Раждане в МБАЛ ВИТА, София - тема 10

• 67 283
  • 887
  •   1
Отговори
# 795
Декември месец беше 2600лв затова предполагам цената е това:

# 796
А знаете ли каква е разликата между Пакет основен плюс оперативно и Пакет плюс оперативно? Имат разлика в цената

# 797
По-високата цена включва самостоятелна стая. На първата страница на тази тема са описани добре.

# 798
Много благодаря

# 799
Здравейте,
Моля за мнение за раждане със секцио при д-р Петър Игнатов в МБАЛ ВИТА.
Д-р Игнатов проследява бременността ни и сме с отлични впечатления от отношението и компетентността му.
Сега трябва да решим кой да води раждането.

# 800
Имам единствено наблюдения и мнение за д-р Богословова.

# 801

Взех ценоразписа днес от болницата. Надявам се, че е от полза Simple Smile

# 802
Супер от полза е Simple Smile Нещо в сайта не е написано по същия начин.

Да разбирам, че първите 4 са с избор на екип/лекар?

# 803
Да, виждам, че след тях си пише без избор. Толкова елементарно е написано, че чета по няколко пъти, за да се уверя Grinning

# 804
  • София
Здравейте,
Моля за мнение за раждане със секцио при д-р Петър Игнатов в МБАЛ ВИТА.
Д-р Игнатов проследява бременността ни и сме с отлични впечатления от отношението и компетентността му.
Сега трябва да решим кой да води раждането.

Аз раждах с него, Румяна. Само суперлативи мога да дам. Изключително подробно обяснява и дава свобода за избор, когато това е възможно. Не прилага натиск, но дава и препоръки, когато такива са необходими 😊

Чувствах се спокойна и в сигурни ръце. Много ми пасна като подход и отношение още от първия преглед и така си остана.

Пиши ми, ако имаш конкретни допълнителни въпроси. Мога и тук да пиша, ако ще е полезно за повече хора.

# 805
Привет,
Някой дали знае, ако родилката със секцио, няма да кърми, може ли да си иска обезболяващи инжекции през целия й престой в болницата (без да се ползват свещичките, а изцяло да е на инженции). И знаете ли с какво обезболяват т.е какви са аналгетиците?
Благодаря.

# 806
Привет,
Някой дали знае, ако родилката със секцио, няма да кърми, може ли да си иска обезболяващи инжекции през целия й престой в болницата (без да се ползват свещичките, а изцяло да е на инженции). И знаете ли с какво обезболяват т.е какви са аналгетиците?
Благодаря.

Родих през май, секцио. На мен не ми дадоха повече обезболяващи инжекции, освен предвидените, въпреки че ги помолих. Казаха, че могат да ми дават само свещички. Относно кърмене или не казаха, че всички обезболяващи са съвместими с кърменето.

# 807
На майката полага ли се безплатен преглед след ражданете или само на бебето?

# 808
Да, полага се. Аз ходих 1 или 2 пъти.

# 809
На майката полага ли се безплатен преглед след ражданете или само на бебето?

Да, аз ходих два пъти. Даже прегледите бяха в частния кабинет на лекарката, а не във Вита.

Общи условия

Активация на акаунт