Черешката на тортата - Сезон 18 (Tема 3)

• 50 482
  • 923
  •   1
Отговори
# 825
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Не беше само варена,преди сервиране я запечата в олио.Неговото основно беше топ от всички основни тази седмица и наистина си заслужаваше плакета.Лаврак с аспержи и сосове..!
Валя също се справи много прилично и нямам нищо против да е победител.

Менюто тази вечер на Чолева - хаотично,смесица от вкусове.Може да е било вкусно,но за мен си е бъркоч,без да споменавам,че не ям миди и месо.Логично щях да се прибера гладна.
И апартамента тежък соц не ми хареса като атмосфера,но хайде, не всеки може да посреща в дом за милиони.Разбирам го.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 03:08 от Adoralova

# 826
# 827
  • София
Много харесвам Октопода. Браво, че ги посрещна в тях. Това не и е постоянен дом и да, соц е, но не и пука, защото не е кифла.

# 828
Чолева или Чилева, с тия татуси по потник, малко в повече ми дойде.
От менюто очаквах повече, защото я помня от формата, имаше умения. Много самочувствие имат всичките...голяма работа станали. Пффф...

# 829
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много харесвам Октопода. Браво, че ги посрещна в тях. Това не и е постоянен дом и да, соц е, но не и пука, защото не е кифла.

Само на кифлите ли им пука как,къде живеят и какво ще покажат пред цяла България?!
Ясно е,че толкова има и може. Никой не я вини.Аз лично бих освежила,боядисала,разкарала ужасната гарнитура от 80те.Не се изискват много финанси.

# 830
  • София
Само на кифлите ли им пука как,къде живеят и какво ще покажат пред цяла България?!
Ясно е,че толкова има и може. Никой не я вини.Аз лично бих освежила,боядисала,разкарала ужасната гарнитура от 80те.Не се изискват много финанси.
Надявам се не сте очаквала специално за предаванего да си купи нов апартамент и ли да хвърли луди пари за ремонт при положение, че не живее в апартамента, за да задоволи капризите на 5-6 зрителя.

# 831
Харесвам Чилева, и във формата ХЧ се справяше отлично. Снощи малко се разпиля, не обмисли добре концепцията...учудващо Валентина беше по добра. Реджеп е друга бира, с финес, чаровен, с маниери..., но винаги ще се намери някой като недодяланата Виктория да го пореже! Язък!

# 832
  • София
Менюто ми хареса - обожавам патешко и да, то стои така червено, не е пуешко да белее. Не ми хареса обстановката - сгъваемите столове и голата маса, но ако не се ползва жилището, ще го преглътна. Обаче аз не харесвам Чилева по принцип, мърлява ми изглежда с тези татуси и грозни обици. За мен Реджи си беше победител, но заради злобарката Виктория получи по-малко точки. Той всъщност поряза Чилева заради салатата само.

# 833
  • Terra incognita
Много разпиляна работа, от стриди до дюнери. Просто не харесвам такова лашкане между различните вкусове и кухни.
Не й погледнах добре апартамента, но забелязах мръсните кухненски шкафове с мазни петна по тях.
Въобще, тази седмица ми остави много неприятни усещания. Реджеп трябваше да вземе плакета, бих искала да го видя и в МШ, но едва ли договорът скоро би го позволил. Говори чудесен български, без акцент, което е похвално. Малко повече му е самочувствието, може и да има защо, но не харесвам такова самохвалство.
Манчо и новата му жрна ме оставиха без думи. Яко го тряснала критическата.

# 834
Видът на Чилева е силно противоречив, такова беше и менюто ѝ. Не ми хареса. Явно не ѝ е приоритет нито външен вид, нито дом, стига да е фрапиращо (за добро или лошо, в случая - за лошо).
Реджи си замята с италиански акцент, но да, похвално добре говори за живял дълго време там и общувал само на този език от дете. За мен не е самохвалство неговото. Просто си има самочувствие и такъв манталитет, не го казва за да се похвали, а защото е убеден, че е така. И видът му има онзи специфичен италиански мачовски финес.
Валентина предложи вкусни неща, а и добре изглеждаха. Самата тя не кореспондира на вид с нещата, които предложи на гостите. Има вид на жена, която ще ти омеси тутманик, ще ти опече пържоли и ще надроби картофена салата с праз.
Дани и Виктория както и изглеждат, такива и неща предложиха - никакви.

# 835
  • Sofia
Реджеп ли беше агресирал в ХК и ритна/блъсна един участник?

# 836
Валентина ако не се лъжа, има проблем със щитовидната, та за мен това обяснява вида и, трудно се наместват хормони, някои хора така и не успяват.
За вечерта на Чилева не зная какво да кажа, първоначално ми звучеше добре, но като започна да готви, нещо ме поизгуби.
Тази комбинация на сладко от смокини, канела, и от друга страна - чесън с майонеза при дюнера, варено месо, студен дюнер....ми звучи като нещо, което не ми се пробва 🙄
Заинтригува дресинга с райска ябълка, понеже съм им голям фен, но нещо не доразбрах какво още сложи освен мисо пастата, зехтин ли? И върху какво го поля - дайкона ли?
И десерта -- запече смесените масло, бисквити и овесени ядки, и после ги смеси с варените круши ли?🤔

# 837
Чилева е бунтарка и обичаща нови предизвикателства. Изразява го с външния си вид, готвенето и въпреки, че аз не си падам по такъв стил я харесвам. Но снощи не се разгърна както умее, харесва ми, че е позитивна и не е злобарка въпреки, че е амбициозна.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 12:53 от mimi.7299

# 838
Реджеп ли беше агресирал в ХК и ритна/блъсна един участник?
Не. Димитър ритна него и беше изгонен, доколкото помня.

# 839
  • София
На мен като цяло ми харесва Чилева, личи си, че има умения, а мръсните шкафове и соц обстановката (?!) не съм забелязала. Сега, идеите ѝ бяха наистина манджа с грозде, можеше и да проучи дали всички обичат стриди например. Дюнерът явно го биваше, всички си облизаха пръстите. И аз бих го опитала, обичам сладко-солени комбинации. Това, че беше студен, както отбелязахте, вече не ми допада.
Майонезата, че беше купена, не ми пречи, не съм фен на салмонелата. Но за гьозите пак ползва готово тесто, а Реджи сам си направи равиолите.
Общо-взето ще се съглася с общото мнение, че той трябваше да спечели. Има самочувствие, но е с покритие, а и много харесвам Италия и му се радвам на акцента. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт