Финал на филма.

• 6 464
  • 159
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тръшни я тая нощ два пъти, вземи ѝ силите и акъла. Утре ще блее, няма да кокетничи Relaxed

# 91
Автора в крайна сметка като съквартиранти ли живеете, спрели ли сте секса и искаш ли жена си, или си търсиш повод да я разкараш?

# 92
  • София
Тръшни я тая нощ два пъти, вземи ѝ силите и акъла. Утре ще блее, няма да кокетничи Relaxed

Той не може да я доближи, ти за тръшкане говориш.
А котките, след тръшкане очите им светят, кипят от енергия и виталност, докато мъжовете блеят.

# 93
"Повод" е относително понятие, за всеки е различно. За някои, трябва да се стигне до изневяра, да хванат любовниците голи в леглото, за други е достатъчно да се чувстват отхвърлени и незначителни в отношенията си.

# 94
Щом си усетил промяна, едва ли е от нищото,  но и със заплахи ,брак не се спасява. Споделих много емоционална за мен история и как се разви при нас. Дано успееш да върнеш жена си.

# 95
Авторе, тук болшинството от дамите са с по няколко с,ъжителства и развода, с деца от различни мъже, и постоянно дават такива съвети - явно им липсват свободни мъже.
Ако цениш жена си и семейството, опитай се първо да си оправите отношенията. Взимай я след работа, ходете заедно на кино, ресторант, разходка. Обръщай й повече внимание, това при жените действа, покажи, че я обичаш.
Може би си прав, но "вазата е счупена"... Ще се търси нова порцеланова... Жените няма да свършат. Но истинските жени са малко. Мислил съм си че съм имал такава - явно не е така........

# 96
  • В полите на Пирин планина
За да гледа една жена навън (и един мъж, де) има причина.
Не става дума за търсене на вина. Има нещо, дето куца.
Може да е тривиалното - оставили сте се на течението. Може да няма вече любов. Може да сте си омръзнали. Това е свързано с течението. И с липсата на любов.
Има вероятност да не си обръщате внимание. Да не си говорите.
Жената търси внимание, някой да я харесва.
Може би търси и разбиране.
Не трябва да се лекуват симптомите, а да се търси болестта, която ги е предизвикала.
Защото да не стане да лекуваме счупено с психотерапия.

# 97
  • София
Айде, нова жена! Много си бърз!

# 98
Всички семейства след N брой години заедно, неминуемо са изправени пред такива изпитания. Няма начин, просто.  20 години с един човек.
Но, от вас зависи, как ще излезете от това предизвикателство.

# 99
"Повод" е относително понятие, за всеки е различно. За някои, трябва да се стигне до изневяра, да хванат любовниците голи в леглото, за други е достатъчно да се чувстват отхвърлени и незначителни в отношенията си.
Е аз това питам автора, не теб. Той явно не от сега се чувства отхвърлен. И интересно, той дали има някаква вина?

Оо, сега виждам, ще търси нова, истинска вече.  Порцеланова. Императора търси китайски порцелан. Явно толкова му пука за нея.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 23:25 от Прекрасная Василиса

# 100
Браво на форума! Нави се човекът на развод. Дори не се замисли какво му казва "хепи док".
   Или вече е пробвал и не му се е получило, или егото му е повече от любовта.

# 101
Само да питам: ти истински мъж ли си?(имаш претенции за истинска жена). В смисъл, ти през цялото това време ли си я подкрепял и не си се заглеждал и изневерявал? Това също може да провокира промяна в нея.
Но, да, иначе е напълно възможно да е увлечена по колега и да са ти основателни поводите за притеснение…Всеки ден гледам такива на работа… Така се разбира кой не е щастлив вкъщи.
Ако жена ти не се чувства вече щастлива, ще прави нещастен и теб…
По-добре да сте искрени един към друг и да помислите дали може да спасите отношенията си…
Иначе не прави глупости да разговаряш с трети лица- може да потърсиш сметка само
и единствено от жена си.
Иначе аз бях наела детективи да следят бившия 😃😃😃Добра работа свършиха момчетата-доволна съм!😁

# 102
  • София
Всички семейства след N брой години заедно, неминуемо са изправени пред такива изпитания. Няма начин, просто.  20 години с един човек.
Нищо общо няма този мъж с твоя.
Този мъж е влязъл в онзи формат на самосъжаление и безпомощност, плюс гняв, който се подхранва от всякакви формати, освен правилния. Твоя пост не го и забеляза. Моят също. По простата причина, че търси подкрепа за съвсем друга теза.

# 103
Червени дни Simple Smile  А пък и не съм си вкъщи - на работа съм в друг квартал - далечко е Дружба - Овча купел......

# 104
  • София
Е, това си е себеотричане и заслепяване на всички инстинкти. Не всеки го може, аз също не бих хранила въжделенията по друга с любов. Натюрел.

Утре съм в Дружба, ще вървя на обяда, ако е там.

Общи условия

Активация на акаунт