Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 9

• 59 818
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Anywhere
Yana , благодаря още веднъж за споделянето! Записах си час при Мария на 2 Май! После ще ви покажа как е станало! Heart Eyes

# 106
Yana, благодаря за изчерпателната информация!
Pretti,  за очна линия ли записа час и ти? Айде ще кажеш и при теб как е и май ще се навия и аз 😀

# 107
Дами, някой правил ли е техниката ултра реализъм за вежди? В Студио 6 в София?

Така и не ми става ясно каква е разликата с микроблейдинг? Ултра реализъм било с машина? А микроблейдингът не е ли с машина също?

# 108
  • Anywhere
Да, за очна линия се записах, а и вежди също леко ще пипна но на друго място Simple Smile
Ще покажа после резултати!

# 109
  • Варна
Йоана, може ли да снимате в момента веждите и очната линия?

# 110
Момичета, някоя от вас била ли е на вежди при Дима Милева от Пловдив?

# 111
  • Sunshine state
Момичета, някоя от вас била ли е на вежди при Дима Милева от Пловдив?
Аз имам час при нея за устни юни месец, на мен ми я препоръча моя приятелка, на която прави веждите и са много добре. 👍🏻

# 112
Моля за препоръки за микроблейдинг за София, за който да не се чака час два месеца.

# 113
Здравейте,
Извинявам се ако вече е било обсъждано, но съм съвсем начинаеща в перманентния грим. Как се развива във времето микроблейдинга на веждите по метода косъм по косъм?
Насочила съм се към него, защото ми изглежда най-близък до естествения вид, но ме притеснява как ще стои след 2-3-5 години и дали подлежи на подръжка?
Наскоро обсъждах идеята с моята козметичка и тя ми сподели, че първоначално ще изглежда много добре, но с времето контурите на отделните косъмчета ще се размият и ще станат неравномерни, както се случва със старите татуировки.
Може ли да споделите как е при вас?

# 114
  • SF
Здравейте,
Извинявам се ако вече е било обсъждано, но съм съвсем начинаеща в перманентния грим. Как се развива във времето микроблейдинга на веждите по метода косъм по косъм?
Насочила съм се към него, защото ми изглежда най-близък до естествения вид, но ме притеснява как ще стои след 2-3-5 години и дали подлежи на подръжка?
Наскоро обсъждах идеята с моята козметичка и тя ми сподели, че първоначално ще изглежда много добре, но с времето контурите на отделните косъмчета ще се размият и ще станат неравномерни, както се случва със старите татуировки.
Може ли да споделите как е при вас?

Прави се поддръжка (ретуш) и така "татуировката" се освежава.
След 2-3 години без поддръжка, никой не може да ти каже как ще изглежда, защото зависи от кожата ти - как попиват продуктите, тя как ги поема, как ги "преработва", какви козметични продукти използваш, много ли се потиш по лицето и т.н...., както и самата ти как и колко дълго ще се грижиш за тях. Най-вече дали ги пазиш от слънце и дали спазваш препоръките.
След 5 години, ако не ги поддържаш, би трябвало да не е останала и следа от веждите.
Това е като въпроса с удължените мигли - колко време ще ми издържат. Ако спиш върху тях, ако търкаш, ако ползваш грим..., по-кратко отколкото на други хора, които пазят, внимават, не пипат, спят по гръб, плуват с очила.
Моята приятелка си удължава миглите и първите дни е много горда с тях, пази ги, даже се старае да не плаче Simple Smile Не иска да ходим на  сълзливи филми, защото миглите били нови. След това й омръзва, губи интерес  и бързо-бързо им вижда сметката.
Искам да ти кажа, че ако си направиш вежди, ще трябва дълго да ги пазиш, а не само първите 2-3 седмици или месец.

# 115
Девети месец без ретуш. Много са си ок.

# 116
  • SF
Индивидуално е. Зависи много от кожата.

# 117
  • Anywhere
Ето я моята очна линия, лека и ненатрапчива е. Със спирала ще е много по-добре! Досега не съм правила перманентен грим, еми ужасно е Sad
Имаше лека упойка, ама това усещане точно на клепачите е гадно!

# 118
Много е хубава, Рretti! Отдолу имаш ли контур?

# 119
  • Anywhere
Благодаря Simple Smile Само на горен клепач е работено. Отдолу ползвам успешно молив за очи, но на снимката нямам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт