Коледа, подаръци и радост носи, чакаме си ЮЛСКИТЕ бебоци

• 12 268
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от мен!
Аз все още си повръщам и няма изгледи да спира това поръщане.
Donsyy,и аз започнах да се оглеждам за някое панталонче,но това което видях или ще ми е малко или голямо,засега само ще се оглеждам дано си намеря нещо което да ми стане.
На болните бързо оздравяване!
За отпушване на носа ми бяха казали солена вода се капи в носа(малко е гадничко),но също помага.
Лек ден!  bouquet  

# 241
Здравейте момичета ,как сте понеделнишки и то вече нормална работна седмица?
Аз за сега съм добре ,но след малко ще ме хване сънната болест smile3507,не че сега ме е пуснала,но просто е по поносимо, но след 13.30-14.00 часа положението е критично.
Събота и неделя вкъщи почти нищо не успях да свърша,само гледах да си полегна, направо не мога да се понасям такава smile3518.Имам чуството, че ако започна да пия някакви витамини, няма да се чусвам така при първата си бременност пиех от самото начало и нямах никакви проблеми,като отида на док  ще попитам.
При вас как е ,има ли някой на който да са му преписали витамини?

# 242
Здравейте мами и от мен  Grinning

Гледам питате за витамини - и аз още не взимам освен фолиевата, но сега на 15 съм на преглед и трябва вече да ми я спрат и да видим какви витамини ще ми предложи.

Междувременно се консултирах с представител на Aqua Source и си поръчах продуктите, които са подходящи за месеца, в който съм. От утре започвам и тях. Това е за сега. Не мога да понасям само месото засега. Аз и преди не му бях фенка, но сега само като го надуша отнякъде и ....

Айде лек ден за сега  bouquet

# 243
Здравейте!Явно тая седмица всички сме се чувствали некомфортно.Добре,че времето е хубаво и сме повече навън!При мен малко ми се гади,а от безсънието настроението ми спада,което е пагубно за мен,защото заради детето немога да си позволя да съм нервна,после се чувствам виновна.А и няма кой да ме търпи такава!Дано слънчето ни зареди с позитивна енергия!Бима,били споделила какво ти препоръчаха да взимаш?Мерси!

# 244
  • Sofia
r0ksi, осцилокоциума е много добра идея - бях забравила, а и вкъщи мъжо явно го е изпил. сега ще изтичам да си купя. то за беда се оказа, че половината ми колеги са нещо болни и само кашлят. мъжо (понеже работим заедно) ми се кара и казва да си ходя вкъщи - може би това и ще направя.
за витамини - на мен лекарката ми препоръча на HIPP - витамини за бременни - в тях има и фолиева. иначе знам че MULTITABS също могат да се пият от бременни. и все пак най-добре е да питате лекарите си, защото витамините повишават апетита ....

# 245
Явно има някаква епидения измежду нас newsm78
И на мен ми е доста гадно Sick Глава боли, кръвно пада /аз без това съм с ниско  Sick/. И аз събота и неделя гледах само как да си полегна - направо карката не ме държаха.
dess76 и аз съм така с дрешките. Само че аз съм си шишкава и трудно си намирам дрехи, а сега направо ме е страх да тръгна по магазините.  ooooh!
 Е наоплаквах ви се, дано поне ми олекне  Hug
А как завиждам на тези, при които гаденето е приключило  Rolling Eyes
Хайде като си поопарвя настроението пак ще пиша   bouquet

# 246
  • Бургас
Аркси аз по коледата бях хремава и ме болеше гърлото. От аптеката ми препоръчаха едни хапчета за смучене от серията "зелен доктор" мисля че се казваха Новосепт. Непрекъснато си режех по едно тънко резенче лимон и в устата Tired изсмуках някъде около два лимона. Чай от лайка и липа, лайката е антисептична, а липата сваля температурата - това от лекарката на малкия го знам. Ами гърлото ми мина за около 2-3 дни ама хремата или по-точно запушения нос си го влачех по дългичко. Вече щях да си капя капки лук да не развия пак синузита ама ми мина и без него. Милото ми беше направил и мед с орехи за кашлица и подсилване ама пусто  Sick и само малко опитах. Успех и да се оправяте бързо.

И мен ме ядоса колежката, ама какво да я правя и аз и се поразвиках и и тряснах вратата на всичкото отгоре и милото ми и той беше в офиса, ама мълчи и се спотайва че пусти хормони и той ще вземе да го отнесе.

Последна редакция: пн, 08 яну 2007, 16:18 от 6u6on4eto

# 247
  • София
Здравейте и от мен
Ние бяхме сватбари в събота и после цял ден в неделя здраво спинкане, ама нещо като недоспала се чувствам....
Иначе утре сме на доки, стискайте палци, че нещо пак съм се попритеснила че много малко ми се гади за разлика от преди и гърдите почти не ме болят... Дано всичко е наред! Praynig Praynig Praynig
Утре трябва и да ни регистрират ако всичко е ок и да направим изследвания някакви (на някои от вас вече са правени такива доколкото чета).

За болните съжалявам много че има толкоз много болни. Знам за осцилококцинума както каза Рокси, а утре мога да питам и за други.

Там-там не съм забравила за твойта докторица ама нямаше кога  Peace
Всички ли сте регистрирани вече- май само аз не съм, а  Embarassed?

Поздрави на всички и пак- стискайте ми палчета коремчо да е добре! Praynig

# 248
  • sf
аз започнах да пия витамини още когато разбрах, че съм бременна. според мен трябва отрано да се почват, все пак бебо се оформя, а и защо да дърпа от твоя организъм. фолиевата киселина се пие до 22-23 седмица. така ми казаха сега, а и първия път я пих там някъде.

# 249
На мен ми изсписаха витамини о,мами  миришат на шоколад пия ги от 1 месец  не  знам дали е от тях но взех доста да пълнея

# 250
  • Стара Загора
Здравейте, момичета!

И аз изкарах грипа точно по празниците оправих се с осцилококцинум и едни капки самоделка от запарка от лайка и малко сол. Капките дразнят но са ефикасни досега не ми се беше случвало хрема да ми мине за два дни. Прави се запарка от лайка като за чай а солта вътре да е около 9%.

За витамините и аз искам да пия. Но проблема е 4е не мога да пия В12 и лекарката ми каза да не пия никакви. Кажете ми на вашите какво пише съдържат ли B12 и в какви дози?

Дано не стана много дълъг постинга, но искам съвет. Не съм казала на най-добрата си приятелка 4е 4акам бебе и незнам как да го направя  ooooh!. Проблема е 4е тя не може да забременее от няколко години и много добре знам 4е хубавичко ще си попла4е покрай моята радост. Ох все някои ден трябва да го направя, но неискам да й бъркам в раната ......... Посъветвайте ме нещо моляяяяяяяяя!

# 251
Пак съм тук  Laughing
Не съм си пооправила настроението, даже по-зле. Мъжа се обади че ще трябва да го чакам до 8 в офиса  Confused. Нали съм като принцесите само с кола мога да се придвижвам и няма как стоя си и чакам Sad
elpetтъкмо се чудех къде изчезна днес, а то си била следсватбена Wink. Не се коси за докторицата, ако се сетиш тогава Hug И какви са тия мисли дето ти се въртят в главата?!? нали скоро ходи на доктор и ти казаха да не се притесняваш и че за сега нещата са  наред?
Стискам палци и утре да кажеш как е минало  Hug
А за витамините аз пия само фолиева киселина и от време на време от разтворимите витамини на Супра вит. Доки каза че е достатъчно newsm78
kONI мисля че трябва да кажеш на приятелката си по-скоро. При мен е подобно положението само че със сестра ми. Но аз и казах на нея първо. Наистина разплака се още по-телефона. Не и е лесно. Но ако знаеш сега как се радва  Hug

# 252
о,мами- всяка капсула съдържа:
800 мг витамини,минерали и микроелементи.
chrom,biotin,calcium1,b-carotin,magnesium,selenium,vitamin e,vitamin d3,zinc,vitamin b1,vitamin c,pantontentic,cooper,iron,folic acid,manganese,niacin,iodine,molybdenum,vitamin b2,vitamin a,vitamin b6.
милиграмите не съм ти ги писала

# 253
Кони,аз също съм в твоята позиция.Незнам как да кажа на приятелката си,че чакам второ.След като тя се омъжи преди мен и преди мен започна с опитите,но досега нищо,а аз вече чакам второ.Просто думи не намирам как да й кажа,а и все нещо става,че не се виждаме и все по-телефона и компа си общуваме.Но съм решила,че ще й кажа като се видим лично.

# 254
  • sf
и ние така с едно приятелско семейство- жената вече два пъти направи спонтанен аборт, а ние второ чакаме. трудно ми беше когато им казахме и уж между другото го подхвърлих. кофти им стана, даже не сме се чували оттогава, ама какво да се прави- никой не е виновен за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт