Черешката на тортата - Сезон 18 (Tема 3)

• 50 476
  • 923
  •   1
Отговори
# 840
  • Великобритания
Аз харесвам Чилева , по отделно всяко едно ястие беше добре , но не си подхождаха изобщо ..Много идеи има в главата си и някак си не ги подбра правилно , да има една обща концепция. Реджеп беше победител в тази седмица за мен категорично
Не видях другата седмица кои ще са участници , знае ли се вече

# 841
  • Terra incognita
Според мен това беше финалът на този сезон.

# 842
  • София
Какво и е на апартамента? Едно 60 % живеят в такива. Момичето от над 10 години не живее в България и явно не и е приоритет да ремонтира.
В подобни апартаменти съм изкарвала супер. Можеше и тя да готви другаде и да каже, че е в ремонт, но не го направи. Много ме кефи.

# 843
И аз адмирирам това, че Чилева посрещна гости в жилището си. Изобщо не ми пречат старомодните мебели.

# 844
Студен ли беше дюнера? Тогава защо го зави в алуминиево фолио?
И на мен най-много ми допадна Реджи от тази седмица - поведение, готвене, топ на топа е той Grinning
Другите не ги коментирам, защото не ме впечатлиха изобщо.

# 845
Та той Реджеп е български турчин, не италианец. Живял е в Италия, но това не го прави италианец.

# 846
  • Terra incognita
Кой е казал, че е италианец?

# 847
# 848
Дори и някой да е казал, какво променя нещата - той се представи най-добре, откъдето и да го погледнем етноса. Освен това е отгледан и израстнал в Италия, това какъв го прави според вас?

# 849
  • София
Та той Реджеп е български турчин, не италианец. Живял е в Италия, но това не го прави италианец.
Реджеп е исляминизиран славянин - българин изповядващ исляма. Те са различни от турците.

# 850
  • Terra incognita
Прави го дете на емигранти, което е прекарало живота си там. И пак говори добре български, за разлика от много други деца на нашенци зад граница. Браво на родителите му за това.

# 851
  • софия
Реджеп е исляминизиран славянин - българин изповядващ исляма. Те са различни от турците.
Тези не се ли казват помаци?

# 852
  • София
Битието определя съзнанието.
Две годишно дете израснало в страна, която не му е родина ама там е прекарало всичко според вас какво е?

# 853
Валентина ако не се лъжа, има проблем със щитовидната, та за мен това обяснява вида и, трудно се наместват хормони, някои хора така и не успяват.

Така е.
Аз мисля че и Виктория има хормонални проблеми, ако не е друго заболяване.

# 854
Реджеб  е помак, няма нищо лошо в това, те не говорят турски.

Общи условия

Активация на акаунт