Термин март 2023 тема номер 7

• 37 890
  • 745
  •   2
Отговори
# 480
  • В твоето съзнание...
Привет съботно и от мен Simple Smile

За нощничките - на мен ми дадоха една назаем, но искам да взема още една.
Тук има най-простия вариант на доста прилична цена, като тези поне на снимката са с тик-так копчета, което ми се вижда по-удобно от обикновени.
И две обяви от OLX (за нови, неизползвани) -
цък
цък
Но честно казано много се чудя дали да не инвестирам в една такава на Сгушени, защото с ципче ми се вижда най-удобно, а пък и ми харесва как изглежда.

Ирна няма лошо да са ти широки, аз като гледам тези болничните, които ги раздават по частните са доста големички.

За дълъг и къс ръкав, бих заложила само на къс, в случай че имам абокат повече дни.

Cat, Xrisi, струва ми се, че е нормално вече да имате подготвителни болежки. Идването на бебчетата си е близко. Сигурна съм, че всичко ще е наред. Ако нещо ви притеснява много, винаги е добра идея да идете в спешен кабинет, за да ви успокоят и обяснят. Но ако са си контракции, трябва да станат доста регулярни, за да е раждане.

# 481
Добро утро и от мен 🙂

Относно подготвителните контракции и аз вече имам такива понякога, но слава богу за момента безболезнени. Все по-често през деня ми се случва за кратък интервал от време да имам стягне на корема, билката която изпитвам е само в срамната кост и то вече при всяко ставане, лягане или обръщане в леглото и е много неприятно 😐.. На някоя от Вас случва ли се? Вече се чудя да се притеснявам ли..

Относно нощниците за кърмене аз имам 2 с къс ръкав, които са ми от предното раждане, вече ще станат 5 години, но смятам да си използвам тях. В болницата е доста топло и само за коридор/разходка е нужно нещо за отгоре и ще взема някоя жилетка 🙂

Да се запиша и с предстоящите прегледи - на 17.02.23 - женска консултация + първи тонове
На 01.03.23 - на частно / доплер и биометрия

Хубава събота от мен и успех на всички мами с болки или неразположения 🙂

# 482
Nicole , стомахът как е - ти кога беше на кръчма с колегите - да не е нещо от храната?
Температурата имаш ли?
Утре ако не си по-добре задължително се обади на АГ , и да пишеш после,

Кой още спомена болки - Мер? - бързо да минават 🤗
Лора, и на теб кратки безпроблемно контракции,
Ирна, как си?

Аз днес съм с ужасно гадене, не мога да стана от леглото... нищо не мога да хапна, едвам се насилвам и да пия вода с лимон Pensive
Стомаха не ме боли, само ужасно ми се гади, но не мога да повърна.
На механата бяхме на 31.01, няма да е от храната, но и аз се чудя на какво може да се дължи. Температура също нямам, но май и на мен ми се вие свят, като замаяно едно, знам ли ...
Не искам да те плаша, но отиди на лекар. Може да е накакъв вирус и какво ли още не. Аз от 4 дни съм в болница, на системи със същите оплаквания. Просто съм много зле и зарадибтова не пиша. Като ми просветне малко ще дам повече подробности.
Пазете се момичета. Много е гадно!

# 483
Момичета вие какви нощници купихте за болницата.Тези за кърмене изобщо не са ми симпатични ,а и цената им е доста висока и мисля да купя тип рокля с тънка презрамка,пак да се сваля лесно и да мога да си ги нося и после
Аз се поинтересувах доста и изводите са, че тези най-често срещаните с копчета не са най-удачният и удобен вариант, особено като си сънен и е тъмно да закопчаваш и откопчаваш толкова копчета. С тези със замятане отпред било най-лесно и удобно. Аз си взех от Сгушени една със заметка и една в комплект с халат, която като сутиените за кърнеме се откопчава при захващането, то тя всъюност е горе с много разтеглив ластик и изобщо не мисля, че ще има нужда от разкопчаване, само смъкване надолу. Аз лично намирам всички нощни и домашни дрехи с дълъг ръкав за крайно неудобни - нинаги са ми мокри ръкавите Grinning Сутрин като отидеш на мивката или като миеш зъбите и т.н. Просто не е за мен...
Ето визуално:
Това е втората, но моята е друг цвят: https://sgusheni.com/produkt/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%bb%d0%b … bc%d0%b0%d1%87-5/
Първата е такъв тип, пак друг цвят:
https://sgusheni.com/produkt/%d0%bf%d0%b0%d0%bc%d1%83%d1%87%d0%b … b5%d0%bd%d0%bd-2/

# 484
  • Варна
И аз тази сутрин влязох в болница. На системи, обезводних се, започнах да повръщам малко след като писах и така до тази сутрин в 4, нямах сили дори да се надигам да повръща. Не мога да пиша много, защото съм от телефона.
Пазете се

# 485
И аз тази сутрин влязох в болница. На системи, обезводних се, започнах да повръщам малко след като писах и така до тази сутрин в 4, нямах сили дори да се надигам да повръща. Не мога да пиша много, защото съм от телефона.
Пазете се

Всичко ще е наред. Бързо оздравяване Hug

# 486
Добро утро и от мен ,мили дами 🌷 Пожелавам бързо оздравяване на болните мамми ,всичко ще е наред . Както казва ММ много мина малко остава ,ние сме силни и ще се справим ❤️ Официално и аз от днес съм в 9ти месец . На 9ти съм на преглед ,не съм виждала бебето от почти месец и ми е домъчняло . Нямам търпение 🥰🥰🥰 И ще обсъдим раждането окончателно и ако ще е секцио направо дата да измислим . Ако ли не здраве да е 😁😁 И не се плашеше от раждането,колкото повече го мислите ,толкова по -негатовни мисли и тревоги има , а от там идва и неспокойния сън. Всичко ще е наред ! Прегръдки на всички 🥰🌷🌷 А и да не забравя попаднах на един сайт с пижами по бюджетни ,пращам линк . Аз не съм купувала ,взела съм само сутиени за кърмене . На милото вече му е лошо от мен хахаха . Вика с тоя багаж все едно отиваш за месец на почивка 🤣🤣🤣🤣https://www.pipilota.bg/noshtnitza-za-karmachki-v-sivo-sas-sin-k … -aplikatziia.html

# 487
Кога мислите да перете дрешките и ще ги гладите ли или в сушилнята ? Аз се чудя дали да не започна по- малко от понеделник когато влизам в 36г.с

# 488
Аз вече изпрах първата пералня,сгънах ги,сега втората ще се простира. Нямаме сушилня,няма и да гладя,само комплектът за изписване. После ще има и още,но това,което е изпрано е напълно достатъчно за първо време.

Никол, бързо да се оправяш,сега видях коментара. ☘️

# 489
Кога мислите да перете дрешките и ще ги гладите ли или в сушилнята ? Аз се чудя дали да не започна по- малко от понеделник когато влизам в 36г.с
Аз още миналата седмица изпрах всичко, после през сушилня . Не съм гладила, да си кажа честно . И накрая в един вакумен плик и това беше 😁

# 490
Аз вече изпрах първата пералня,сгънах ги,сега втората ще се простира. Нямаме сушилня,няма и да гладя,само комплектът за изписване. После ще има и още,но това,което е изпрано е напълно достатъчно за първо време.

Ние бяхме с един и същ термин нали?

# 491

Да. Аз нали съм със скъсена шийка и малко разкритие,та трябва да съм готова все пак, макар че ми казаха последно,че бебето не е слязло,ама в понеделник сега пак съм на преглед и на тонове. И аз си имам болки често.

# 492

Да. Аз нали съм със скъсена шийка и малко разкритие,та трябва да съм готова все пак, макар че ми казаха последно,че бебето не е слязло,ама в понеделник сега пак съм на преглед и на тонове. И аз си имам болки често.

Дано всичко е наред. Аз събрах багажа ,че се изплаших с тея болки 2 дни. И си викам поне той да е готов. Аз пък съм във вторник на преглед и на тонове

# 493
Болните мами, да се оправят бързичко! ❤️ Явно пак си има някакви вируси. Аз от онзи ден, когато ме боля корема много не смея да излизам навън, то и по застудя така че седя в къщи. Купила съм си една нощница за кърмачки с копчета. Не беше скъпа, взех я от един магазин, но ще трябва още една, просто реших да изчакам да видя дали няма да ми трябва по-голяма като размер. Че бях в 7 месец, а то корема има още накъде да расте, да не се окажат всички малки накрая. Май от другата седмица ще гледаме за покупки, че нещо се стреснахме, че нямаме нищо и да не стане някоя изненада 😀. Гледах другата седмица в лидъл ще има бебешки неща, както сутиен и клинове за бременни. Може да ги разгледам и така това от мен. Пазете се момичета. ❤️

# 494
Цветито9104 не си само ти. И мен някъде от месец ме боли срамната кост като се обръщам или се заседя и таза също и докато се раздвижа е ужасно ..

Общи условия

Активация на акаунт