Термин март 2023 тема номер 7

• 41 147
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Тази нощ ми се случи същото - менструални болки, нямах стягания по време на болките, но при мен отиваха към десния крак. Иначе си имах от време навреме стандартните стягания, без болка. Обаче и аз пих Но-Шпа и съм заспала към 5. Имам и проблем точно с ходенето до тоалетна, та може и това да е причината. Днес съм на киви и сушеби сливи Simple Smile
BBB, страхотни кучовци! Много обичам кучета под всякаква форма - малки, големи, всякакви. Оставям тук и нашия звяр.

# 181
Тази нощ ми се случи същото - менструални болки, нямах стягания по време на болките, но при мен отиваха към десния крак. Иначе си имах от време навреме стандартните стягания, без болка. Обаче и аз пих Но-Шпа и съм заспала към 5. Имам и проблем точно с ходенето до тоалетна, та може и това да е причината. Днес съм на киви и сушеби сливи Simple Smile
BBB, страхотни кучовци! Много обичам кучета под всякаква форма - малки, големи, всякакви. Оставям тук и нашия звяр.

😍😍 леглото е любимото място на мойте калпазани 😁😁

# 182
Здравейте, момичета. Аз напоследък съм с почти постоянни болки. Заради шийката не пия но-шпа почти,а като пия не минава винаги и така знам,че са от хернията. Днес съм в 34+5,все повече се чудя дали ще стигна до деветия месец. 8 дни без да броим днес.  И моите от хернията слизат по крака,мъка са си , постоянно да те боли, но с малкия бяха и повече. Сега съм само 61 кг,тогава родих 70 кг,все пак за хернията малко кг са добре.

Хубав уикенд!

# 183
Колко много кучовци имало в групапа,суперрр.Как ли ще се оправяме после с разходките с тях и бебетата 😀

# 184
Колко много кучовци имало в групапа,суперрр.Как ли ще се оправяме после с разходките с тях и бебетата 😀

Разходката е единственият момент, когато съм сама. С нетърпение я чакам всяка сутрин и особено вечер. Нищо не може да се сравни с момента, в който излизам в тъмното САМА след цял ден с бебе вкъщи Grinning Е, сега с две деца сигурно ще се налага да взимам поне едното.

# 185

Да ви кажа честно аз не ги разхождам . 1во- имаме голям двор в който лудеят много и 2ро- тук хората са лоши, хвърлят отрова навсякъде и не смея да ги извеждам 😔😔

# 186
САМА...ако таткото е вкъщи и гледа бебе,а моя работи мнооого и от сутрин до вебер съм сама,та ми е много притеснено,но ще се нагодим,не съмединствената с куче и бебе

Разходката е единственият момент, когато съм сама. С нетърпение я чакам всяка сутрин и особено вечер. Нищо не може да се сравни с момента, в който излизам в тъмното САМА след цял ден с бебе вкъщи Grinning Е, сега с две деца сигурно ще се налага да взимам поне едното.

# 187
Здравейте, момичета. Един ден не чета и темата пълна 😁
Гледам, че се е отворила тема за ражданията и че вече има насрочени дати, което много ме радва и вълнува. Моята лекарка каза на предишния преглед, че нямаме причина засега да не раждам нормално. В понеделник пак съм съм на преглед да видим дали не е настъпила някоя промяна. Но след всичко до сега съм съгласна на каквото каже.
Относно болките, аз даже май бях писала в темата, имах и аз подобни посред нощите. Пих две таблетки но шпа и се оправиха нещата. Вече започваме да получаваме и подготвителни контракции, което си е изцяло в реда на нещата. Аз единствено следя за цикличност и ако вземе вече да ме боли много, ще ходя да ме видят. Но засега се държим на положение с мъничето 😊

# 188
  • Видин
Ехаа явно имаме доста домашни любимци 😊 много ви е интересна предстоящата реакция на кученцата, при появата на бебчета😊 ние сме с Пекинез, който е привързан повече към мен. Не, че не се радва на мъжа ми като се прибере и когато е вкъщи, ноо аз съм си аз 😀 не ме изпуска от поглед. Ние сме в къща, та пропускаме разходките🤭

# 189
САМА...ако таткото е вкъщи и гледа бебе,а моя работи мнооого и от сутрин до вебер съм сама,та ми е много притеснено,но ще се нагодим,не съмединствената с куче и бебе

Със сигурност ще се справите. Дневният ред се подрежда от самосебе си. Аз бях много притеснена, като чакахме първото дете, как ще се оправим с куче и дете, но нещата се нареждат в движение всъщност. А моето куче две години беше в депресия след раждането, промвни си корвнно отношението към мен. Още не харесва дъщеря ми, а тя, милата, голяма любов към него. Пък ето, съжителстват си двамата. Сега Роши сигурно ще пошучи удар, като види още едно бебе Grinning

# 190
  • В твоето съзнание...
Подхванали сте любимата ми тема и понеже днес по моите разбирания влизам в 8мия месец, прикачам в скрит текст снимка на пупа и на куджо.
Скрит текст:

# 191
Много ще мине интересно после да споделите клипчета на срещата между кучето и бебето. Дано някой реши да ни покаже ☺
Сега да сондирам мнения за две неща, които чух от старите практики. Едно време слагали по едно кристалче калиев перманганат във водата при къпане и другото - яйце. Имате ли представа за тези практики, особено за яйцето?! Айде другото е за дезинфекция.
Също въпрос към раждалите вече, трябва ли конкретно превръзки за след раждане да се ползват или може примерно най-големите Always? Кои са за предпочитане? И изобщо тази малко обсъждана тема, но какво и колко тече след раждането? 😳

# 192
Тези стари обичаи за мен са абсурдни,този калиев пер.изгаря кожата ако изтървете количеството,а това със суровото яйце пък ми е абсурд,нито ще посолявам ,нито яйца ще слагам.На всички лекции акушерките умоляват да не се правят тези неща вече.Дори мазането с маз ,защото животните сега приемат антибиотици,хранят се с химии и така де,аз съм против Simple Smile

Много ще мине интересно после да споделите клипчета на срещата между кучето и бебето. Дано някой реши да ни покаже ☺
Сега да сондирам мнения за две неща, които чух от старите практики. Едно време слагали по едно кристалче калиев перманганат във водата при къпане и другото - яйце. Имате ли представа за тези практики, особено за яйцето?! Айде другото е за дезинфекция.
Също въпрос към раждалите вече, трябва ли конкретно превръзки за след раждане да се ползват или може примерно най-големите Always? Кои са за предпочитане? И изобщо тази малко обсъждана тема, но какво и колко тече след раждането? 😳

# 193
Относно превръзките, има превръзки специално за родилки. Съветвам да си вземете плътни, дълги и без крилца. Ако имате епизиотомия, крилцата дразнят. Първите дни течението е доооста обилно, след това аз съм си взела нощни макси на Либрес. Always май са копринени, а в този случай са най-удобни и хигиенични памучните превръзки. Либрес са памучни, както и тези за родилки.
Момичета, аз преди малко оправих багажа Simple Smile Да си стои там до вратата.

# 194
Какво тече и и колко е строго индивидуално. С първото ми дете около десет дена имах адски много лохии и после понамаляха. С второто имах все едно по-обилен цикъл само три дена.
Относно двата метода посочени по-горе, не съм за, но лично аз съм слагала сол и съм мазала с мас- пречистена домашна. С първото дете след като боледуваше страшно  много, маста и съветите на баба ме спасиха. Разбира се е въпрос на лично мнение и най-вече да не ти се налага.
Та като говорим за мазане, в Нотино има много намаления на Мустела. Аз снощи най-накрая се престраших и поръчах няколко нешща.

Общи условия

Активация на акаунт