Черешката на тортата - Сезон 18 (Tема 3)

• 50 472
  • 923
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Доста разхвърляно, странно меню на Чилева. Добре и се получи, но някак си от всичко видяно, това не е моето. Реджи и Валя ми харесаха повече.
Реално тази седмица всичко се реши от оценките на Реджеп + онази странна деветка на Вики. И Реджи в крайна сметка остана без нищо. Книгата отиде при Чилева, плакета също щеше да отиде при нея ако зависеше от Манчев. Пристрастен си е.

Аз ги бих ги класирал така:
1. Реджеп
2. Валя
3. Чилева
4. Виктория
5. Дани Спартак

# 856
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много харесвам Октопода. Браво, че ги посрещна в тях. Това не и е постоянен дом и да, соц е, но не и пука, защото не е кифла.
Само на кифлите ли им пука как,къде живеят и какво ще покажат пред цяла България?!
Ясно е,че толкова има и може. Никой не я вини.Аз лично бих освежила,боядисала,разкарала ужасната гарнитура от 80те.Не се изискват много финанси.
Надявам се не сте очаквала специално за предаванего да си купи нов апартамент и ли да хвърли луди пари за ремонт при положение, че не живее в апартамента, за да задоволи капризите на 5-6 зрителя.

Да метнеш една боя на стена на петна не изисква "луди пари" за ремонт. Ама хайде, не всички са естети и харесват красивото и чистото.Аз лично бих постегнала кочинката ако ще ме снимат по телевизията.Кухненските шкафчета също бяха на петна.

# 857
  • София-Младост
Според мен това беше финалът на този сезон.
Има още една седмица докато им почнат форматите...Какво стана със седмицата, в която ще участва Савина от МШ?

# 858
И аз се обърках, от 13 фев ли ще е Върбанов, Савина и Сие?

# 859
Едва ли ще ги дават, нали капките почват с тези 3 концерта с децата, пък по програма след вторник ще дават кошмарите.

# 860
  • София
Новия сезон през май като свършат капките.

# 861
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Щом няма да има Черешка другата седмица,да не правя нова тема?
Това сигурно инфо ли е?

# 862
Май стартира Кошмари в кухнята.

# 863
Кошмари ще има, но те са веднъж седмично.
Онези хора, които ни рекламираха преди да ги сменят със хелсовите гори увиснаха. Ще ги гледаме някой летен ден.

# 864
Идната седмица кошмарите ще са сряда и четвъртък, защото в петък ще дават един за друг.

# 865
И са стари кошмари! Тия в Германия ще ги дават за десети път. Аз съм пас. И без това ме дразнят някакви неадекватни хора, които си мислят, че правят голям бизнес.

# 866
И аз се чудя да се радвам ли, че най-после махат Черешката или да страдам, че идват Хелс кичън, до гуша вече от храна на екран. Ми да мислят и за диетичните.

# 867
Е нали ще почват Сървайвър, Ергенът....

# 868
Диетичните са в Ергена, там ще гледаме. Joy

# 869
Цитат
И са стари кошмари! Тия в Германия ще ги дават за десети път.
Нали?Според анонса обаче:''За първи път черешката в чужбина'' Joy
Цитат
идват Хелс кичън, до гуша вече от храна на екран
Остави манджи,ами то е назидание,то са крясъци.Отвратителна атмосфера.Не гледам готварски формати,защото ми е много тъпа тази работа.В черешката чух,че в китчъна трошали орехи с голи ръце.И,това ли е мерило за висша форма на кулинария?Тъпотия!

Общи условия

Активация на акаунт