Финал на филма.

• 6 460
  • 159
  •   1
Отговори
# 75
Ами защото реалността е такава. Човек тръгне ли да пише в бг мама, че подозира жена си, тя да трие разговори, да нямат добър живот - тва е разпадаща се работа. И тя просто констатира фактите. По-скоро защо вие се опитвате да изкарате черното бяло.

хепи_док - а ти спа ли с другия, докато мъжът ти стъпваше на пръсти покрай теб?

# 76
Подкрепам напълно happy doc.
Мая, аз никъде не прочетох автора да пише, че живеят като съквартиранти. Ако беше така, дали щеше да му пука?

# 77
А дали щеше да пуска тема, ако правеха секс през ден. Ама хора, вие не живеете на този свят.

Брутално много хора, особено мъже, имат връзка от панти века, не са спали с жена си от 2 години, но се надяват и я обичат и са нийди и са като тоя пич.

# 78
А дали щеше да пуска тема, ако правеха секс през ден. Ама хора, вие не живеете на този свят.

Брутално много хора, особено мъже, имат връзка от панти века, не са спали с жена си от 2 години, но се надяват и я обичат и са нийди и са като тоя пич.
Нещо не разбрах.

# 79
А какъв ти е човек, с когото живееш под един покрив, но не искаш да правиш секс с него, не искаш да разговаряш с него, когато има проблем, дори отричаш? Това дори не е приятелско, камо ли нещо повече.

# 80
ТИ каза :

Мая, аз никъде не прочетох автора да пише, че живеят като съквартиранти. Ако беше така, дали щеше да му пука?

Смисъл, разбирам, че казваш, че ако 2ма души не правят секс и са се дистанцирали, значи, че няма да пускат теми. И аз ти контрирам, че често се случва при дългогодишни връзки сексът да спре заради единият партньор. И другият да остане влюбен , да иска секс, ама да не му дават. И случая според мен е такъв.

# 81
  • София
Абсолютно единственото, което би могло да спаси брака ви е безусловна любов, търпение и грижа от твоя страна.
Ходиш по много тънък лед и бих казала, че бракът ви е обречен.
Нито една жена, обичана , обожавана и носена на ръце от мъжа си, не би си тръгнала лесно от един щастлив и удовлетворителен брак и мъж. Даже не би прескочила тънката червена линия на безобидния флирт.
Нямах нерви да прочета подробностите по средата, но бих искала да кажа, че независимо какво си мислят мъжете по принцип, привлекателните и женствени жени са желани и ухажвани непрекъснато. С две думи, мъжете са в непрекъсната конкуренция и е само въпрос на онова дългосрочно отпускане, за да се появи някой, който ще пробие защитата.
Освен това има и друг въпрос- двайсет години са дълъг срок. Важно е как се развива един мъж, прави ли кариера, печели ли добре, колко е щедър към жена си и все в този дух размисли.
Защото, ако преди двайсет години е бил много сладък, усмихнат младеж с чар, след въпросният период не се е развивиал, останал е да плува в морето на безметежната посредственост, резултатът никак не е секси.
Жените обичат мъжествени същества, волеви и успешни.

# 82
  • София
Ма, доколкото разбрах секс не липсва, просто е кът.

# 83
Е, тя му вика, че е луд.
Найш как обичам така.

Човека иска разговор, тя се прави на ощипана. Брак и семейство е това, не някаква мимолетна забивка

Коментарът е точно в десятката!!!

Иначе си слушаме до спукване песен с припев:
Ти - ти си сама
Но тъй завършена
Достатъчна
Аз, о аз стоя
И наблюдавам
Как искам да съм теб!
Оцвети ме
Сложи парченцата ми в ред
Попълни ме, оу
Свържи прекъснатото в мен
Научи ме, хоу-аа
Искам пак да съм човек
Поправи ме, о-оу
Поне за ден да бъда те-е-ееб

Бастааааа!

# 84
  • София
Значи ти не искаш да си с нея?

# 85
Да не забравяш презумпцията за невинност. Rolling Eyes

Обядвали били, и се смеели! Аз други такива колеги не познавам. Rolling Eyes

# 86
  • София
Защо ли ми се струва, че авторът си търси повод за развод?

# 87
И той може да обядва с някоя колежка.

# 88
Не съм бил в тази ситуация и не знам какво бих направил, но сега казвам, какво бих реално направил.

Бих отишъл при нея и директно бих й казал.

Смятам, че привличането ти към мен е много слабо напоследък. Смятам, че си увлечена по колега и затова се криеш. Ако искаш да се разделяме, бъди сега честна с мен и да го правим и после ти си прави каквото и както решиш. Не смятам, че нито ти, нито аз заслужаваме нечестни отношения.

Ако пък решиш да си с мен, прекрати моля те тези помисли и флиртове към колеги и други и да почнем да оправяме отношенията си.

Какво ще кажеш като начало за една среща само аз и ти. И я изведи на среща.

Като цяло бих бих брутално откровен, много мразя игрички. Аз самия нито умея, нито желая да играя схеми и игри.

И ако ти увърта, направо се разделяйте.

Честна.... Едва ли Simple Smile Тя винаги е права и след като е решила, че всичко е в моята глава няма за нищо на света да падне по гръб тая котка Simple Smile  Само че това ще си е изцяло и напълно само нейна грижа!

# 89
И ММ обядва с колежки, но са в компания. И не обядва всеки път с някоя специално. Няма значение как е разбрал всичко това, не е края на света, ама не е приятно. Не е повод за развод, но е повод за счупване на доверието му към нея, което е почти равностойно. Като нещо не я устройва в брака би трябвало да следва раздяла, а не такива мишкарски изпълнения. Аз лично не бих преглътна дори и флирт, щом отсрещния има очи за друга работата е ясна.

Общи условия

Активация на акаунт