Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 35

• 129 795
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 510
Някой знае ли дали доц. Нашар ще излиза отпуска в следващите 2 месеца?

# 511
От фейсбук групата:

# 512
  • София
Каква е тази двойна стая - ВРБ?

# 513
Ако раждането е планово секцио, първата вечер е в отделението ВисокоРискова Бременност (ВРБ), втората е в реанимация и останалите в Родилен сектор.

# 514
Щяло да има отстъпка от цената 5% за жени, раждащи сега, т.е. на заварено положение - вече са в болницата хоспитализирани.
Говори се, че и за тези в 9 месец с предстоящо раждане края на август/начало на септември също могат да ползват отстъпка.
Отстъпката хваща всичко без неон.пакет. (Намаление на цената на стаята, намаление на цената на раждането).

Отстъпка информация Регистратура АГ ет.5:
Раждане секцио ❌2000лв❌ = ✅1900 лв✅
Раждане нормално ❌1990 лв ❌= ✅1890 лв✅
Единична стая ❌310 лв ❌= ✅282.10 лв✅
1 нощувка в двойна стая Високорискова ❌110 лв ❌=✅ 101.20✅
1 нощувка в двойна стая Родилен сектор ❌190 лв ❌=✅ 174.80✅ (общо са 3 нощувки по пътеката ❌570 лв ❌= ✅524.40 лв✅)

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 00:10 от marinadp

# 515
Мен лично искрено ме забавлява разликата от 10лв между нормално раждане и секцио 😃
Не знам кога последно са вдигани цените преди настоящето от онзиден, но хич не се изненадвам. ВРБ и родилно отделение се пръскат по шевовете, опашки навсякъде, много ясно, че ще се възползват - и пак ще е пълно. Единственото, което не ми допада в цялата тая работа е, че едва ли от тези увеличения ще последва увеличение на заплащането на персонала - акушерки и сестри със свещ да търсиш, и заплащането им е мизерно, за дълги смени, извънредни, и прочие.. и после много ясно, че са навъсени и сърдити (не всички де). Увеличението си отива при кораба майка да пълни джоба на собствениците, не за да подобри нещо генерално условията за труд или каквото и да е.

# 516
От първи януари имаше покачване на цените и мен ме хвана. Тоест това е за втори път тази година.

Но има страшно много желаещи и мисля че така искат малко да ги редуцират.

# 517
Доц. Нашар вече професор ли е? Аз раждах при нея естествено, и за миг не ме остави. Всичко тя си направи. Изключително съм доволна.
Аз не желая секцио ,но ако се наложи заради плацентата се притеснявам д-р Атанасова дали ще го направи.Благодаря ви за отговора.За проф.Нашар и аз чух подобни неща относно специализантите.А знаете ли дали в Токуда се практикува метода на Шарк?

# 518
В деня на прием за планово секцио трябва ли да сме гладни и жадни? В понеделник ме приемат, преди малко ми се обадиха да отида към обяд, за да не чакам много сутринта и забравих да питам.

# 519
Аз лично отидох в ранния следобяд, бях си яла, пил и т.н. - не е нужно да сте гладна и жадна на приема.

# 520
Зависи кога ще е секциото. Ако е на другия ден, не е нужно да сте гладна и жадна.

# 521
На другия ден ще е, просто се замислих, че ако има кръвни изследвания при приема, яденето би повлияло. Преди 3г раждах в Надежда и там след попълване на документите се минаваше през лабораторията, взимаха ми кръв и чак тогава ме настаниха в стаята, но ме бяха предупредили да не пия кафе и да не ям. Не че е голяма драма, ама поне да знам дали да се мъча сутринта с глад Laughing

# 522
Те докато те приемат ще мине сумати време, не си дават зор. Има преглед, попълване на документи, след това едни тонове в стаята и проба антибиотик и кръв ти взимат. Вземи си нещо за хапване, защото ще ти дадат само вечеря, тъй като ще изпуснеш обяда в чакане за прием.

# 523
Здравейте! Решила съм да раждам при доц. Нашар и исках да попитам как протича раждането - нормално и секцио (ако се наложи), тя присъства ли през цялото време и т.н. Всякаква информация би ми била полезна.  Знам, че имат много пациенти, но за мен е важно, когато избера лекар той да е с мен и да ми създава комфорт, особено в такъв момент.

# 524
Здравейте! Решила съм да раждам при доц. Нашар и исках да попитам как протича раждането - нормално и секцио (ако се наложи), тя присъства ли през цялото време и т.н. Всякаква информация би ми била полезна.  Знам, че имат много пациенти, но за мен е важно, когато избера лекар той да е с мен и да ми създава комфорт, особено в такъв момент.
Аз бях с предизвикано раждане поради риск от преносване. Сутринта ме настаниха в родилна зала и ме подготвиха. Дойде акушерката, измери тонове. Дойде и доц. Нашар и ми сложиха системата и катетър за упойката. Нашар идваше от време на време да проследява как съм, има ли контракции, как са тоновете и ми обясняваше как вървим. Имаше около 2 часа, в които упойката си действаше и аз спах. После по-често започна да проследява разкритие и като вече бяхме стигнали до почти пълно разкритие не е излизала от стаята. Тя ме заши, през цялото време беше до мен, напъстваше напъните и т.н. На обед родих.

Като се прибрах вкъщи още ме болеше шева. На следващия ден и се обадих, тя ми каза какво да правя и в какъв период да отида при нея, ако още наболява.  Отидох, прегледа ме, успокои ме и тн.

Бих я препоръчала и с три ръце, ако мога!

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 15:25 от why_

Общи условия

Активация на акаунт