Термин март 2023 тема номер 7

• 41 139
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
В 34+2 съм и не сме започнали с тоновете. И двамата доктори, при които ходя казаха, че ми е рано още. На следващия преглед ще съм в 35 ++ г.с. и отново ще попитам Simple Smile

# 166
Тонове в Майчин дом докато лежах имах и само ми викаха,не става настрани,ти си малка седмица 😀 ,много шава бебето и се губеха. Та лежах по гръб,аз се задушавам,та си беше мъка.

Иначе от 36-та са моите,ако стигна до там живот и здраве,на шести февруари съм и дано може да съм настрани,че вече ужасно ме задушава, въобще не лежа по гръб. И с предните две бременности бившият ми АГ казваше от 36,просто аз раджах тогава и имах едни само. 😀

# 167
Аз започнах вече с тоновете 34+
 Друго исках да ви питам. В тоя багаж за болницата някакви дрехи трябва ли да си взема освен тези за изписването. Или само нощници

# 168
Да се отчета от днешния преглед - в 33 г.с. и 3 дни измериха бебка 2100 гр. При мен тоновете ще започнат да ги правят от другия петък. Явно на последния преглед не съм разбрала и си мислех, че днес ще имам. Шийката и кръвотоците са добре. Девойката си е разположена с главата надолу. Плацентата е втора степен.

Xrisi.i, трябва да провериш в болницата, в която ще раждаш, какъв им е списъка, какво изискват да си носиш. Всичко извън него е по-скоро по твоя преценка. Аз не мисля да вземам много неща. След раждането предполагам твоят мъж или някой друг ще могат да ти донесат нещо допълнително, което се окаже, че ти е необходимо.

# 169
Аз започнах вече с тоновете 34+
 Друго исках да ви питам. В тоя багаж за болницата някакви дрехи трябва ли да си взема освен тези за изписването. Или само нощници
Вижте на сайта на болницата ви дали не пише. Или ако има групи тук или във ФБ да ви кажат конкретно.
Иначе, ако няма никъде информация, вземете си халат/жилетка, нощница/сутиен за кърмене, джапанки/чехли, топли чорапи, тоалетни принадлежности+кърпа за баня.

# 170
Благодаря за отговорите за багажа за болницата.
В 34+5съм и от час ме боли корема и обхваща кръста или бъбреците не мога да определя , болката е тъпа а не остра. Но не мога да си намеря място никак не ми е удобно да стоя. Не знам от какво е и защо е. Бихте ли споделили ако някоя мама е минала през това

# 171
  • София
Хриси, възможно е да са контракции. Според мен е добре да се чуеш с проследяващия те АГ.

# 172
Xrisi, в моята болница изрично обясниха на лекциите , че при много често дами с болки се оказват с болки от запек, но! Така както го описваш да отива към кръста бих минала през най-близкото спешно, за по-сигурно
В 34+5съм и от час ме боли корема и обхваща кръста или бъбреците не мога да определя , болката е тъпа а не остра. Но не мога да си намеря място никак не ми е удобно да стоя. Не знам от какво е и защо е. Бихте ли споделили ако някоя мама е минала през това

# 173
Xrisi, в моята болница изрично обясниха на лекциите , че при много често дами с болки се оказват с болки от запек, но! Така както го описваш да отива към кръста бих минала през най-близкото спешно, за по-сигурно

Не мисля ,че е запек.. зашото нямам проблем с изхождането... проблема е ,че днес съм сама ММ е на около 2 часа път от мен. А проследяващата ми е в друг град. Най- близкото спешно ми е на около 20км. Но ако се наложии ще се закарам сама..

# 174
Аз съм цяла бременност с болки в кръста и корема менструални болки☘

quote author=Xrisi.i link=topic=1518628.msg45931019#msg45931019 date=1674844941]
[/quote]

# 175
Хриси и а цяла бременност имам болки. Въпросът е ако вземат да стават болезнени и регулярни плюс втвърдяване на корема- това е контракция. Напоследък моите болки са придружени от болки в костите поради подготовка на тялото, растежа на бебчето. Ако все пак продължава звънни поне по телефона  на твоя лекар преди да шофираш в такова състояние.

# 176

Не мисля ,че е запек.. зашото нямам проблем с изхождането... проблема е ,че днес съм сама ММ е на около 2 часа път от мен. А проследяващата ми е в друг град. Най- близкото спешно ми е на около 20км. Но ако се наложии ще се закарам сама..
Хриси ,как си ? Всичко наред ли е с бебо и теб. От вчера те мисля . Дано да сте добре ! 🌷

# 177
Здравейте момичета , изпих една но шпа и след час и нещо ми поотмина и съм заспала. Днес съм добре. Благодаря ви.
Не знам на какво се дължеше , явно контракции.

# 178
Здравейте момичета , изпих една но шпа и след час и нещо ми поотмина и съм заспала. Днес съм добре. Благодаря ви.
Радвам се ,че всичко е наред 🌷 И между другото съм в същата седмица като теб само съм с 1 ден по -напред 😁😁 и за да ви разсея искам да ви покажа мойте други две любови 🤣🤣🤣

# 179
Хриси - радвам се, че си добре☘🙏

Танюша и аз се опитвам да кача снимка, но не ми се получава😂
Много са хубави, обожавам кучета☘❤
И ние имаме един малък звяр😂 - мини йорки😂😂 много е добричък, но много лае 😕
Бебко като порасне малко ще го разнася из цялата къща😂😂
quote author=Танюша @ link=topic=1518628.msg45932840#msg45932840 date=1674899785]
Радвам се ,че всичко е наред 🌷 И между другото съм в същата седмица като теб само съм с 1 ден по -напред 😁😁 и за да ви разсея искам да ви покажа мойте други две любови 🤣🤣🤣
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт