Като се прибрах вкъщи още ме болеше шева. На следващия ден и се обадих, тя ми каза какво да правя и в какъв период да отида при нея, ако още наболява. Отидох, прегледа ме, успокои ме и тн.
Бих я препоръчала и с три ръце, ако мога!
Здравейте, ако мога и аз да ви задам няколко въпроса:
- Усещахте ли добре напъните, тъй като чувам, че упойката притъпява усещането дори поставена рано?
- Имахте ли възможност да се движите, разхождате, сменяте пози до получаването на пълно разкритие? Или през повечето време бяхте легнала за мерене на тоновете?
- Има ли баня към предродилна зала и позволяват ли, ако примерно искаме да ползваме душ за успокоение по време на контракциите?
- Сложиха ли ви бебчето на гърдите като родихте и колко време изчакаха преди да клампират пъпната връв?
- По време на раждането освен акушерка, лекарят и неонатолог имаше ли още хора - други лекари и/или специализанти?
- След колко време ви преместиха в стаята и кога ви донесоха бебето?
- С какви впечатления останахте от престоя си в болницата? Показваха ли къпане и тоалет на бебето? Срещнахте ли сърдити и сопнати от персонала?
Аз съм избрала д-р Апостолова. Ако има скорошно родили с нея ще съм благодарна да споделите личните си впечатления. Благодаря предварително!