва, защото са близначета. Моят док, при когото правих инвитрото, също ме гледа мн. по-често, отколкото трябва - предполагам защото бебо все пак го има благодарение на него Grinning

# 212
...bima, ясно ми е че е каталожна търговия...ама нещо по интернет може ли да се поръчва или не...или само чрез дистрибутор

# 213
www.aquasource.net  - намерих сайта, но трябва да проверя как става с поръчките ако не си дистрибутор...

# 214
Здравейте , мами!
Лекси и аз при първата си бременност бях така, мъчих се и аз и детето със смесено хранене, първо да суче ушким, после се дохранвахме,така изарах 20-тина дена и просто се отказах.
Аз също искам сега да мога да кърмя, но не се знае. Praynig
А колкото до размера, смятам че няма никакво значение,на една позната по време на бременността и бяха станали толкова голями гърдите( тя си беше и с голями де, но още повече и пораснаха),а пък нямаше никакво кърма.
Момичета кажете моля ви се къде ходите на ЖК и то най- вече тези чрез касата,знам че си има тема за това, но направо там човек може ептем да се  побърка #Crazy толкова е оплетено,на мен ми трябва АГ в района на Плиска,Гео Милев,Дружба,Младост или Слатина.
Между другото на работещите мами искам а им припомня че днеска е хубав ден  smile3558 , а утре събота  newsm79 wash hang 1ironing

# 215
Здравейте момичета!
Аз нещо не съм много добре днес   Sad
Коремчето ме боли от време на време, главата ме боли и ми е толкова отпаднало, че направо ще легна на бюрото вече  Sad
venessa провери ли в Здравния справочник? Аз живеех до миналата година в Дружба и бремените около мен ходеха на ЖК в Окръжна болница Thinking
Ай една добра новина - утре е събота  Party

# 216
Здравейте коремчета,как сте в този петъчен следобед?току що изгледах един филм,хапнах и реших да видя как сте!
Wynche в коя седмица си че успяха да видят пола?Много се радвам за теб и аз така искам да знам,че не издържам вече.Много искам момиче,мъжа ми иска момче.
Дали е вярно,че ако раждаш с планово секцио бебето трябва да се роди 10 дни преди термина?

# 217
  • София
Аngela, вярно е - секциото се насрочве приблизително 1 седмица преди термина. Първото родих със сикцио и второто, живот и здраве, ще е така.

# 218
  • Sofia
Здравейте
днес сте много приказливи   Hug  радвам се  -  има за четене.За кърменето, наистина не мисля че зависи от размера, при сестра ми например не се получи, а тя носи размер D.Аз кърмих сина си половин година, той сам се отказа, но и аз не му се сърдих.
И на мен ми казаха че е момче но в моя случай процентите с 70, така че още се надявам.

# 219
Здравейте и от мен, желая ви много щастлива година и прекрасни здрави бебета Grinning
Venessa, аз ходя при доктор Шуманов - в Окръжна болница или в частния му кабинет до Министерство на земеделието. По принцип си бях избрала друг лекар, но когато разбрах, че ще имам бебе, той не беше в София...и аз уж временно тръгнах при доктор Шуманов, като впоследствие реших той да ми проследява бременността. Спечели ме с това, че е много внимателен и вдъхва спокойствие...а и бях чула добри неща за него от няколко места. успех в търсенето  Grinning

# 220
За много години на всички!
Аз съм малко в отпуска и хич и не помислям да се доближавам до компютъра, но за съжаление всичко хубаво си има край....в понеделник обратно при тежкия умствен труд:)))
Та се сетих да ви питам някой записал ли си е час за фетална морфология и къде?
Знам че са много малко местата, където правят и трябва да се записва час отрано.

Ние бяхме за последно на лекар на 27.12 и мърдахме като за световно- или футболист ще излезе или балерина:) Мерихме и гънката на врата ( наухална май се нарича), докторицата каза че всичко  е ОК. А днес в бързината успях да си направя и преглед при зъболекарката ми и да запълним един мини кариес. Вие как сте със зъбите?

# 221
  • Sofia
r0ksi, аз в понеделник съм на зъболекар да ми слага корона - аз изрично питах дали това може - обясниха ми, че нямало проблем.
на мен фетална морфология ще ми правят след 2-3 седмици. при мен служебно от клиниката където ми следят бременността ще ми запазят час (точно къде не мога да ти кажа, но май в Тина Киркова) и ще ме закарат с техен транспорт и така и ще ме върнат. предполагам щом са избрали Тина Киркова за партньор за феталната там би трябвало да е добре.
иначе ние на 27.12. също видяхме бебо и пак мърдаше доста. дори и на мен се сетиха да ми покажат на монитора Simple Smile. (предишния път таткото беше основния наблюдател. ) и при нас всичко е наред - гръбначен стълб, гънката и т.н.
за сега това е от мен - лека и приятна вечер!

# 222
Здравейте всички, не успявам да ви изчета понякога, камо ли да пиша. А и напоследък новините ме засипват. Последният път ме застреляха с новината близнаци- не ме разбирайте погрешно, но ми трябваше много време да свикна. Ние все пак имаме вече едно дете. Но...както и да е. Освен това еднояйчни.
Като за капак лекарката ми каза, че има голяма вероятност едното да изчезне и трябвало да чакаме до следващия път да видим Confused Та сега съм на преглед другата седмица и не знам вече какво става и за какво да се настройвам.
Стана много объркано, но поне се оплаках  Rolling Eyes Пожелавам ви леко бременеене, продължавайте все така да пишете.  И аз ще се опитвам да се включвам  Grinning

# 223
  • sf
Meghan, каквото такова, да са живи и здрави, 6те ги отгледате,. по-голяма радост от децата няма!

# 224
Здравейте дами! Как сте ?
Meghan и мен в на4алото ми бяха казали 4е са близнаци ,та се панирах, но на 2рия преглед беше само едно сак4е,другото беше из4езнало. Дано при теб е каквото поискаш  Peace
Аз съм добре,като изключим болките в кръста и гърба и постоянната сънливост. В4ера ходих при доки на изследвания,взеха ми кръв от пръста и от вената (така се бях притеснила и ме беше страх 4е от вената нямаше кръв  Blush ) После ме гледаха на ехограф и доки каза 4е вси4ко е наред  Peace . Само ме посъветва да намаля сладкото ,4е кръвната ми захар била висока ,аз много се о4удих ,защото от 3 месеца по4ти не съм хапвала сладко. В понеделник съм пак при него да видим какво ще каже.
Моми4ета какво представлява феталната морфология ,моя док не ми е споменавал за такъв вид изследване и затова ви питам ,кога и защо се прави?

Общи условия

Активация на акаунт