Коледа, подаръци и радост носи, чакаме си ЮЛСКИТЕ бебоци

• 12 269
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • София
БУБОН, при феталната морфология бебчо се гледа на 3Д УЗ м/у 16 - 22 г.с., като се търсят евентуални аномалии. Прегледът продължава мн. по-дълго, отколкото рутинните на УЗ, като всеки орган се оглежда мн. внимателно. По принцип в България не е задължителен, но все повече доктори го препоръчват.
И аз се ошашках, че съм с висока кр. захар - 8,4. Дори си записах час за Тодорова, но се сетих, че в деня, в който ми вземаха кръв /т.к. не знаех, че това ще стане/ ядох бисквити, а предната вечер - шоколад Confused Оказа се, че е от тях. После повторих изследването на гладно и всичко беше ок. Да не би и при теб случаят да е такъв?

# 226
  • Sofia
Здравейте момичета, как сте днес?
Ама последно време сме много неактивни, след нова година не се представяме добре. И за срещичка никой нищо не споменава, а първата - неосъществена - беше пълен провал. Хайде да се оргнизираме че както е тръгнало до юли няма да успеем да се запознаем лично.   Party
Сега друг въпрос, някой мисли ли за раждане в Токуда? Не съм доволна от сегашното решение, аз съм глезла и искам д ми бръщат внимание и да ми обесняват, в крайна сметка за тези десет, двайсет минути един път в месеца не мисля че искам много. И при мен уж мериха гънката, само дето аз не разбрах кога и как - и как да съм спокойна с такова отношение.

# 227
Лекси благодаря за из4ерпателната информация. Аз живея в малък провинциален град и тук още никой не ми е споменавал за такъв вид преглед. Аз като ми взимаха кръв не бях закусвала ,но предната ве4ер си бях хапнала едно пар4е руло ,което беше доста сладко и може то да е дало отражение върху кръвната захар. Ще видя ,като отида в понеделник какво ще стане.
Аз снощи си легнах в 21.30 4аса  (половинката беше на работа) и си викам тази нощ ще се наспя,още пове4е днес съм на работа , оба4е по едно време се събуждам - лошо ми ,корема ми все едно се е схванал - много неприятно. Досега не ми беше ставало лошо нощем. Днес изобщо не съм в кондиция  Tired ,разсеяна съм и ми се спи  Tired . Незнам как ще изтрая до 20.00 4аса  ooooh!

# 228
  • sf
малеее, голямо затишие! как сте, добре ли сте? предполагам, че всички сте добре и сте на разходка в това хубаво време. аз да си призная адски ме мързи, май кръвното ми е паднало и едва си стоя на краката. зяпам тв, докато таткото е навън с детето.
усмивки за днес и дано се поразпишете по-късно!

# 229
Здравейте наистина днес е чудесно за разходки временце.
А след разходката и една слетобедна дрямка е добре дошла нали.

# 230
  • sf
да, аз тъкмо бях задрямала и един тъпак ми звънна на вратата да търси мъжа ми. ужас и сега ми е още по-кисело от сутринта.  smile3518

# 231
  • Sofia
И на мен ми е такова затова реших да си поправя настроението с един Агнес   chef  който вече се пече и сладко сладко ще си го хапна   Embarassed

# 232
  • София
Здравейте!
Аз бях малко хремава тези дни,но след неуспеха ми да си отпуша носа с витамин С се сетих за тампони напоени с малко ракия и чесън/гадно е но повярвайте помага мигновенно/не се шмърка само се поставят и седят там не повече от 3 мин.веднъж на ден.Това ми го препоръча уши нос гърло доктора в поликлиниката които е привърженик на хомеопатията.
Вчера ходих на зъболекар,почисти ми зъбния камък имам две пломби за смяна,но каза че няма как без упойка-надявам се да не се задълбочат много,от една седмица ми кървят венците и той ми каза да се жабуркам с вода за устна хигиена разредена с вода.
Накрая сложих и моя снимка в албума Embarassed
Лека седмица!

# 233
здравейте и от мен Simple Smile от миналата седмица пазех вкъщи лглото, защото и аз, като Гоца, бях хремава. слава богу, успях да се оправя с топли кърпи на носа и много чайове и лимони.
вие как сте, коремчета? на мен гаденето ми мина, но.... вече почти никой панталон не ми става Sad направо се втрещих като ги пробвах.... добре, че имам 1-2 ластични, в които още се вмъквам. скоро ще трябва да се ходи на пазар Wink
лек и успешен ден на всички от мен Simple Smile до скоро Simple Smile

# 234
zdraveite i ot men.mnogo vreme se 4udeh dali da pi6a no nakraq se prestra6ih.v na4alo na bremennostta ne mi be6e hi4 dobre.mnogo povra6tah i umirah za san.bqh kato parcal. Grinning
no sega ve4e gore dolu se poopravih.tova e ot men za sega.

# 235
  • Sofia
мами, я кажете как се лелкувате от настинки, че аз явно нещо сериозно съм лепнала и от събота съм с болки в гълото. взех си стрепсилс, но подобрението е почити никакво. пия и чайчета с мед.
днес даже ще си тръгна на обяд от работа, защото не искам да рискувам да става по-лошо.
благодаря ви предварително!

# 236
  • sf
здравейте! и аз имах хрема и все още имам малко. на мен в аптеката ми дадоха едно хомеопатично за смучене , Коризалия, май беше. от време на време ефизол, ако много ме боли гърло. много чай , бля,  Sick, лимони и т.н.
сетих се , че преди време си слагах малко памук в ушите , напоен с ракия за отпушване на носа, ама дали имаше ефекте- не помня  Embarassed
това от мен, бързо оздравяване.
и моля, ако някоя мама се сдобие с хубави дрешки, нека сподели откъде и колко струват!

# 237
Здравейте и от мен! Тези два дни се чувствам човек, преди това имах невероятно главоболие дни наред, гадене, връщах храната по пет пъти на ден, нямах никаква енергия, неможех да стана от леглото. Но сега съм наистина много добре, все едно съм друг човек. Тази седмица в четвъртък ще отида да ми направят картон и ще пусна сигурно изследвания.
 Вече почваме да се оглеждаме за обзавеждането на детската стая, страхотни емоции ни предстоят, момичета! Hug

# 238
Аркси, когато бях болна докторицата ми даде Осцилококцинум ( имах и малко температура). Освен това понеже бях и хремава си капах с капкомер течен витамин С в носа ( от ампули). Учудващо ми помогна.
Оправих се за няма и 3 дни.

# 239
И аз съм болна,ужасно гадно се чувствам.Имам хрема,кашлям като дърта пушачка и ако до утре не се оправя с чая и лимоните ще трябва да посетя доктор.Чудя се откъде ме е хванал тоя вирус като цял ден седя в нас.Дано да минава,че хич не е приятно.
Борианна не е ли рано да се оглеждаш за обзавеждане?Мен все ме е страх да купя нещо все още.
На всички които гаденето е минало-Честитооо!Аз немога се похваля със същото-гади ми се и всичко ми мирише на гадно.Дано да минава вече,че не се понасям такава лигла.
Лек ден на всички.Много сме неактивни напоследък,но дано всички да са добре. Hug

Общи условия

Активация на акаунт