Термин март 2023 тема номер 7

• 38 023
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Nicole , стомахът как е - ти кога беше на кръчма с колегите - да не е нещо от храната?
Температурата имаш ли?
Утре ако не си по-добре задължително се обади на АГ , и да пишеш после,

Кой още спомена болки - Мер? - бързо да минават 🤗
Лора, и на теб кратки безпроблемно контракции,
Ирна, как си?

Аз днес съм с ужасно гадене, не мога да стана от леглото... нищо не мога да хапна, едвам се насилвам и да пия вода с лимон Pensive

# 466
Люси, благодаря,че питаш. Аз се включих преди обяд. 😀 Вече съм много изнервена,все ми се вие свят,уж ставам повече,че като разбрах,че бебето е високо се изплаших,ако не се смъкне какво ще правим. Но пък като ме стегне или заболи бягам към леглото. 😀 Днес ме ядосаха много децата, то не е само днес,де,но днес явно повече и ме боля корем,но мина. В понеделник съм на преглед и тонове, надявам се моят миньон да е доближил 2.400,ще съм точно в 36 седмица. Като чета мерките на вашите,явно аз ще съм с най-дребното бебе в групата. И така,не вярвам,че стигнах до тук и почвам да мисля даже и че пак ще родя с индукция,май и шийката не е толкова къса,с този песар е тъмна Индия,последно тази АГ каза,че не се вижда нищо,вика тук трябва да е,но то черно петно и измери 2.6,то ако е толкова съм отличничка. 😀

# 467
  • Варна
Nicole , стомахът как е - ти кога беше на кръчма с колегите - да не е нещо от храната?
Температурата имаш ли?
Утре ако не си по-добре задължително се обади на АГ , и да пишеш после,

Кой още спомена болки - Мер? - бързо да минават 🤗
Лора, и на теб кратки безпроблемно контракции,
Ирна, как си?

Аз днес съм с ужасно гадене, не мога да стана от леглото... нищо не мога да хапна, едвам се насилвам и да пия вода с лимон Pensive
Стомаха не ме боли, само ужасно ми се гади, но не мога да повърна.
На механата бяхме на 31.01, няма да е от храната, но и аз се чудя на какво може да се дължи. Температура също нямам, но май и на мен ми се вие свят, като замаяно едно, знам ли ...

# 468
Момичета, днес бях на преглед при моята докторка, бебчето се е обърнало 🙏🏻. Говорихме за дата за секцио и тя ми каза, ако искам на 02.03, но аз тогава ще бъда в 37г.с+3 дни...рано ми се вижда(18 дни преди термин), но каза предвид контракциите, надали ще стискам повече и ще ми сложи инжекции дексаметазон. Попитах я дали не може на 06.03 поне тогава ще бъда в 38 г.с. При някоя друга има ли толкова рано назначено секцио?

# 469
Ох за болките понякога минути, понякога с часове ме държи болка ниско долу, дори като лежа 😖
Лекцията за кърменето ще е присъствена в Стара Загора, хотел Сити. Аз трябва да лежа, но така ми се ходи да чуя нещо.. да излезна от леглото, въпреки ме вече ми още по-трудно дори из нас да се движа.
Заредих се с цикатрадина за хемороидите , дано ги овладея.

# 470
  • Видин
Ev_ 35+5😊

# 471
Момичета вие какви нощници купихте за болницата.Тези за кърмене изобщо не са ми симпатични ,а и цената им е доста висока и мисля да купя тип рокля с тънка презрамка,пак да се сваля лесно и да мога да си ги нося и после

# 472
Момичета вие какви нощници купихте за болницата.Тези за кърмене изобщо не са ми симпатични ,а и цената им е доста висока и мисля да купя тип рокля с тънка презрамка,пак да се сваля лесно и да мога да си ги нося и после

Аз си купих от тези за кърмачки. Взех си 2 едната с дълъг ръкав , а другата с къс и халат към нея. Не бяха много скъпи около 20лв едната

# 473
Онлайн ли,да ми пратиш да видя,или от физически магазин.Аз за под 40 лв не намирам,а три броя да купувам ми се свиди и за нещо което не ми е хубаво 😀

Аз си купих от тези за кърмачки. Взех си 2 едната с дълъг ръкав , а другата с къс и халат към нея. Не бяха много скъпи около 20лв едната

# 474
И аз си взех от тези за кърмене 2 бр., но от момиче - втора ръка. Тези само за болницата. В нас ще си нося каквото ми падне - потници, бюстиета, халат.. Вкъщи всичко мога да облека и съблека, докато в болницата трябва да е практично.

# 475
Онлайн ли,да ми пратиш да видя,или от физически магазин.Аз за под 40 лв не намирам,а три броя да купувам ми се свиди и за нещо което не ми е хубаво 😀

Едната е от физически магазин , а другата мисля ,че беше този сайт 

# 476
Моите са от първата бременност, пак от тези за кърмене,едната с дълъг ръкав,другата без,ще са ми ужасно широки, защото в момента съм в над 16 кг по-малко от тогава,но ще ги нося някак. 😀

# 477
Добро утро дружина ❤
Нощничките всъщност са супер удобни особено за мами които  които мислят да кърмят. В нета можеш д а намериш доста интересни варианти  под 40лв. При тях удобството е преди красотата, но така стоят понякога нещата за мама 😀
Събуждам се горе долу наспана и пия кафе. Много се чудя въобще да ходя ли на лекцията, май ще пропусна, че с моите болки вчера 😒
Осъзнавам колко много стм сви чукнала мъжете у дома да правя всичко домакинско аз и сега им е тегаво … и на мен ми става тегаво. Отделно мисля за смяна на професията или по-скоро фирмата след майчинството. Много ми се иска да си работя хоум офис. Моята фирма сега уж даваше възможност, но като се наложи да си лежа бързо смениха мнението и това доста ме разочарова.
Хубав уикенд на всички ви 🤗

# 478
Хриси, в коя седмица си? Аз в 35 и тази нощ в 4:00 се събудих също от силни болки тип менструални с контракции. Засякох 3 броя и съм заспала. Също си мислех дали да не будя мъжа ми. От безболезнените през деня също имам все повече.
Здравейте момичета. Снощи се събудих от силни болки като менструални. Държаха ме около 40мин. И си викам ..крайй раждам сигурно:joy: бях на път да събуждам ММ да ме кара в болницата Joy ами минаха , не съм родила още.. ама паника , хаха.
А за раждането уж искам нормално да родя ама много ме е страх , напоследък мисля си ако беба не се е обърнала сигурно ще е секцио ,обаче няма да искам пълна упойка ..много ме е страх от нея.

# 479
Хриси, в коя седмица си? Аз в 35 и тази нощ в 4:00 се събудих също от силни болки тип менструални с контракции. Засякох 3 броя и съм заспала. Също си мислех дали да не будя мъжа ми. От безболезнените през деня също имам все повече.
Здравейте момичета. Снощи се събудих от силни болки като менструални. Държаха ме около 40мин. И си викам ..крайй раждам сигурно:joy: бях на път да събуждам ММ да ме кара в болницата Joy ами минаха , не съм родила още.. ама паника , хаха.
А за раждането уж искам нормално да родя ама много ме е страх , напоследък мисля си ако беба не се е обърнала сигурно ще е секцио ,обаче няма да искам пълна упойка ..много ме е страх от нея.

Понеделник влизам в 9ти месец. Аз сега само усещам срязващи болки отдолу от време на време

Общи условия

Активация на акаунт