Черешката на тортата - Сезон 18 (Tема 3)

• 52 002
  • 923
  •   1
Отговори
# 135
Колко пък добра партия да е. Има нулево излъчване като мъж за мен, че и леко мухлясъл ми идва. Млад мъж, а глътнал бастуня. Не можах да го изтърпя повече от 5 Мин. Но има хубав глас.
И смешен нос.

Сготви иначе, ама чак за 40 точки не беше.

# 136
💁За мен салатата не беше ок, за гъбата сте казали-има двойници, мнооого ми е подробен и бавен с всичките обяснения, сякаш проведе лекция, хората стояха и слушаха. Нали идеята е да има комуникация на масата. Скучен ми е, обича да си слуша гласа.

П.о. И големият кавалер и възпитан остави Милица права, докато той си седи. Черна точка.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 20:07 от помбер

# 137
Абе, тази миска като се появеше на екрана и ме стряскаше. Та огледало в къщи няма ли, че така се беше омацала с червило и грим?

# 138
Въпреки кусурите, най-вече за двойника на манатарката и обясненията как може да се изкара някой лев от бране на гъби, за мен това им беше най-добрата вечер до момента откъм атмосфера.
Но като цяло продължават да са спечени.  Интересно ми е утре, май ще се опитва да впечатли със засукани неща... Толкоз снимки със световни шефове имал, брей!

# 139
И аз харесвам деликатни и спокойни хора като Косьо. Един спокоен и уравновесен ми изглежда.
Готви чисто,което за мъж рядко съм виждала.
Тази седмица всички ми допадат като меню. Не са виртуози в кухнята,но изглежда вкусно и изобилно.
Салатата на Косьо определено не ми хареса - кайсии,та два вида видях, па орехи, па вулкан било..манджа с грозде.
Очаквах мисиската да даде пак 8,но от нея да мине - даде 10ка. Беше се намацотила нелепо с грим.

Утре ще е някакво модерно меню от онези с по 2 хапки,което не го знаеш ни какво е,ни как се яде.И накрая се прибираш у вас и отваряш хладилника да си доядеш. Laughing

# 140
  • София
"Двойниците" са лесно разпознаваеми и не силно отровни. Могат да докарат разстройство.
И на мен не ми харесва това кълцане на кашкавал в салата. Ако трябва, пармезан на люспи е по-добър вариант. Иначе и аз режа марулките. Обичам ги по-воднисти с много оцет.

# 141
И аз режа марулките наситно, на мога да си представя да пъхна половин листо в устата си.

# 142
  • София
Абе като отидеш на гурме ресторант, се прегръщат по-лесно от сметката 🤣

# 143
Абе като отидеш на гурме ресторант, се прегръщат по-лесно от сметката 🤣
След гурме ресторант ММ редовно си дояжда, дори при седемстепенно меню! Joy

# 144
  • София
Ха ха, да не си омъжена за баща ми? Той и преди да отиде похапва.

# 145
Ако щеш вярвай и моят похапва преди, ама ме беше срам да го напиша. Joy

# 146
  • Terra incognita
На мен ми хареса салатата, често си правя подобни. Комбинацията между орех, сушен плод и кашкавал е страхотна. Балсамикото само подчертава тази експлозия от вкусове.

# 147
  • София
Ако щеш вярвай и моят похапва преди, ама ме беше срам да го напиша. Joy
Напълно ти вярвам, години наред съм живяла с такъв мъж 🤣. Толкова подигравки е отнесъл, но отговорът му винаги беше - ако ми хареса, ще го поема някак, ако не, поне няма да съм гладен.

# 148
Салатата на Косьо я ядох преди няколко месеца,  много е вкусна. Не ми хареса обаче, че не я овкуси. В тези чинии едва ли може да се разбърка добре.

# 149
На мен от менюто пък само салатата не ми допадна, за салата предпочитам нещо по леко и ефирно, ако се наям с кашкавали и орехи още със салатата после другата храна ще ми дойде свръх!

Общи условия

Активация на акаунт