Черешката на тортата - Сезон 18 (Tема 3)

• 52 000
  • 923
  •   1
Отговори
# 120
  • Terra incognita
Колко точки му дадоха, че пропуснах?

# 121
Колко точки му дадоха, че пропуснах?

40

# 122
Справи се Косьо. Сготви добре, но съм съгласна с Манчовите забележки. Със сигурност му се получи вкусно обаче. Приятен дом, хубава маса, деликатен домакин, хареса ми.

# 123
Всичко добре, но каза нещо много опасно - че манатарката няма двойник. А тя има не един, а два.
И от предаването са го оставили, и Манчев нищо не каза.

# 124
  • София
На мен менюто ми изглеждаше вкусно (макар че съм с големи резерви към гъби, брани по горите). Десертът особено ми хвана окото.

Обаче! Голяма забележка имам към поведението на домакина, когато се появи изненадата Милица. Той си седя през цялото време, дори когато му връчи подаръка, а тя стърчеше диван чапраз. Даже не видях дали ѝ наля чаша вино, или си остана с неговата. Никак не ми се връзваше това отношение с цялостното впечатление от Косьо за възпитан и тактичен човек.

# 125
Бих опитала от всичко, което сготви Косьо - чудесно е един мъж да те посрещне така. След Божана има ли друга жена до себе си?

# 126
Хареса ми вечерята, всичко обичам...добре, чисто и организирано готвеше, разказваше интересни неща.
Миската тая вечер пак беше умопомрачителна, че те другите две жени са много по хубави от нея и не защото са по млади!
Реших да си купя разказите,  "Ангела и Джема", интересно ще ми е да прочета как пише! Изглежда скован и сдържан, но  говори приятно.

# 127
  • София
Миме, и аз не я харесвам миската, но другите две са с 10 години по-млади 🤣. Възрастта има значение. Просто някои жени не искат да приемат, че остаряват и стават нелепи.

# 128
Миме, и аз не я харесвам миската, но другите две са с 10 години по-млади 🤣. Възрастта има значение. Просто някои жени не искат да приемат, че остаряват и стават нелепи.
Има значение, да, но тя не е чак толкова стара, но наистина се е "постарала" да изглежда нелепо!

# 129
  • София
Скучничка е таз седмичната компания. Костадин Филипов се държи като стар ерген -досаден е. Миската цупеше устни през цялото време. И определено изглежда състарена.

# 130
Честно казано и аз мислех, че е стар ерген, но е много по приятен от другия мъж. Иначе да, компанията е скована, разговорите вървят насила.

# 131
  • Terra incognita
Косьо Филипов е чудесна партия, ако е ерген, вероятно е по свое желание. Има си някои особености и кусури, но то кой ли ги няма.
Има доста положителни качества- образован, реализиран, възпитан, подреден, чист, спокоен. Логореята и другите дрънканици могат да се ремонтират, не са болка за умиране. Изглежда свестен човек. Много ми хареса как разказваше за дядо си и шоколадчетата.

# 132
  • София
Другият ми се струва супер притеснен. Може и да е готин човекът, но да не му понасят камерите.

# 133
Mиската не ми харесва, заради джуките и брадавиците по лицето. Но явно е с голямо самочувствие.

# 134
Колко пък добра партия да е. Има нулево излъчване като мъж за мен, че и леко мухлясъл ми идва. Млад мъж, а глътнал бастуня. Не можах да го изтърпя повече от 5 Мин. Но има хубав глас.

Общи условия

Активация на акаунт