Финал на филма.

• 6 458
  • 159
  •   1
Отговори
# 135
Тая светлина скорост да не е някоя готина колежка, която си търсиш оправдание да боднеш, докато си нощна смяна?

# 136
Е, вече размисли и ще я гони.
Дано, осъзнава, какво причинява и на детето си.

# 137
Авторе, с жена ти говорили ли сте за развод?

# 138
Чакай малко, какво причинява на детето си?
А жена му какво причинява и на детето си и на мъжа си? Очевидно й чете чатовете, после вижда, че тя ги трие, явно има и някой, който му разказва какво се случва на работа. Не е като да няма доказателства, че тя е кривнала от пътя. Опитал се е да говори, тя не желае, отказва, луд бил?
Защо да е виновен човека, който отказва да бъде унижаван и правен на маймуна?

# 139
В рамките на 5 часа авторът от търсене на съвет как да реагира взе решение за развод. Евала! И после мъжете били нерешителни.

# 140
Темата е пързалка. Никой не се развежда след 20 години само заради подозрение в свалка на половинката, и то да го реши за час време, докато чати в бг мама.
Освен ако авторът не е почерпен някъде, в обятията на колежка...

# 141
Обаче, имам чувството, че единствено липсата на любов у автора е причината. Е да, ама не.

Я си представете следната картинка :

обичате мъжа си, готова сте да преглътнете изневярата, прибирате се вкъщи, там са той и детето. Знаете, че вероятно ви изневерява. Имате хубава вечеря и той отива до тоалетната. В това време почва да му писка Месинджъра. Не сте следяща, ама хвърляте лек поглед на екрана и виждате сърчица. Колко любов е нужна, че да не вземете телефона и да видите и да надникнете. Да речем взимате го и гледате там - любови, обяснения, уговорки.

И викате, след това, ще се преглътнете всичко и ще излеете цялата си любов за да спасите брака. Ще му сготвите, ще го масажирате, ще се смеете на шегите, ще правите секс....а месинджъра ще си пищи на фон.

Някак...и аз обичам жена си...ама от тая картинка ми се повдига. Ама явно аз съм меркантилно човече, необичащо. Кво знам аз.

# 142
Е, вече размисли и ще я гони.
Дано, осъзнава, какво причинява и на детето си.
Ами ако жената е с базови технологични познания, или не се сеща, че си е синхронизирала няколко устройства , представяш ли си какви неща може би чете в момента автора?
Какво, как и кога са правили, и какво пак ще правят?
Та питам, кой какво на кого причинява?
Честно да ти кажа, изневяра почти със сигурност няма да преглътна, обаче ако пък и прочета как са си правили густото, с някакви подробности, няма абсолютно никакъв шанс да продължа с този човек.

# 143
Но 10 страници по-късно иска развод.
Ами вероятно пише кратък разказ и има ограничение за дължината на историята 🤣

# 144
Ми да сподели бе, за тая пуста светлина скорост, че само гадаем.

# 145
Чакай малко, какво причинява на детето си?
А жена му какво причинява и на детето си и на мъжа си? Очевидно й чете чатовете, после вижда, че тя ги трие, явно има и някой, който му разказва какво се случва на работа. Не е като да няма доказателства, че тя е кривнала от пътя. Опитал се е да говори, тя не желае, отказва, луд бил?
Защо да е виновен човека, който отказва да бъде унижаван и правен на маймуна?
Това с четенето на паралелните чатове е стар трик, който сега не работи - има си други начини чрез които пак достигаш до тези чатове, но и още! Вече достатъчно се правех на маймуна, както отбелязваш Elunaria - тя не го заслужава. Заслужава си оня по който е хлътнала. Е, по-скоро от очакваното ще се задоми човекът Grinning

От друго устройство ли й четеш чатовете лайф, и ако да, какво се разви със светлинна скорост, че вече си в другата крайност?
Да речем, че си имам своите начини да знам какво точно, как и къде се случва. И това не е от години опит. Резултатът е нейната коренна промята, която провокира човек малко да порови в интернет - решенията са тук и са повече от достъпни..... Но мислите ли, че бих си доставял цялата тази мъка, че и публично тук, ако не ми пукаше!? Само че явно МНОГО, ама страшно МНОООООООГО съм се лъгал с какъв човек деля едно легло....... Такъв, който те лъже и ти забива нож в гърба. И чух някои не особено приятни неща за себе си, посрещнати с кикот от "благоверната"..... Така че, наистина доста маски падат - една след друга просто за секунди.......

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 00:37 от Анонимко-то

# 146
Преди мноооого години един съученик отиде да учи за следовател, милиционер, нещо такова. В края на Бай Тошовото време.
И на едно събиране на випуска седим си там на масата, всеки взема думата от време на време и тогава Пешо казва за престоя си в полицейското: "Закараха ни един ден в пандиза, просто да поговорим с някой от затворниците, различни присъди, различни престъпления, да усетим и да видим как мислят, как те си обясняват ситуацията, как са ги хванали... Как изглеждат от тяхната камбанария нещата. Имаше кокошкари, имаше крадци на коли, тараши на апартаменти, двама трима "невинни" за изнасилване, финасови шарани... Но имаше само един с доживотна присъда. За убийство. Абсолютно хрисим човек, израсъл на село, работил си в ТКЗС-то, една бира на вечер, последния който очакваш да видиш в панделата. Неговата история - Човека казва "Бях тракторист, зимата няма много работа на село, но на пролет като се почне се налага и нощно време да работим по някога. С брат ми живеем през една къща. Една сутрин се прибирам и жената на брат ми стои на вратичката - Бате Живко искам да говоря с теб. Кажи бе Сийче. Ами мисля че моя и кака имат нещо. Втора вечер закъзснява, и снощи го видях да излиза от вас, трябва да е било след 11". След няколко дена уж пак нощна смяна, прибира се човека и ги хваща. Какво са си приказвали, приказвали, прибрали се по къщите си. Да не се чува, да не берем срамове. Но след месец два пак ги заварва на калъп. И човека казва - "Просто отидох в мазата, вземах брадвата и влязох в къщи. Повярвайте ми не помня какво е станало. Милицията като дошли - той стоял на стълбите, даже не се измил".
Защо написах цялата история? След доста години един друг съучник имаше някакви подозрения за жена си. Докато вечеряли й разказал историята на Пешо. Единственото дето добавил било "Разбирам го човека". И жена му разбрала.

# 147
Заслужава си оня по който е хлътнала. Е, по-скоро от очакваното ще се задоми човекът Grinning

Това изобщо не е гаранция, че ще се случи. Не е изключено той просто да се забавлява, и да я е избрал именно защото е омъжена - мисли си, че така няма да има очаквания към него, и ще имат неангажираща връзка. Напълно възможно е да я зареже в момента, в който му висне влюбена на врата.

# 148
Сложил си и подслушвателно устройство, признай си.
Не случайно повечето съвети тук са не рови, не търси... От все зрели и опитни жени, врели и кипели в множество връзки.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 01:36 от Прекрасная Василиса

# 149
  • София
Анонимното се е настроил за градниозен скандал и гонене...

Общи условия

Активация на акаунт